Şimdi Ara

Avfoni.com Hakkında bilgi ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AQrkadaşlar Herkese Merhabalar. İyi forumlar. avfoni.com adresinden alışveriş yapmak istiyorum sanırım bu konuda en bilinen ve dürüst sitelerden birtanesi galiba(ama emin değilim) gerek avcılık malzemeleri gerek kurusıkı tabanca almak için uygunmudur? herhangi bir sorun cıkarmı yada kurusıkıya neresi olursa olsun internetten bulaşmamı dersiniz? yardımlarınızı vbe yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.



  • Bendehttp://www.tufekpazari.com almayi dusunuyirum nasıldır arkadaşlar sen ne alacaksin kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yakında bu siteden ürün almayı düşünüyorum var mı alışveriş yapan,
  • Hic cevap yok hocam ama sitedeki yorumlar dogrubise hep olumlu ne almayi dusunuyirsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online alışverişi nasıl bilmem ama ben ankarada sürekli neredeyse haftada 2-3 kez gidip avfoniden alışveriş yaparım. Mazağa gayet güvenilir sorunsuz. Ama online alışverişte nasıldır bilemem.
  • Ben bu siteden balık malzemeleri alırken sürekli sorunlar yaşadım önermem.Mesela ellerinde gözüken ürünler olmuyor bekletiyolar sonra telefon açıp ellerinde olmadığını söylüyorlar yada eksik veya farklı ürün yolluyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Konuyu Hortlatıcam ama Online alışveriş kesinlikle yapmayın. Ne telefona bakan var ne ilgilenen. Bir bot aldım 42 istedim 44 gönderdiler aradım zor bela birine ulaştım. Dedim kargo nerde bir kargo takip numarası iletildi bana ait değil, neyse bana iat takip numarasını buldular bu seferde adımı yanlış yazmışlar şaş kaza bela kargo nasıl olduysa geldi, içinden artık hıyar falan vs birşey çıkacak bekliyorum şikayet varda bolca şikayeti var. Ve konular hemen hemen aynı ya ürün farklı ya numarası yok yada ürün yok. Neyse ürünü iade ettim iade talebi girecem site kargo verildi statüsünde kalmış talep açamıyorum. Mail attım düzelttiler şimdide iade sürecini takip edemiyorum site 404 erişim sağlanamıyor. Demem o ki bu iş nasıl sonuçlanacak bilmiyorum bekliyorum. Siz siz olun bu markanın online alışveriş sitesini kesinlikle kullanmayın. Ha ben macera arıyorum derseniz bilemem :)
  • https://www.ersinoutdoor.com/ tavsiye ederim hem satış öncesi hem sonrası keyifli bir alışveriş yapacağınızı düşünüyorum
  • bozkurt av dan sasmayın adamlar 10 yıldız
  • Avfoni'denkesinlikle Uzak durun bir ürünün fiyatı ucuzsa o ürünü göndermezler ve başka ürün teklif ederler. kaç kaç kaç o kadar
  • Avfoni kesinlikle önermiyorum ben bazı yorumlara aldanarak alışveriş yaptım hatta ürünü göndermeden iptal ettirdim ama para iadesini yapmadılar telefona bakmıyorlar. 270 TL para gitti yani kesinlikle bulaşmayın derim dolandırıcı gibi birşey bunlar sitedekiler hep göz boyama dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenen en dolandırıcı site

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szuzum kullanıcısına yanıt
    Selam konuyu ararken buldum iletinizi, ben normalde her yerden ürün almam ama bir sinir anında bu siteyi araştırmadan ayın üçünde 300 tl civarı bir ürün aldım, normalde stokta var gözüken ürünün yanına sipariş sonrası not düşmüşler 06-12-2018 de kargoya verilecek diye. Onlarrca yorum okudum (şikayetvar) bildiğin dolandırıcı adamlar, ürün daha kargolanmadan ürünü iptal edeyim dedim ürün iade sayfasına girdim o da ne! Aynen şu yazıyor; "ürün iadesi ancak ürün kargo ile teslim edildikten sonra mümkündür" kurnazlığa bakar mısın, telefona çıkmayan adamlar oturmuş ne yapalım, ne edelim de daha çok insandan para toplayıp üstüne uzun süre yatıp faiz yiyelim demişler ve bu yolu bulmuşlar. Daha kargoya verilmemiş ürünü iade edemiyorsun var mı la böyle bir şey. Hesap şu; kargoya verildikten sonra ürün kapına gelse bile; ki geleceğini hiç sanmıyorum ya saçma başka bir ürün gönderirler ya da bozuk mal gelir, telefona bakmadıkları için de iade de edemezsin lanet canına deyip paranı da sana gelen ürünü de çöpe atarsın. Hesap bu adamların. Çok pis iş çeviriyorlar. Siz siz olun siteleri araştırmadan almayın dediğim gibi öfkeli bir anımda sazan gibi aldım.
    Ama ürün gelmez ya da ürün sorunlu çıkarsa ben o 300 tl için 10000 tl yakarım nereye gidilebiliyorsa giderim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RooT___TooR -- 4 Aralık 2018; 21:26:49 >




  • Bu adamlar dolandırıcı, sakın ha avfoni den alışveriş yapmayın, ne ürünü gönderiyorlar ne de paranızı iade ediyorlar. Ulan millet fırından ekmek çalsa hapisten çıkamaz, böyle adamlar internetten bir sürü insanın parasını gaspederler ne sitelerine bir şey olur ne de kendilerine... Şikayet edebildiğimiz her yere şikayet edelim mağdurlar olarak.
  • ZDA kullanıcısına yanıt
    Bursa'da temin av market var önerebilirim bende bizzat surekli ordan alışveriş yapıyorum talip abi cok iyidir nettende sipariş verebilirsiniz cok temiz insanlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.