Şimdi Ara

6 Yıldır NoFap'deyim (Gelişmeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu konuyu yazma sebebim, insanların son zamanlarda olan nofap yalandır açıklamalarıdır. Size bunun gerçekte ne kadar etkili bir yöntem olduğunu açıklamak için kendi hayatımı anlatmak isterim.

    2011 yılında İstanbul'un Gaziosmanpaşa semtinde yaşayan 1.74 boyunda 10.sınıfa giden sivilceli bir ergendim. Ailem çok fakirdi ve lise sınavım çok kötü geçtiği için Gültepe Endüstri Meslek lisesinde okuyordum. Okulda sevdiğim bir kız vardı adı Merve idi sarışın mavi gözlü çok güzel bir kızdı. Okulun belalısı nam-ı diğer Merzifonlu Gözü Kara Halil ile çıkıyordu. Derslerim çok kötüydü. Meslek derslerini bile geçemiyordum. Anlayacağınız çok moktan bir hayatım vardı. Daha sonra hayatım bir anda değişti.

    Her zamanki gibi okuldan artan 1-2 liramla okulun hemen arkasındaki internet kafeye gitmiştim. Youtube'da Sincanlı Mustafa dinlerken şarkıya gelen yorumları okuyordum. Nerdeyse bütün yorumları okumuştum. Sayfanın en altına geldiğimde K4s4pMMusti31 adlı kullanıcının yorumunu gördüm. Bir link paylaşmıştı ve şöyle yazıyordu "eğer sizde Sincanlı Mustafa kadar başarılı bir hayat istiyorsanız bu linke tıklayın."

    Edit - 1

    Büyük bir heyecanla linke tıklamıştım. Açılan bir reddit sayfasıydı, ingilizcem birkaç kelimeden öteye geçmediği için Google çeviri kullanarak bazı kelimeleri çevirmiştim. Mastürbasyonun zararlarından bahsediliyordu. Yani hayatımdan zevk aldığım tek uygulamanın da zararlı olduğundan... Okuduğum yorumlarda çok kişinin hayatının değiştiğini görmüştüm. Ben de hemen uygulamalıyım diyerek, mastürbasyonu bıraktım. İlk gün çok zordu, kendimi yanında sevgilisi olmasına rağmen Merve' ye bakmaktan alamıyordum ve çok kötü hissediyordum. Bütün gün bahçeye çıkmamayı düşünüyordum. Ama daha sonra karnım çok acıktığı için kantine indim. Kafamı kaldırmadan, etrafa bakmadan ilerliyordum. Kantine geldiğim de çok kalabalıktı, mecburen sıra bekleyecektim. Sanki gördüğüm bütün kızlar Merve'ymiş gibi hissediyordum. Herkes çok güzel gözüküyordu. O sırada masalardan birinde oturan Merve'yi fark ettim. Yanında sevgilisi, iki erkek ve bir kız daha vardı. Gözlerimi ondan alamıyordum. Hafif makyaj yapmış ve saçlarını açmıştı. Ben dalmış onu izlerken hafif bir ıslık sesi duymuş ve hayallerden çıkmıştım. Kafamı kaldırdığım da Halil' in bana baktığını fark ettim. Eliyle bana gel işareti yapıyor ve beni yanına çağırıyordu...

    Edit - 2

    Masalarına gittiğimde Halil'in arkadaşlarından biri - o da Halil gibi belalı bir tipti - omzumdan tutup "Sen ne 10 dakikadır burayı kesip duruyorsun lan, aranıyor musun?" dedi. Bir an da bütün lise hayatım gözümün önüne geldi. İnternet'de gördüğüm aptal bir linke uymanın hata olduğunu anlamıştım. Gözlerim doldu, sesim çatallaştı "Yok abi, ben size bakmıyordum." dedim. Daha sonra hepsi birlikte bana güldü ve Halil'in arkadaşı ki adı Bünyamin'di gülerek "Şaka yapıyorum lan al şu 10 lirayı da bize kantinden 5 çay al." dedi. Olan şey, kantinde en çömez görünen ben olduğum için beni seçmiş ve ayak işlerini yaptırıyordu. O sırada beni herkesin içinde dövüp, rencide edeceğini düşünmüştüm hatta beni aşağılamasına sevinmiştim bile. Hiçbir şey söylemeden parayı aldım ve çaylarını getirdim. Halil, "Eyvallah kardeşim bir sıkıntın olursa uğra yanımıza" dedi. Tüm bunlar olurken göz ucuyla hala Merve'ye bakıyordum ama zerre kadar umurunda değildim. O gün yaşadığım atraksiyon bana fazla gelmişti ve bütün gün sıramda oturdum. O akşam eve gittiğimde mastürbasyon yapıp bu saçma olayı bitirmeyi düşünüyordum.
    Eve gittiğimde odamın kapısını kitledim üstümü bile çıkarmadan o işe başlayacaktım ki kapı çaldı, annem kirlilerini ver diyordu. Kirli eşyalarımı verdikten sonra tekrar odamın kapısını kitledim ama bu sefer nofap'den başka tutunacak bir şeyimin olmadığını fark ettim ve belki motivasyonumu tekrar kazanırım diye dün girdiğim linke tekrar girdim. Paylaşılan bir Youtube videosu vardı. Hemen videoyu açtım. Kötü aksanlı bir adam nofap'e başladığından beri hayatında yaşadığı değişikliklerden bahsediyordu. Video'da 20 farklı altyazı vardı ve Türkçe altyazı da mevcuttu. Videoda ki adam nofap'den önce derslerinde ne kadar başarısız olduğunu, sevdiği kızın onu nasıl görmezden geldiğinden bahsediyordu. Oysa şu an derslerinde çok daha başarılıydı ve güzel bir kızla çıkıyordu. Videoyu izledikten sonra çok etkilenmiştim ve nofap'e çok daha fazla inanmaya başlamıştım. O gece nofap'i bozmamak için çok zorlandım ve erkenden uyudum.

