Şimdi Ara

4k tv mi - 34 inch monitör mü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sistemi toplaadm 1080 ekran kartı var monitör bakıyorum 34 inch ve yukarısı monitör mü almalıyım yoksa 43 ve üzeri 4k tv mi almalıyım?? Arqdaki farklılıklr neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Monitör ile interpolasyon yapabilirsin. Ölçekleyicisi iyidir. Tv ile yapamazsın, 2 saniye geriden geliyormuş gibi hissettirir. Ayrıca Tv ile kare interpolasyon da yapamazsın, 200-400-600-800 Hz değerleri yalancıdır interaktif ortam oynatmakta. Video oynarken komut gecikmesi yoktur, interpolasyonu hissetmezsin. Gerçek zamanlı kullanımda ise süründürür... ama görüntüsü cam gibidir.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    hocam monitör 34 inch almayı planlıyorum 3 bin tl civarı para çıkara bilirim fakat 4 k tv lerde görüntü olarak çok güzel ve çokda bir fark göremedim cs tarzı fbs oyunlarda muhakkak fark olucaktır bilmiyorum kararsızım napsam bilemedim.
  • Sistemi ve kartı yoğun olarak oyun oynamak için kullanıyorsan 34" monitör çok abartı olur kardeşim.. 24" idealdir ve yeterlidir.. hadi en fazla 25" - 27" olsun maksimum.. 4K TV'ler 60 Hz üzerine çıkmadığı için boşa para vermiş olursun.. tepki süreleri de oyuncu monitörlerine göre biraz daha yüksektir..
  • 2K 144Hz ve ya üzeri bir monitör ideâldir.. Hele bir de Csgo falan için alıyorsanız; 60Hz'lik monitör ile işiniz olmasın. Bütçeye göre yetiyor ise 2K, 144Hz ve ya üzeri ve G-Sync ve ya Freesync monitör uzun süre yeter. İşlemci ve ekran kartı da önemli tabii ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ne oynadığınıza bağlı ama 34 monitörler yerine 40"+ 4k hdr tvler de çok cazip geliyor. Tabi ben yarış simülasyonları için söylüyorum daha çok. Bir de headtrack kurunca tadından yenmiyor. Vr ucuzlayana kadar gider.
  • İnput lag konusunu bir kenara bırakırsak çoğumuz 60-70cm derinliği olan masalarda oturuyoruz. 40" tv'yi bilgisayarın monitörü olarak kullanmanız durumunda göz hizanız ekranda yaklaşık 80-90cm uzak olacak, evinize aldığınız tv için bile yanlış hatırlamıyorsam en azından 3-3.5 katı uzakta oturmanız tavsiye ediliyor (40x3=120" uzaklık en az) Yani büyük ekran kullanmak göz sağlığı açısından da iyi birşey değil, ayrıca ekranın her noktasına o mesafeden hakim olamayacaksınız. 1080p için 24", 1440p için 27" ideal bence.
  • Hocam kesinlikle televizyon almayın birde size bir uyarı yapayım eğerki büyük monitör alırsanız oyun zevkiniz kaçar 2k 144 hz alın oyun zevkiniz katlansın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs_adolf kullanıcısına yanıt
    Doğal çözünürlüğünde kullanman gerekiyor, o takdirde. 4K televizyonların 1080p'de de iyi çalıştığını görüyorum şuradan: [Rtings.com]
    Yalnız, şöyle bir sıkıntı var; 60Hz'te 1 kare gecikmesi olan monitör olsa yerin dibine sokarlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.