Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
40
Favori
95.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayrıca ilan da açacağım ama buraya da yazayım istedim. 2020 Nisan'a kadar garantisi devam eden siyah çerçeveli Vivoactive 3 ve ayrıca hiç kullanılmamış kutusunda 20 mm orijinal Garmin yedek silikon kayış model yükseltmek için satılıktır. İlgilenenler özel mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar garmin tactix charlie modelini kullanan var mı, tavsiye eder mi? Bu saati Türkiye'den garantili olarak nereden satın alabilirim? Ya da İstanbul'dan mağazadan satın alabileceğim yerler var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenix 5x için kayış satan var mı? Elinizde kalan kayış varsa talibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grrdn kullanıcısına yanıt
    Garminsaat -https://www.garminsaat.com/garmin-tactix-charlie-010-02085-00
    Baytekin -https://www.baytekin.com.tr/urun/multisport-saatler/garmin-tactix-charlie
    Baytekin'de mağazadan alma imkanı da vardır sanıyorum.

    Tavsiyeye gelince özel bir ihtiyacınız yoksa tavsiye etmiyorum pek. Temel olarak Fenix 5X üstüne geliştirilen bir model, taktiksel aktiviteler ve bazı ek özellikler içeriyor. Ancak yazılım güncellemelerini Fenix 5X ile aynı anda almıyor. Çok daha geç alabiliyor. Tabi o taktiksel aktivitelere ihtiyacınız varsa alın ama yoksa Fenix 5X vs. Fenix 5 ve Plus serilerini inceleyin derim.




  • burActive kullanıcısına yanıt
    Çinlilerde çok var. :D Ama kayış yorumlarını inceleyin, bazılarının mekanizmaları dandik oluyor. Beş dolarlık kayış uğruna saati fırlatmayın olmayacak yere. :D
  • Telefona arama geldiği zaman saatte arayanın kişinin ismi yerine numara yazıyor sadece. Arayan kişinin isminin yazmasını nasıl sağlarız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burActive kullanıcısına yanıt
    Connect'e rehbere erişme izni vermek gerekliydi sanırım.
  • Arkadaslar,

    Elimde kasim 2018 yilinda amazon amerikadan satinalinmis ve hala garantisi devam eden garmin heart rate soft strap urunu var. Urunu triathlon ile upgrade etmek istedigimden satiyorum. 45 USD ye satiyorum. Suan yenisi 58.95 USD + gumruk ve otv vergileri. Ilgilenen arkadaslara duyrulur. Ekteki resim temsilidir.Garmin Akıllı Saat
  • jupiter_ J kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. İp atlarken düşüyor mu?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    aleykumselam.

    Walla ip atlamadim hic. Ama bu bant ile 10kmyi 10km suratle kosuyorum eger ki cok terlersem biraz asagiya kayiyor ama cok az ve nadir. Bilemiyorum soruna cevap verebildim mi.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    İyi sıkılmış ise düşmemeli çok fazla. Tabi üstteki elbiselerin vs. zorlamasından kayabilir biraz ki, ne kadar uzun süre ip atlayacağınıza bağlı. Yine de bir turu bitirir diye düşünüyorum, sonra biraz yukarı çekersiniz yine. Koşuda ilk başta kayıyordu, sıktıkça bir daha adam oldu.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    yeterince sıkı yaparsanız düşmez Ben de uzun süredir kullanıyorum daha çok bisiklette ama koşarken de kullandım çok fazla. Eğer tshirt giyiyorsanız çengelli iğne ile tutturursanız kaymaz. ama terden ve aşırı hareketten illaki kayma yapar. ayrıca ne kadar uzun ip atlıyorsunuz ki nabız bandı takma gereği duyuyorsunuz?
  • Günde ortalama 2-3 bin ip atlıyorum :) Ortalama 20dk'mı alıyor :)
    Aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Bence baya motive edici.

    https://www.decathlon.com.tr/sayacli-atlama-ipi-id_8313024.html
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    analadım. Eğer amaç sadece bilgi edinmek ise bence bilekten nabız bile yeterli olur düzgün takıldığında. hatta uygulama da olabilir ip atlama için daha detaylı bilgi verecek, zıplama yüksekliği sıklığı vs. Koşu dinamikleri gibi merdiven çıkma uygulamaları var mesela connect iq store da
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Garmin MARQ bir balondan ibaret. İşletim sistemi GPS vs donanımı daha iyi degil. Sadece hava basmak için üretilmiş saatler bence.
  • oan kullanıcısına yanıt
    Olay daha iyiliği değil zaten. Olay daha görürünüme hitap etmesi, daha zengine ve böyle şeylere para harcayacaklara hitap etmesi. Fenix 6'lar da bunların işletim sistemi ve donanımlarından türer sanırım. GPS yongaları değiştiğine göre Fenix 6'larda da Sony ile devam edilecektir.
  • Bende 10 gün önce forerunner 945 alarak aranıza katıldım , gps ve altimetre pek kullanışlı gelmedi , altimetre için hergün kalibrasyon yapmam gerekiyor .
    Saat ile uyumlu bluetooth kulaklık almam gerekiyor , önerisi olan varsa dikkate alabilirim , bisiklet ve koşarken kullanıcam ağırlıklı olarak . Jabra elite 65t 650-700 bandındaydı şu an 1 olmuş . Gönlüm powerbeats prodan yana ama çok para
  • Genelde crossfit ve koşu amaçlı kullanabileceğim bir saat arıyorum. Polar Ignite gözüme ilişti, hem fiyatı da uygun fakat garmin fr 245'de aklımı çelmiyor değil. Spesifik şu marka modeli al diye bir öneriniz var mıdır?
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    forerunner serisi tamamen size uygun tek yapmanız gereken bütçeyi belirleyip ona göre modeli seçmek :) Fenix serisi daha ağır olduğu için rahatsız edebilir suunto ya da polar da işinizi görür arayüzler en büyük fark, data olarak nerdeyse aynı şeyleri yapıyorlar. Polar vantage serisi ekstra olarak koşu dinamiklerinde bir tık daha iyi gibi. Tamemen size kalmış, gidin mağazalarda biraz kurcalayın derim ya da arkadaşlarınızda varsa
  • Polar'ın hiçbir saati Spotify, Mp3 desteklemiyor, bu yüzden bence direkt elenmeli..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.