Şimdi Ara

Canan Karatay Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkes konuşur Ajda Pekkan yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih

    Kadın çıkmış insanları bilinçlendirmeye çalışıyor beslenmeye dair. Profesör olmuş 70 küsur yaşında kadının şaklabanlık yapacak hali yok herhalde.

    Ben hak veriyorum



    1 ay ekmek ve şekeri kestim direk



    Cips vs kek cola ne varsa kestim



    1 ay direk kitapta ne diyorsa yaptım



    Başarılı



    Kan değerleri kilo göbek halsizlik hepsi gidiyor gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    Bir detayı atladım hocam,spor yaptınız mı ? Eğer spor yapmadıysanız mümkün olabilir belki ki aslında o bile biraz zor bir ihtimal.Bir kere kilo veren bir insan dünyanın en iyi diyetini ve sporunu dahi yapsa sadece yağ veremez.Bu nedenle zaten definisyon ile birlikte kas kütlesi kazanmak çok zordur.Her neyse bu konularda çok bilgin olduğuna inanmadığımdan tartışmayı fazla uzatmayacağım.
    Vücudun protein ihtiyacı belli bir seviyededir.kilogram başına 1 gr.Eğer spor yapıyorsanız bu rakam 2 grama kadar çıkmaktadır.Canan hocanın 2 öğünlük diyeti ile bu kadar protein almak imkansızdır.Bilimsel veriler bu şekilde gösteriyor.Ve insan öğün başına en fazla 30 gr protein alabilir.Fazlası yağ olarak depolanır veya vücuttan dışarıya dışkı yoluyla atılır.(metabolizmaya bağlı olarak)
    107 kilo bir insanın protein ihtiyacı spor yapıyorsa 214,yapmıyorsa 107 grdır.Canan hocanın 2 öğünlük diyetiyle bu değerler ulaşmak mümkün değildir.Dolayısıyla kas kaybı yaşanır.
    Bilip bilmeden,başka kaynaklara ve insanlara bakmadan bu şekilde fanatizm yapmaya gerek yok dostum.Ben de zamanında 105 kilodan 80 kiloya düştüm ama kas kaybı yaşadım.Hocaların uyarmasına rağmen onları dinlemedim ve sonuç ortada.
    Şu an sporla birlikte diyet yapıyorum.Diyetimde canan hocadan esintliler de var savaş hocadan da kenzodan da...Proteinimi de alıyorum ağırlık ta çalışıyorum kardiyomu da yapıyorum.1.5 ay oldu 5 kilo verdim ama belim inanılmaz inceldi,göğüslerim çıkmaya başladı,kol kaslarım belirginleşti ve sarkmalar azaldı.
  • Peki hocam yapay protein nedir? Yani birşeyin elde edilmesi için doğadan birşeyler almak gerekmezmi? Protein tozu üreticileri proteini elde etmek için bitkisel veya hayvansal kaynakları kullanıyorlar. Tabi bunlar işlenince etteki kadar doğal olmuyor. Sonuç olarak haklısınız. Ben bunu niye yazdım yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih

    Kadın çıkmış insanları bilinçlendirmeye çalışıyor beslenmeye dair. Profesör olmuş 70 küsur yaşında kadının şaklabanlık yapacak hali yok herhalde.

    "Profesör olmak akıl fukarası, hatta hain olmaya mâni değildir." -Hüseyin Nihal Atsız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörCan

    Peki hocam yapay protein nedir? Yani birşeyin elde edilmesi için doğadan birşeyler almak gerekmezmi? Protein tozu üreticileri proteini elde etmek için bitkisel veya hayvansal kaynakları kullanıyorlar. Tabi bunlar işlenince etteki kadar doğal olmuyor. Sonuç olarak haklısınız. Ben bunu niye yazdım yav

  • sistem söyle işler...

    canan karatay söyler

    kendini biliminsanı sayan zerzevat ilk başta dalga geçer,

    sonra "aaa öyleymiş" der, hatta yüzsüzlüğe vurur hep öyle diyormuş ayağına yatar...

    4 ayda 30 kg vermiş birisi olarak şunu eklemek isterim ki karatay bu işi bilmiyorsa taksim meydanında eşek gibi anırırım...

    ayrıca uygulanması zor diyenlere kesinlikle katılmıyorum. bence uygulaması acayip kolay bir diyet, sabah adam gibi bir kahvaltı, sonra akşam yemeği, ara öğün yok, öğle yemeği yok..benim gibi öğün düzeni olmayan birisiyseniz acayip rahatlık, 2 öğünü tutturunca gerisi yok, misss

    131 ile başladım diyete, 110 kg a düşünce özel bir hastanede çalışan ve güvendiğim bir doktor abimin yanına gidip "abi karatay diyeti yapıyorum, güzel de kilo veriyorum, kendimide çok iyi hissediyorum, ama yine de bir genel kontrol yapalım, bi sıkıntı varsa iş işten geçmeden önlemimizi alalım"dedim ve genel bir kontrol yaptık, kolesterol dışında (ki karataya göre zaten sorun değil, ayrıca en çok dikkat ettiğim dönemde bile kolestetolü 240 ın altına düşmemişti) herşeyim saat gibi, hayatım boyunca karaciğere ait ast alt ggt alp gibi değerlerim berbat çıkardı, şu anda hepsi mükemmel ötesi.

    şu anda 101 kg a indim, ölçümlere göre şu anda %25 lik yağ oranı ile normal sınırların içerisine girdim, zaten daha önce gittiğim diyetisyen de yağ oranı ölçen tartı ile yaptığı ölçümlerde hedef kilonun 100-104 arası olduğunu söylemişti...yani kabaca kas kaybı olmadan 30 kg vermiş bulunmaktayım..

    yeni hedef 95

    ayrıca karatay diyeti masraflı diyenlere kesinlikle katılıyorum, 4 ayda bütün gardırop hurdaya çıktı, kıçıma giyecek pantolon, sırtıma geçirecek gömlek kalmadı

    edit: şu andaki kilom 91



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 29 Eylül 2017; 9:30:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.