Şimdi Ara

GA-945GCMX-S2 için işlemci alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler millet. Arkadaşımın eski bir kasası var, içinde sanırım pentium e2160 var, 1.8 ghz hızında bir işlemci. Haliyle pvpye dahi yetmiyor, maradonda çok zor yürüyor. Bizde kendisine bir işlemci alalım dedik, beta bios ile e8500e kadar destekleme özelliği var ama ben riske atmak istemiyorum. Tabi derseniz sorun olmaz e8500 alırım en azından bilgisayar rahatlar ama o olmazsa sizce hangi işlemciler uyumlu olabilir? Şuanki bios f6c.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yüklediğiniz bios sürümünde İşlemci kodunun desteği var gözüküyorsa size uygun olanı alabilirsiniz.CPU versiyonunu dikkat edin ama.ALL yazan işlemci kodlarından bir tanesini alırsınız rahat rahat kullanırsınız
  • ay_erdi kullanıcısına yanıt
    Beta bios yüklemenin bir zararı olur mu? Muhtemelen şimdi ki biosta beta çünkü bios listesinde F5'e kadar bios var, F6i ise beta olarak geçiyo.
    E8500 alsam ya da e7600 işe yarar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

    Beta bios yüklemenin bir zararı olur mu? Muhtemelen şimdi ki biosta beta çünkü bios listesinde F5'e kadar bios var, F6i ise beta olarak geçiyo.
    E8500 alsam ya da e7600 işe yarar mı?

    Beta sürücülerle bile sorunlar yaşanıyorken,bunun birde bios olarak kullanması pek tavsiye edilmez sanırım.Kullanılırmı kullanılır mutlaka ama F6i bios 06/10/2009 tarihinde yayımlanmış,tekrardan bios güncellemesi gelmez bu anakarta.

    Ya F6i bios ile E8500 işlemci alıp kullanıcaksınız,sorun çıkarsada beta biosla alakalı tam sürüm olan F5e dönmeniz gerekebilir ki bu da E8500 işlemciyi desteklemediğinden elinizde boşa çıkan bir işlemci olucaktır.

    F5 bios işlemci sıcaklıkları ile ilgili yapılan bir güncelleme olmuş ve sadece dual core E4300 cpuyu destekliyor.Karar sizin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.