Şimdi Ara

Döktüm içimi satır satır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayat çok garipmiş be..
    Lise zamanlarımındaki her hayalime sahip oldum bölüm,okul,statü tamamdır.Lisede bön bön bakardım sevgililere.O da oldu hem de dolu dolu 2 yıl..
    Şimdi fark ediyorum da biz kafamızda her şeyi çok büyütüyoruz ve görmek istediğimiz gibi görüyoruz.
    2 yıl birlikte olduğum insanın içinden farklı biri çıktı sanki ayrıldık..Farklı biri dediğime bakmayın çevreme bunu dediğimde zaten öyle özgürlüğüne düşkün&rahat biriydi diyor.İtiraf edelim çok uğraştım tutmak için.Lakin bir insan nasıl düşünüyorsa&hissediyorsa fırsat bulunca emin olun onu uyguluyor.Yeter ki fırsat olsun.Uyguladı mı?Hem de dibine kadar..
    Her neyse gelelim okula.En iyi devlet ünilerinden birisi,mesleki statü sunan bir topluluktayım ama boş geliyor,içi boş bir şeyler tam değil.
    Kafamızdaki dünya ile gerçekler uyuşmuyor be dostlar,boş gelmeye başladı şu sıralar tüm olaylar..Doldurmaya bakıyorum.Kendimden veriyorum,zamanımdan veriyorum,yüreğimden veriyorum ha ciğer kalsa ondan da verecem de ciğerler de tükendi be..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sen istediklerine ulaşmışsın sıkıntı yaşıyorsun..ben gelecekle ilgili ne yapacağımı bile bilmiyorum ne eğitim ne iş olarak

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.