Şimdi Ara

Corsair Klavyelerde neden TR tuş dizilimi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yeni bir sistem kuruyorum, Corsair'i sevdiğimden, imkanım olan tüm ürünleri parça parça Corsair'den aldım. 750d kasa, rm750x psu, h100i gtx soğutma, sp ve af fanlar, ssd, ram, m65 mouse, mm300 pad şeklinde.

    RGB Mekanik klavye arayışındayım ama olmazsa olmazım TR dizilimli olması. Bu kadar Corsair'in olduğu sistemde başka bir marka İstemiyorum açıkçası ancak yaptığım araştırmalarda bu özellikte klavye bulamadım.

    Logitech gibi destek de sunmuyor bildiğim kadarıyla. Duyan, bilen, kullanan var mıdır, haber verirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dediğin gibi corsair'in TR tuş dizilimli klavyesi yok ve temin de edilemiyor. Fakat corsair bu soruna çözüm getiriceğini söyledi ama ne zaman ve ne şekilde getiriceğini söylemedi. Tahmin ediyorum ki logitech gibi müşterilerine TR tuş dizilimini ücretsiz gönderir.

    Bu arada bende corsair'in klavyesini kullanıyorum, tek farkı ğ, ü, ş, i, ç, ö'nün klavyedeki yeri üzerinde noktalama işaretleri olması. Yerlerini biliyorsan sorun yaşamazsın . Bide corsair'in ürettiklerine eşdeğer kalitede bir ürün bulmak kolay olmadığı gibi klavye bulmak da kolay değil
  • Şimdi şöyle bir şey var gördüğün gibi arkadaş Corsair fanı olduğu için her parçasını bu markadan tercih etmiş. Bu arkadaşımız gibi binlerce kullanıcı var Türkiye'de. Bu yüzden marka derhal, Türkiye'de kazandığı bu paraların hakkını vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu konuda en takdir ettiğim marka Cooler Master'dir. Cooler Master Türkiye diye üyeliği var geziyor forumlarda, sorunlara çözüm üretiyor. Keşke aynı hassasiyeti Corsair, Razer, Logitech gibi isim yapmış markalardan da görebilsek. O yüzden benim tavsiyem Corsair Türkiye olmadığı için genel merkezine bir ingilizce mail atmanız olur, bu şekilde genel merkezleri de distribütör firmaları sıkıştırabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.