Şimdi Ara

Little Nightmares | PS ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Little Nightmares | PS ANA KONU


    Konusunu bulamadım birtürlü yok mu oynayan, son zamanlarda çıkmış en güzel 2d platform oyunlarından biri, kesinlikle tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • İlgimi çekti benimda fazlasıyla bakalım alıcaz yakın zamanda inşAllah ;)
  • Aslında baya oynayan var ama buralar da pek bahseden yok. Dün oynadım 40 dakika kadar ilkten yavaş başlıyor ama sonra baya sarıyor. Görsellik, atmosfer, ses, müzik çok başarılı profesyonel bir ekibin elinden çıktığını belli ediyor. Zaten Tearaway Unfolded ve LBP'te yer almış Tarsier Studios'tan çıkma. Şimdiden umudum oyunun iyi satıp daha uzun oyun süresi olan bir devamını falan getirmeleri.

    Ayrıca bazı kısımlar da gerildiğimi söylemeliyim. Spolier yemeden oynanmasını tavsiye ederim. Özellikle steam'de fiyatı oldukça uygun alın aldırın.
  • Beklediğim bir yapımdı fakat oyunun ortalama bitirme süresi 2-3 saat aralığında ve açıkçası PSN'yi geçtim, Steam'deki 31tl'lik fiyatı bile bu kadar kısa bir oyun için fazla, bağımsız oyunlara her ne kadar para vermeye özen gösteriyor olsam da bu kadar kısa bir oyun da hiç makul değil. Şahsen biraz ucuzlamasını bekleyeceğim.
  • Dün bitirdim uzun zamandır bu kadar kısa oyun oynamamıştım başlamamla bitmesi bir oldu sadece 5 bölümden oluşuyor. Xbox da kardeşlikle adam başı 25₺ ye geldi çok para değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Mayıs 2017; 14:28:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ki kaliteli işciliği göz önüne alınca 31 tl çok değil ama öyle fiyat oyun uzunluğu derdi olan beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Limbo'dan da mı kısa?
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutfak bölümünü oynadım az önce :D Sanat tasarımı parlıyor. Ne güzel modellemeler onlar öyle. 10-12 saat şöyle oyunlar yapsalar diyeceğim de nerde öyle oyun piyasası. Oyuncu talep etmeyince işte anca tadımlık yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 30 Nisan 2017; 21:47:22 >
  • Ben de bitirdim bugün, son zamanlarda unravel ile birlikte oynadığım en güzel 2d platform oyunu, bölüm tasarımlarına bittim zaten çok tatlı tadı damağımda kaldı umarım 2.si çıkar.
  • O değilde millet kafayı yemiş, herşeyden nem kapar olduk.

    Youtube yorumların da denk geldim. Birileri çıkmış oyunda yerde ki kitapları müslümanlığın kutsal kitabı olarak değerlendirip yok üstüne basıyoz yok bilmem ne, senaryolar yazmış. Sebepte oyun da İlüminati gözü olmasıymış. Kitapların üzerinde ne yazı ne resim var.

    Aman Türk yapımcılar oyun yaparsanız da yerde duran yeşil kitap olmasın valla millet zaten kafayı sıyırmış anlatamazsınız, ne yapacakları belli olmaz.
  • Keşke shooter ve zombili olsaymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git başka oyun oyna o zaman hayret birşey ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında ki negatif tek düşüncem oyunun süresi, yazık valla.

    Cidden ya oyun dünyası ne halde, satmaz diye bu tarz oyunlara büyük yapımcılar girişemiyor anlaşılan. Bu nedenle oyunun çok iyi satması diliyorum içimden ki daha büyük skala da devam etsin bu Six macerası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 1 Mayıs 2017; 14:2:23 >
  • Oyun gerçekten çok güzel ne yazık ki süresi az oyunun fiyatına gelirsek PS4'de 60 lira gerçekten çok pahalı. 20-25 liralık oyun kategorisinde olmalıydı. Steam üzerinde 31 liraya satılmakta Ortalama bir PC'iniz varsa PC'de oynayın derim.

    Unravel'i 24 liraya almıştım. Limbo& Insıde paketli halini 30 liraya almıştım. İndirim en kısa zaman yer o zaman alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 1 Mayıs 2017; 14:12:42 >
  • konsolda anlamsız pahalı

    yarı fiyatına pc'ye aldım
  • Yapımcı 5 saat civarı demişti. Burda 2-3 saat deniyor. Inside kadar olsa yeter artık napalım. Ben dun ilk chapter i bitirdim kapattım. Keyifli gidiyor ama kısa olması üzücü tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi yapımlar maalesef uzun oynanabilirlik vaadetmiyor...Sebebi ise kalitenin cok yuksek oluşu..3,5 bolum daha yapilsa belki sıkıcı belki sonlara dogru oyun bozulmuş felan diyeceğiz emin olun...Oyun zaten tuttuğu an ikincisi ya da farklı bir isimle yenisi çıkar. ..





    Bazen 3 saatlik bir oyun 3 ayda birirdiginiz oyundan daha büyük keyif verebilir..Zevk meselesi :) Bence suresi gayet yeterli. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of biraz daha ilerledim muhtemelen oyunun bitimine 20-25 dakika falan kaldı. Bu nasıl prodüksiyondur abi yardırmış adamlar oyunun görsel ve işitsel tarafı üst düzey. Başkasının keyfinin baltalamamak için sahnelerden detay veremiyorum. Oynayın görün.

    Gittikçe gerilim dozajı artıyor oyunda ki, bu kadar iyisini beklemiyordum. Oyun hakkında ki fikrim iyice olumlu oldu.

    İncelemelerden bir tanesi 10/4 mü ne vermişti oyuna resmen küfür edesim geldi adama şu an. Ne dallamalar var. İnside gibi unutulmazlarım arasına girdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 1 Mayıs 2017; 18:3:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asus1981

    Arkadaşlar iyi yapımlar maalesef uzun oynanabilirlik vaadetmiyor...Sebebi ise kalitenin cok yuksek oluşu..3,5 bolum daha yapilsa belki sıkıcı belki sonlara dogru oyun bozulmuş felan diyeceğiz emin olun...Oyun zaten tuttuğu an ikincisi ya da farklı bir isimle yenisi çıkar. ..





    Bazen 3 saatlik bir oyun 3 ayda birirdiginiz oyundan daha büyük keyif verebilir..Zevk meselesi :) Bence suresi gayet yeterli. .

    Aslına bakılırsa çok daha büyük bir oyun yapabilirlerdi de lakin orta da şu gerçek var. insanlar dışarıdan bakıldığın da böyle bir oyuna ve yeni bir ip'ye 60 dolar vermek isterlermiydi. Şu an satışlar iyi diye duydum bunun iki sebebi var diye düşünüyorum. Oyunun fiyatının uygun olması ki (bizde ki insanlar üstüne pahalı diyor ki bir sinema ya da dışarı yemek yemeye çıktığınız da verdiğiniz para bu. ) ikincisi ve en önemlisi de oyunun koca koca adamları, kızları çekecek bir konsept ve kaliteye sahip olması. Anlaşıldığı üzere şu an kulaktan kulağa kendi reklamını yaptırıyor.

    Belki satışları iyi gitmeye devam ederse daha büyük bir devam oyunu gibi birşeylere yönelebilirler. Çünkü Tarsier stüdyoları genelde Mediamoleküle yardım eden bağımsız bir firma ama anlaşılacağı üzere genelde sony ile çalışıyorlar. Ancak öyle ilgi çeken kendi İP'leri falan bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 2 Mayıs 2017; 21:41:14 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.