Şimdi Ara

vodafone abonesi olmayın hayatınızı karartmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vodafone 2016 10. ayda 75 mbps akn olmayan tarifeye abone oldun.(keşke olmasaydım) ilk 1,5 ay okadar güzel ve stabil bir nete sahiptim. 71-72 mbps hızlarda. tablet dijitürk vs heiye ederek resmen kandırıldım. üste para verseler abone olunmaz hayatını zindan etmek istemiyorsanız abone olmassınız ttnete kimse sevmez onu bile ararsınız bukadar net konuşuyorum
    2016 12. ayın son haftası diyeyim hızım 20-40-45-50-60 mbps hızlarda sürekli değişken ve stabil olmayan internet hızlara sahip olduk bir anda. sürekli müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtırıyoruz ama bir türlü olmuyor sorun giderilmiyor. müşteri hizmetleri hep aynı massalları anlatıyor.
    yaklaşık 3 aydır bu şekilde sürekli farklı hızlarda gezinen internetimiz oldu
    son 1 aydır 50-52 mbps hızlarda hız almaktayım stabil çalışan.
    sürekli müşteri hizmetlerini aramktan ve onlara laf anlatmaktan bıktım artık resmen cebimize göz dikmekte olup ömüşterilerini enayi yerine koymaktatdır bu firma en yakında tüketici hakem heyetine baş vuracağım artık vodafone denilince tüğlerim diken diken oluyor
    vodafone müşteri hiz. ariyorum türk telekom ekipleri gelmiş eee? sizin ankastıraya kadar sağlam duvarda kablolarınız arızalı elektirikci bulun peki dedim ben elektirikci bulurıum bunun masrafını arızam giderilmemsse kim ödeyecek taahhütü iptal ederiz hay hay ozaman elektirikci bu işden uzman anlayan kişi çağırırsın duvarda bulunan kablolarda hatda hiç bir sorun yok gayet sağlam.
    ararsınız böyle tamam ben mağdur oldum hadi iptal edin yok öyle iptal olmaz o personelden şikateci olmak mı sitiroysunuz yok ben taahhütü iptal ettircem erken kapama yaparsanız cezası çıkar yaa neler tammen dalga geçiyorlar.
    size deseler ki bedava gelin alın kesinlikle inanmayın huzurunuzu bölerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konya -- 21 Nisan 2017; 15:40:28 >



  • Her zaman demişimdir, sol fiber, uydunet vs. yoksa, adsl,vdsl de macere aranmaz. Ne olursa olsun TT'de kalınır. Geçmiş olsun, Allah sabır versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Her zaman demişimdir, sol fiber, uydunet vs. yoksa, adsl,vdsl de macere aranmaz. Ne olursa olsun TT'de kalınır. Geçmiş olsun, Allah sabır versin.

    Allah dusmanima bile vermesin.

    Arkadaşlar altyapi 120mbps kadar destekliyor ve altyapimda olsun bina ic tesisatda en ufak bisey yok tamamen Vodafone kendi bilgisayar sistemi ile alakali oldugubu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konya kullanıcısına yanıt
    Hocam ortada vadafone sistemi diye birşey yok, adamlar zaten TT ye bağlı. Sorun olunca TT yi arıyor olabilirler. TT de kendi abonesine öncelik tanıcağını düşünüyorum. Hali ile sıkıntı çıkabilir.

    Adsl-Vdsl, sektörü TT koşturuyor. Bir hevesle alternatifler seçiliyor, genelde dertsiz başa dert oluyor.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Aynen tüm TT nin Altyapısını kullanıyor fakat benim bildiğim vodafone ninde kendi müdehale edebileceği kadar bilgisayar sistemleri var örneğin hız modem resetleme gibi Çünkü TT den çıkıp vodafoneye gidiyor buradan işlem tıkanıyor.
    Şöyleki TT de çalışan arkadaşa rica ettim oda üşenmedden port değiştirdi ve santralden ölçüm yaptı herşey sağlıklı hiç bir sıkıntı yok
    BDK kurumuna şikayet ettim ama sanmıyorum bir sorun bulabiledceklerini.

    Dün vodafone müşteri hizmetleriyle görüştüm en sonun dediği cümleye bakarmısın " sizin hızınız 75 mbps kadar hız yani min. 3.0 mbps den 75 mbps arası hızdaymış sözleşemede bu şekilde yazıyormuş. bunu dutunca sinir sistemlerim iyiden bozuldu.

    Bana 75 mbps vereceğinize 50 mbps veriyorsunuz aradaki fiyat farkını düşün sonrada fazla ödediğim parayıda iade edin olsun bitrsin sorun yok diyorrum fakat öyle bir uygulamamız yok diyorlar gelde çıldırma işde
    arkadaşalr gerçekten altyapısı omayan ISS firmalarından uzakdurun.
    Bana göre en iyisi Konya ili için konuşuyorum tatışılmaz uydunet dir evde 100mbps bağlandım ölçdüğümde 100.88 çıkıyor buradan taktir etmek gerekir helal olsun bu firmaya.
  • benzer konudan bende çok çektim, 70mbit hızım varken 2 ay kadar sonra 48 mbit e düşürdüler. onlarca şikayet ettim sonuç çıkmadı. bu arada kopmalar arızalarda cabası.

    iptal edip kurtuldum.

    bir de şunu ekleyim, şu ülkemiz üzerinde en berbat mh vodafone a ait. bunu çok iyi anladım.

    size de geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.