Şimdi Ara

Evden Ek Gelir Fırsatı ! [ Epitelyum Network ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, Ben Mahmut DELİKANLI

    Evden Ek Gelir Fırsatı diyerek bir başlık attım ve gerçektende anlatacağım sistem tamamen gerçek Türkiyede var olan bir sistem !

    Yazının Sonunda Tanıtım Videomuz ve Diğer Bilgiler Mevcut. Kanal Bana Ait. Sponsorsuz Üye olmayınız.

    İletişim Bilgileri İçin Youtube Kanalında Mevcut ve Siz Sisteme Kayıt Gerçekleştirdiğinizde Ben Whatsapp Üzerinden Size Mesaj Atıcam Arkadaşlar

    Peki Epitelyum Nedir ?

    Epitelyum, Getmyads,Trafficnetworkads ve Myadsino gibi İnternet üzerinden reklam veren bir şirkettir. Tamamen TÜRK yapımıdır ve İzmir'de Ofisleri bulunmaktadır. 18 Aralık 2016 da hizmet vermeye başlamış çiçeği burnunda bir şirkettir.
    Bu Şirket sadece reklamcılık ile değil ''İnşaat-Turizm-Gıda-Sanayi ve Tic. LTD.ŞTİ'' olarak geçmektedir. Burdan Anlaşılacağı gibi Ömrü uzun olan ve güvenilir bir şirkettir. Ödemelerini Zamanında Yapmaktadır.

    Peki Epitelyum'dan Nasıl Kazanırım ?

    Epitelyum'da Reklam Kredisi Alarak 600 gün boyunca bu aldığınız jeton size günlük %1 Kazanç sağlamaktadır ve toplamda yatırımınıza %600 kar vermektedir.

    Minimum Yatırım Miktarı Ne Kadar ?

    1 Reklam Kredisinin Fiyatı 150 TL'dir ve 27 TL'de DEVLET'E vergi ödenmektedir. Yani 1 Reklam Kredisi Almak isterseniz şirkete Toplamda 177 TL ödeme yaparsınız.

    Kazancımı Nasıl Çekerim ?

    Farzedelim ki sisteme 20 jetonluk bir alımınız oldu ve 3.000 TL ile Şirkete sermaye ortağı oldunuz ve reklam kredilerinizi aktif ettiniz. Günlük 30 TL Kazancınız olur ve bu 30 TL'nin yarısı yani 15 TL çekebileceğiniz bakiye kısmına gider diğer yani 15 TL yarısı ile de tekrar jeton alabileceğiniz kısıma gider.Böylelikle sisteme 1 defa yatırım gerçekleştirdiğinizde size ömür boyu bir kazanç getirir.Günlük çekimlerinizi 50 ve katları biçiminde banka hesabınıza havale yoluyla çekim yapabilirsiniz.

    Yatırımsız Kazanabilir miyim ?

    Bu sorunun cevabı da evet kazanabilirsiniz. Epitelyum'da Referans kısımı vardır. Sisteme kaydettiğiniz her kişi sizin 1.Derinliğiniz olur ve yatırılan tutardan %10'luk bir pay alırsınız. Yani Referansınızdan üyelik gerçekleştiren bir kişi 3.000 TL lik bir yatırımında Siz 300 TL kazanırsınız. Bitmedi Sizin Referansınızla Kayıt olan şahıs bir başkasını kendi referansından kayıt ederse Bu sizin 2. Derinliğiniz Olur ve siz Tekrar %10'luk bir Kazanç Elde edersiniz. Bitmedi Sizin Kayıt Ettiğinizin Kayıt Ettiğinin Kayıt Ettiği kişi Yani belkide hiç tanımadığınız birisinın yatırımı sonrası ki bu Sizin 3. Derinliğiniz olur %2 Kazanç Sağlarsınız ve bitmedi 4. 5. 6. Derinliklerden de %2 Kazanç Sağlamaktasınız.

    Özetlersek;
    1.Derinlikden %10
    2.Derinlikden %10
    3.Derinlikden %2
    4.Derinlikten %2
    5.Derinlikten %2
    6.Derinlikten %2
    Kazanç Sağlamaktasınız :) Oldukça Karlı bir Sistem.

    Hemen Kayıt Ol ve Kazanmaya Başla Kayıt Linki :https://www.epitelyum.com/kayitol.php?ref=6957&lang=TR

    Kayıt Olma Video Linki :https://www.youtube.com/watch?v=wJUv_PoubDg

    Tanıtım Kanalı :https://www.youtube.com/channel/UCkBr6DzL5bqqR13hRwMS59g

    Tanıtım Videosu :https://www.youtube.com/watch?v=p0fCY5Hu-uo







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.