Şimdi Ara

Yeni kasa Honda Civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam sağolun varolun içimi rahatlattınız jantlar resimdekinden olacaktı ama elinde kalmamış arabayı daha tesllim almadım onun haricinde yanında baya aksesuar hediye ettiler ekran tüm serilerde var ama bildiğim kadarıyla navigosyon sadece üst donanımda varmış ex le başlayan navigasyon verdiler kararan dikiz aynası bagaj havuzu kapı açılınca aşağıda civic yazısı bunlarda arabayı satarken 2. elde güzel detaylar olacak gibi geldi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kosker60

    Resim eklendi

    Premium donanım demişsiniz ama resimdeki araç executive donanım.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    hocam amacım polemik yaratmak değil malum 0 fiyatlar ortada sizin önerbileceğiniz c segment sedan 0 otomatik var mıdır bu fiyatlara ?
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hocam aracı daha teslim almadım aksesuar lar ekleecek vize si yapılacak sadece bilgi vermesi açısından aynı renk olduğu için alacağım araçla görseldeki aracı ekledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArslanF

    Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Burda milletin arabasına b*k atanlar neyin kafasında anlamış değilim . Araç fiyatına göre gayet mantıklı , donanımı iyi yakıtı çok az değil ama sakin bir sürüş ile şehir içi ort 10 lt lpg yakar. Fabrikasyon lpg almakla çok iyi yapmışsınız çünkü motordaki birçok parça lpg ye uyumlu üretiliyor , ayrıca garantisi de cabası . En önemlisi ise usta kötü montaj yaptı derdi yok bütün sorumluluk honda da. Ayrıca jantlar elegance jantı gibi geldi bana premium da bu jant yoktu. Rengi de güzel. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın . Motor sorunsuz şanzıman sorunsuz lpg ye %100 uyum +garanti +bol donanım , varsın yol sesi alsın. En azından yola çıkarken yolda kalma korkusu yok. Kafanız en az 10 sene rahat bi şekilde binersiniz iyi günler .

    Bi bitmediniz be.Civic kullanmayanlar hep yolda kalma korkusu yaşıyor,yolda kalıyor zaten
  • Bence vazgeçmeyin siz bu işten.Civic çok az yol sesi içeri alıyor,araç acayip derecede az yakıyor, basarili bir motor kullanıyor, iç malzeme kalitesi oldukça iyi plastik hissi veriyor ve daha neler neler var. Neyse hayırlısı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bol donanım diyorsunuz da araç kapak jantlı ve deri direksiyon bile yok.
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Hayır o iş öyle değil işte motorun 160 parçası farklı lpglilerde.Ayriyetten dışarıda sonradan lpg taktırırsanız garanti geçerli olmuyor.
  • Hayır dilekleri için ve yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olur inşallah arkadaşlar.
  • Farklı kasalarını yıllarca kullanıp, Civicden Octaviaya geçen biri olarak. Kesinlikle Octavia ya bakın inceleyin ve alın.
  • Tasarımı güzel ama kullanıcıları çokta memnun değil.



    Öncelikle ilk şikayet bu paraya atmosferik satıldığı için motorun gitmemesi( 50.000 e araba alınsa tamam ama ortalama 90.000 TL verilen bir aracın gitmemesi kullanicisinda rahatsızlık yaratıyor)



    İkincisi fazla yakmasi. 12 litre LPG altına inemezsiniz. 12 litre LPG yaklasik 35 kuruş( burada en uygun 2.93 ama şehirden şehire değişir) birde ilk kullanım benzin parasını ekletince ortalama kışın 40-45 kuruş , yazın 35-40 kuruş yakıyor.



    Üçüncü olarak isçilik hatalarının çok fazla olması



    Çok beklentiniz olmadan keyfini çıkarın. Otomatik şanzıman çok süper değil ama sorunsuz aynısını bende kullanıyorum.



    İyi günlerde kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedefon kullanıcısına yanıt
    hocam octavia civic ten kesinlikle iyi bir araç kesinlikle haklısınız ama bütçem yetmiyor işte . Elimde 2008 city vardı ona en iyi teklifi honda verdi yoksa yine alamıyordum bu aracı da .
  • Arac aliniktan sonra bize hayirli olsun demek duser kullandikca + larini - lerini ogrenirsiniz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kosker60 K kullanıcısına yanıt
    Forumda sürekli dile getirilen işçilik hataları Civic de ne gibi objektif sorunlara yol açar bilemiyorum çünkü aracın test esnasında herhangi yerden çıtırtı yaptığına şahit olmadım ya da yerine gevşek oturan parça görmedim ama sürüş rahatlığı, dengesi ve farklı tasarımı ile başarılı bulduğum bir araç Civic.

    Atmosferik motorunun performansı dışında eleşirilecek bir yanı belki lastiklerinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm asfalt sesi olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 2 Nisan 2017; 13:44:58 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim hocam anladığım kadarıyla siz aracı test etmişsiniz motor dışında ben bu araçta 1 eksi göremiyorum kaldı ki yarış pilotu değilim 140-150 üstüne acil bir şey olmadılça çıkmam.
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde de yeni kasa civic var galiba biraz tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz rica etsem navigasyonu nasıl buldunuz mesela işçilik sıkıntılarından bahsettiniz bilgi vermesi açısından biraz açabilir misiniz rica etsem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracı arkadaşım Cuma günü 82.000'e aldı. Henüz almadıysanız diğer bayiilere mutlaka sorun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik benzin/lpg hem fikir miyiz arkadaşınıza aksesuar hediye edilmiş mi acaba öğrenebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe Honda'ya (Ankara) bir sorun. Ekstrası yok, lpg + otm + premium

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında ben de pek ısınamamıştım arabaya, hatta hunharca eleştirmiş olabilirim ama gün geçtikçe alıştım. Yola oturuşu, tasarımı heyecan veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.