Şimdi Ara

Exynos 8895'li Galaxy S8, Snapdragon 835'li modeli gölgede bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • exynos dragon u barbekü yapar yer

  • Exynos zaten snapdragon 810 dan beri ilerdeydi zaten bu sırf kayıt veya antutu programla değil uygulama açılış hızı farkettiriyor kendisimi mali g71 mp20 ilemi gelcek onu merak ediyorum gpu ne oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynos rahat tokatlar

  • Exynos samsungun kendi işlemcisi değil mi neden apple gibi tek işlemciyle telefonu çıkarmıyorda qualcom dan işlemci alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 4 den beri exynos'lu modeller bir miktar daha iyi oluyor..

  • yukarda arkadaşların da dediği gibi exynos kaç nesildir pratikte sdden iyi ancak bir türkü tutturulmus yok tr yede sd gelse yok exynos berbat vs.. bende bunu anlamıyorum exynos hem hızda hemde pil tüketiminde bariz çok çok iyi neden sd? herşey adreno gpu değil ki eğer dert buysa sistem genel hatlarıyla işlemci üzerinde çalışıyor kaldı ki exynosta ki gpular da hayvan gibi güçlü ha o biraz daha güçlüdür okadar uzaya çıkmıyoruz sonuçta.
  • Bence Samsung Snapdragon işlemcileri kullanmayı bilmiyor.

  • Exynos iyidir,hoştur ama Samsung için hoştur esasında.



    Neden?Çünkü Android tarafında firmaların cihaz başına ettiği kar çok düşük bu yüzden bu değirmeni ancak sürekli yeni telefon satarak döndürebiliyorlar.Tabiki kullanıcıyı yeni telefon almaya zorlayacak etkenler olması lazım,biri de güncelleme alma.



    Snapdragon işlemcilerde kullanıcının uzun vadede telefonu daha güncel kullanma şansı var,custom romlara dalar gider.Exynos'ta bu yok,tamamen Samsung'a bağlısınız ve bu da Samsung'un işine geliyor.



    Android kullanıyorum ve gerçekten Ios bana göre değil ama bu yukarda söylediğim de maalesef gerçek bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD820/21 ile çok fark yok, buna rağmen yeni çıkan tüm cihazlar fiyat konusunda sınırların ötesine geçti. SD820/21 kullanan f/p ürünü bir cihaz alın geçin, paranızı bu kan emicilere kaptırmayın.

  • Telefon cikmadan once exynos diyorduk islemciden anlayan zaten qualcomm un yuzune bakmaz.Bir suru haber cikti qualcomm verimsiz diye exynosda 4K 30 fps olmasinin sebebi qualcommdur.Samsung artik yeter qualcoom kullanma son kez sans veriyorum ben s8 daha alirim daha sonra bu politika devam ettikce tercihim huawei yada apple olacak.Qualcoom yuzunden hep exynos frenleniyor.Exynos 4K 120 fps kayit+oynatma yapiyor qualcomm 30-60 yazik gercekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncap

    Samsung yine antutuda hile yapıp frekans artırmıştır.



    Qualcoom vs exynos izle acilis farklarina bak s7 neden s7 diyorum islemci verimliligini ancak ayni telefonda olcebiliriz.Teknik specslerde her turlu exynos zaten daha iyiydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    SD820/21 ile çok fark yok, buna rağmen yeni çıkan tüm cihazlar fiyat konusunda sınırların ötesine geçti. SD820/21 kullanan f/p ürünü bir cihaz alın geçin, paranızı bu kan emicilere kaptırmayın.

    Aynen. Yok 10 nm üretimi Yok şu kadar uçar, bu kadar kaçar, şu kadar tasarruf sağlayacak.... hikaye, s7 ile s8 in ekran süreleri aynı. Fiyatta fark çok uçuk. Sonuçta aynı dandik, dayanıksız Samsung... s7 de antutudan 130-150 arası alıyor. Paranıza yazık...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas merak edilen nokta yeni gelicek olan sony xz premium exynos'lu modeli uygulama açmada geçicekmi ve fiyatı ne olucak. Sony'nin arayüzü daha hafif çünkü. Tasarım olarak samsung genel beğenilerde önde olsada sağlamlık tartışılmaz zaten sony almayan tasarımdan almıyordur alan sevdiğinden alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans farki acaba batarya dayaniklilik konusunda 2 modelin sure farkini cok merak ettim karsilastirma testini umarin goruruz... iphone 8 de haber var mi ve note 8 icin agustos ayi deniliyor...

  • madem daha yüksek puan alıyor neden diğer firmalara vermiyor 835 kullanmaya.lg g6 835 le gelcekti xiaomi ve bir kaç markada 835 le gelcekti,ama samsung kendi farbikalarında üretçeği için tekelllik yapıyor ve yakında bu konuda para cezası verirlerse şaşırmam.

  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    Adam kendi işlemcisini üretip satıyor. Neyin tekelliği?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    yukarda arkadaşların da dediği gibi exynos kaç nesildir pratikte sdden iyi ancak bir türkü tutturulmus yok tr yede sd gelse yok exynos berbat vs.. bende bunu anlamıyorum exynos hem hızda hemde pil tüketiminde bariz çok çok iyi neden sd? herşey adreno gpu değil ki eğer dert buysa sistem genel hatlarıyla işlemci üzerinde çalışıyor kaldı ki exynosta ki gpular da hayvan gibi güçlü ha o biraz daha güçlüdür okadar uzaya çıkmıyoruz sonuçta.

    bunlara inanma. sd herzaman daha iyidir. samsung sdnin hızını düşürüyor. haliyle sende exynos daha iyi zannediyorsun.
  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    http://www.teknolojibulteni.tv/qualcomm-samsungun-exynos-islemci-satisini-engelliyor.html



    Oku bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senesinde fiyatı yarı yarıya düşecek bir telefon için fazla konuşmaya değmez. Üstelik kronik sorunları cabası, yarın birinin elinde patlamazsa iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mladenbmv

    madem daha yüksek puan alıyor neden diğer firmalara vermiyor 835 kullanmaya.lg g6 835 le gelcekti xiaomi ve bir kaç markada 835 le gelcekti,ama samsung kendi farbikalarında üretçeği için tekelllik yapıyor ve yakında bu konuda para cezası verirlerse şaşırmam.

    meizuya kendi islemcisini verdigi icin suan qualcoom ile davalik. Qualcoom iletisim patentlerini samsung'un kullanimina eskiden sunmus ancak baska bir firmaya satma ibaresi yok meizu gibi cok kisitli bir pazara sahip firmaya satmasina ragmen suan durum samsung aleyhine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.