    Edit - 3

    Ertesi gün uyandığımda kendimi dinç hissettiğimi fark ettim. Hiçbir şey atıştırmadan duş alıp, üstümü giyip evden çıktım. Dünkü yaşadığım heyecan çok fazla gelmişti ve hiç kimseyle karşılaşmadan sınıfa girmek istiyordum. Okula geldiğimde henüz benden başka kimse yoktu. - görünürde - Sınıfım en üst kattaydı ve bazı katlarda ışıklar açık bile değildi. Sınıfa girdiğimde etraf karanlıktı. Işığı yaktım ve o sırada en arkada birinin kafasını sıraya koymuş uyuduğunu gördüm. Bu, okuldaki erkeklerin yaklaşık 3 te 1 iyle çıkmış olan, yüzü çirkin fakat yaşına rağmen çok iyi bir fiziğe sahip olan Berna'ydı. Işıktan rahatsız olup uyanmıştı. Beni fark etti, bir an acaba aynı sınıfta mıyız diye tereddüt ettikten sonra beni tanıdı ve "Günaydın!" dedi. Yarım yamalak bir sesle ben de günaydın dedim. Niye bu kadar erken geldiğimi sordu. Hiç düşünmeden "Sen benden de erken gelmişsin!" dedim. (Bu söylediğim beni şaşırtmıştı çünkü hiç düşünmeden, spontane ve kendinden emin bir şekilde söylemiştim bunu.) Yarım bir gülüşle "Evet, evde bazı sorunlar yaşıyorum da erken çıkmak zorunda kaldım." dedi. Ne cevap vereceğimi bilemedim ve birkaç saniye sonra "Sigara içmeye gideceğim gelecek misin?"dedi. Sigara içmediğimi söyledim. "Ya bir şey olmaz en azından muhabbet ederiz." dedi. O an kendimi çok havalı bulup istemez bir tavırla tamam o zaman demiştim. Ama aslında bir yıldır aynı sınıfta okuduğum bu kızın ilk defa benle ilgilenip beni bir yerlere davet ediyor olması çok hoşuma gidiyordu. Sınıftan çıktık ve bulunduğumuz kattaki tuvalete girdik.

    Edit - 4

    Bizim katta bulunan kızlar tuvaletine girmiştik okulda kimse olmadığı için çekinmiyordum. Hemen sigarasını çıkarıp yaktı. Dudağındaki kıpkırmızı rujun izi sigaranın üzerinde de çıkmıştı. Ben çoktan anın büyüsüne kapılmış onla birlikte hayaller kuruyor ve hiç konuşmadan hayran hayran onu izliyordum. O sırada kendimin farkına varıp, umursamaz görünmek için kendime gelmiştim ki o bunu anladı ve gayri ihtiyari bir şekilde utanarak güldü. Ben de gülümsedim aramızda bir elektriklenme olduğunu düşünmüştüm. Tam bu zamanda sigarasının sonuna geldiğini fark ettim ve bana bakıp gözleriyle aşağıyı işaret etti. Ben anlamsız bir şekilde kafamı aşağı çevirdiğimde çadırı kurmuş olduğumu fark ettim. İnanılmaz derecede utanmış ve kıpkırmızı olmuştum ama asıl olay tam o sırada koptu... Bütün bunlar yaşanırken Berna'nın meşrep arkadaşlarından biri olan Hilal tuvalete girmiş ve ikimizi tamda o anda yakalamıştı. Benim utancım iki katına çıkmış göz bebeklerimin bile kırmızıya döndüğünü hissediyordum. Hilal bir iki saniye donup kaldıktan sonra kahkahalar atarak tuvaletten çıktı. Berna da arkasından "Hayır, dur!!" diyerek koşarak gitti.

    Devamını daha sonra yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tisuanzii -- 25 Haziran 2019; 16:0:42 >







  • Beyler 10 sene yapmasannız.
    Sonra 10 kere fapistro fapistro fapistro derseniz.
    Kaznacağınız upgradeler.
    Organınızın yoğunluğu 20 katına çıkarak beton penatrasyon etkisi yapar.
    Duvarların arkasını görebilirsiniz.
    Kızları 10 saniyede kokunuzla yatağa atip aralıksız 366 saat sevişebilirsiniz.
    Odakladığınız beyin gücü ile dağları yerinden titretebilirsiniz.
    Ben denedim beyler oluyor.
  • Şimdi başarılımısın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyomu hala bi kontrol etseydin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci mi la bura daha sonra yazacağım falan


  • Çok büyük marifet...
  • Yaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekniğin iyi geliştirmen lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnciye git yanlış yerdesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up



    Devamı nerede hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up lan up@tisuanzii

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prostat kanseri olup öleceksin o kadar yıl yapmamaktan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamli donu sortu yatagi yorgani döle buluyosun yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl mı?
    Cinsel hayatınız var mı hocam?
  • Eğer eşcinsel olduysanız bir pm kadar uzağınızdayım <3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez aldım pampa devamını bekliyorum beğenirsem şukularım yazmazsan çügü
  • dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    Editledim hocam sakin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tisuanzii kullanıcısına yanıt
    Şimdi merve ile evli misiniz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl yapmamak nedir zaten bi erkek 6 yıl fap yapıyor sonra büyüdügünü anlayınca azaltıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.