Şimdi Ara

Ölüm tehditleri sizi rahatsız etmiyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda çok normal bir şeymiş gibi insanlar birbirlerine sırf referandumda hayır oyu kullanacak diye ölüm tehditleri yağdırmaya başladı. Otobüste bağırarak o iğrenç ses tonuyla "GEBERECEKSİNİZ" diyen, hayır için bilgilendirme kağıdı dağıtanlara saldıranlar, twitter de çokça rastladığım "16 Nisan'dan sonra sizin de icabınıza bakacağız, sizin de kellenizi alacağız" tehditleri... Böyle böyle uzar gider.

    Sırf hayır diyeceğim ve bu 18 maddenin bana hiç bir faydası olmadığını ifade ettiğimiz için "siz" oluyoruz. Adamlar hiç sormuyor tartışmaya girmeden önce sen kimsin, görüşün ne, nasıl düşünüyorsun? Yok hemen yapıştır damgayı "siz". Yani "siz" olmak ve ölüm tehdidi almak için hayır demeniz yeterli. Hiçbir iktidar kanadı da çıkıp bunları kınamaz.. Hayır kağıdı dağıtanlara saldıranları da kınamazlar ama evet propagandası yapanın aleyhine bir şey mi oldu ? Eyvaaahhh hemen dünyanın bir numaralı mağdurları, kınamalar, bilumum etiketler(terörist, fetöcü vs) ve kapanış.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim, son olarak;

    Bak ak oğlan burayı iyi oku. Ben 18 maddeyi okudum ve hayır diyorum. Sen bana sırf bu referanduma hayır diyorum diye "terörist, fetöcü, vatan haini, şeytan" diyemezsin. Ben öz ve öz TÜRKÜM! Bize etiket yapıştırmayı kesin.



  • Gelsin bi kesmeyi denesinler 16 nın akşamı, görelim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • afkuran köpek dalmaz derler bizim oralarda. boş ver bunlardan bi bok olmaz anca carsafa sarilip bedava kofte ekmek yemeye giderler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.