Şimdi Ara

YENILENEN SKODA OCTAVIA TÜRKIYEDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YENILENEN SKODA OCTAVIA TÜRKIYEDE SATIŞTA


    Çek üretici Skoda’nın “markanın kalbi” olarak nitelediği ve Türkiye dahil tüm dünyada en çok satan modeli konumundaki Octavia, geçirdiği kapsamlı yenilenme operasyonu sonrası Türkiye’de de satışa sunuldu. Yenilenen Octavia, 78.400 TL’den başlayan fiyatlarla Skoda showroomlarında yerini aldı.

    Skoda’nın Türkiye’de olduğu gibi tüm dünyada en çok satan modeli olan ve bu nedenle “markanın kalbi” olarak nitelenen Octavia, başarısını sürdürecek şekilde kapsamlı bir yenilenme operasyonu geçirerek Türkiye’de satışa sunuldu.

    Yenilenen Octavia, Türkiye’de üç farklı donanım paketi seçeneği ve ikisi benzinli üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Sedan ve Combi kasa tipleriyle satışa çıkan yenilenmiş Octavia’nın sportif “RS” versiyonu ise yılın ikinci yarısından itibaren Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak.

    Yenilenmenin bir parçası olarak, Octavia ailesinin dış boyutlarında değişimler yaşandı. Sedan versiyonunun boyu 11 mm daha uzayarak 4,670 mm’ye, Combi versiyonu da 8 mm uzatılarak 4,667 mm’ye yükseldi. Bununla birlikte arka iz açıklığı da 20 mm. artırılarak, daha iyi bir yol tutuş sağlandı....

    http://www.motobilim.com/2017/04/yenilenen-skoda-octavia-turkiyede-satsta.html







  • 4.01.2012 tescilli Skoda Octavia Elegance 1.6 TDİ DSG şanzıman aracım aldığım günden beri servis bakımlıdır. Yaklaşık 20 gün önce aracımda vites geçişlerinde sorun yaşadım. Daha sonra aracı kenara çekerek bekledim. Bu şekilde hemen Çağ Otomotiv aracımla Antalya yetkili servise gittim. Sevis ilk incelemesinde geri vites çatalı arızası dedi. Tamam yapın dedim. Servis aracınız yapıldı gelin diye aradı. Aracı aldım ama arabamda hiç olmayan saçma sapan arızalarla karşılaştım. Hemen geri dönüp servis müdürü usta ben beraber yaptığımız testte de bariz şekilde saçma sapan şeyler olduğunu kendileri de fark etti ve kavramada değişmeli dediler. Ona da tamam dedim. En son beni arayarak olmadığını şanzımanın değişiminin şart olduğunu söylediler. Merkezden destek istediler. Gelen destek 12.000 TL+KDV gibi fahiş fiyat. Arabam 25gündür serviste bekledikten sonra bir şey yapamıyoruz artık aracınızı alın diyerek kapının önüne kondum . Geri vites çatalı diye başlayıp şanzımana kadar ilerleyen bu problem hala çözülmedi 27.gün araba evin önünde bende bu işlerle uğraşıyorum ALMAYIN Kardeeşim SKODA ALMAYIN DSG Lİ araç Almayın DOĞUŞ OTOMOTİVE Hiç bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YUH diyorum. Sadece ön farı değiştirerek arabaya "YENI" diyebiliyorlar ya... insan bari göstermelik de olsa iç mekanda tek bir tuşun yerini değiştirir veya farklı bir tuş koyar... yeni Octaviaymış... gerçekten komik...
  • erdal_2791 E kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız mağduriyet için üzüldüm. Geçen 2 aydaki son durum nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Octavia da rüzgar sesi hala var mı acaba bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.