Şimdi Ara

AKN ve Kota'da yeni gelişmeler: Turkcell'den basın açıklaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kablonet ile sözleşmesi devam edenler ne olacak? bu duurmda kablonet tarife değiştiriyorsa sözleşme fesh olması laızm

  • Kotadan önce "e kadar" ifadesinin sözleşmelerden kaldırılması lazım. Bugün bunu iş hayatınızda herhangi bir sözleşmede kullanırsanız önüne koyduğunuz adamlar size bir tarafı ile gülüp kapı dışarı ederler. Ucu tamamen açık bir ifade, en azından %10 artısı eksisi olur diye sınırlandırılması lazım.

  • Turksati fena keklemisler ahaha adamlar bildigin esas kotu karakter oldu

  • Yalnız adamlar akk sonrası ek ücret yok demişler de böyle birsey yok zaten tartışılan şey de bu degil ki, Tartışılan şey Düzenlemeden sonra akk'li paketlerin yerine kotalı paketlerin getirileceği ve burda kota aşımı sonrası ek ücret yanisitilacagiydi, adamlar bu şekilde paketler gelmeyecek dememiş, akk'li paketlerde akk aşıldığında ek ücret olmayacak demişler ki zaten var olan şeyi tekrar etmişler, ben hala kotalı paketleri getirebileceklerini düşünüyorum.

  • Lütfen gidin ve türksat 'ın web sitesine bakıp. GB başına 2 TL almaya başladılar bile...

  • 50 mbit 24 e düşecek. 16 diyip durma.

  • KABLO NET İ KINIYORUM GEREKİRSE TAHÜTTÜM BİTİNCE YENİLEME YAPMAYACAGIM

  • Turkcell superonline nefret ediyorum. Türksat kablonet çok memnun kaldım engelsiz indirim var

  • Merhaba ben uydu net kullanıyorum 110m2 evde arka odalardan cekmıyo bide yavaslıyo cokca acaba modemi deyiştirip kuvvetli bi modemmi alsam yoksa internet sağlayıcı fırmayımı değiştirsem modem değiştir derseniz modem modeli markası yazarsanız sevinirim teşekkürler...

  • Türksat ile yapılan haber yanlış bilgiler içermektedir. 99 TL 25mbps olan paketinin içinde Teledünya Temel paket (18 tl) ve 50 dakika konuşma paketi dahil olarak verilmektedir. İsterseniz 10 mbps olan paketini de 67 TL'ye alınabilmektedir. Superonline verdiği pakette sadece internet vardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalden alıntı: mamileite

    İş saati olmadığı halde bu yazıyı yazan Erdi abime bir teşekkür de benden :) Mesut abi bir çaydan fazlasını ısmarlaman gerekiyor bence :D

    Muzlu pasta da alacağım

    Peki okuyana bişey var mı? Gelelim mi DH binasına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben şunu anlamıyorum:
    Konu değil de konuyu açan kişi şöyle yazmış:
    Gerçek Ad: Erdiozuag
    Meslek:http://www.donanimhaber.com
    Website: Editor

    Bu nasıl oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullular -- 2 Mayıs 2017; 10:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bir durum var. 8-16-24-50 ve 100 Mbit hızındaki paketler için AKK kotası aşımı sonrası hangi hıza düşecekleri yazılmış. Peki 35 Mbit paket kaça düşecek. Sanki servis sağlayıcılar da böyle bir paket yokmuş gibi davranılıyor da. Ttnet 35Mbit AKK 100 GB2lık paket kullanıyorum ondan soruyorum da

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Merak ettiğim bir durum var. 8-16-24-50 ve 100 Mbit hızındaki paketler için AKK kotası aşımı sonrası hangi hıza düşecekleri yazılmış. Peki 35 Mbit paket kaça düşecek. Sanki servis sağlayıcılar da böyle bir paket yokmuş gibi davranılıyor da. Ttnet 35Mbit AKK 100 GB2lık paket kullanıyorum ondan soruyorum da

    sizin hızınız 16 Mb olacak hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rusty

    Kotadan önce "e kadar" ifadesinin sözleşmelerden kaldırılması lazım. Bugün bunu iş hayatınızda herhangi bir sözleşmede kullanırsanız önüne koyduğunuz adamlar size bir tarafı ile gülüp kapı dışarı ederler. Ucu tamamen açık bir ifade, en azından %10 artısı eksisi olur diye sınırlandırılması lazım.

    altına imzamı atarım.
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.Bende bu insanlar neye bukadar seviniyor diyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansar61

    Türksat ile yapılan haber yanlış bilgiler içermektedir. 99 TL 25mbps olan paketinin içinde Teledünya Temel paket (18 tl) ve 50 dakika konuşma paketi dahil olarak verilmektedir. İsterseniz 10 mbps olan paketini de 67 TL'ye alınabilmektedir. Superonline verdiği pakette sadece internet vardır.

    99 tl'den 18 tl teledünya temel paket ve 50 dk konuşma fiyatını çıkarıp kullanma şansı varmıdır ? yoktur. öyle ise ; buyrun size 99tl lik internet yanında da incik boncuk diye paketi süsleyip göz boyamaktan öte değil. bir kablo net kullanıcısıyım. sadece internetten istifade , 100 dk her yöne var, telefonu hatta bağlamadım bile. temel paket var izlenmiyor. uydudakilerden ekstra birşey yok.

    burada alsolan internet hizmetidir. sadece internetle ilgilenen insanlar ne hız için ne fiyat ödediğine bakar. yanında şu da bu da var denmesi ilgilerini çekmez. şu ve bu muhtemelen bu insanların ihtiyaç duymadıkları, belkide hiç kullanmayacakları ürünlerdir.
    saygılar.




  • KabloNet abaoneleri kota ile uğraşmak istemezse akıllı sınırsız almak zorunda kalacak. Onunda fiyatı (25mb+teledunya üst+tel) 76 TL oluyor. Normalde telsiz 75GB AKK li 52 TL veriyordum. Tel. siz kampanya yaparlarsa 65 TL civarında olabilir. Akıllı sınırsız da hem avantajlı hem değil. haftasonları abanacaz artık

  • rerman kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.

  • Turkcell in geri vites yaptığı aşikar. Ama bunu tepkiler yüzünden değil TTNet in benzer kampanya uygulamamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Tepkileri sallıcak olsalar teitter da gelen tepkileri yok saymazlardı.



    Ayrıca burada var bin kullanıcı tr geneli 1 milyon kullanıcı. Kaçının akn den kalktığından haber olacaktı ki...



    Yeni satacaklarına da 89 tl sınırısızı vereceklerdi. Kotadan böyle kurtulacaklardı işte.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.