Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 2 senedir 720P olan versiyonunu sorunsuz kullanıyorum. Birkaç ay evvel çıkan 1080p versiyonunu da almıştım ondanda gayet memnunum. Yeni çıkan 1080P lik versiyonunu aldım ve sizinle de paylaşmak istedim. Ip kameraya ihtiyacı olanlar için oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.





    1080p Kayıt Yapan Sürümü

    http://fas.st/eLZWe


    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    Panoramik VR Modlu versiyonu


    http://fas.st/QXXY5


    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları


    360 Derece 1080P Pan Tilt Özellikli Kamera

    http://fas.st/mhfF6r

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    720P Uluslararası Sürümü Uygun Fiyatlı

    http://fas.st/5JuZxk

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 27 Ocak 2019; 18:3:4 >







  • Selamlar,

    Bu kamerayı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. İlk başta ben de birçok problem yaşadım deneme yanılma ile bir şekilde konular çözülüyor.

    Kamerayı kullanamayan arkadaşlara naçizane ilk tavsiyem kamerayla kullandıkları adaptörleri kontrol edin. min. 1A sağlayan bir adaptör olmalı.
    Kameranın sarı ışıkla offline olması ve sürekli dönme sorununu adaptörle ilişkilendiriyorum. Internet hızı da yeterliyse sorun çıkmıyor. Bende böyle oldu.

    Fakat benim de bir sorunum var. Global versiyonu kullanıyorum, saat dilimim İstanbul +3, home monitoring menüsünde monitoring time ayarı customized olarak ayarlı fakat bu saat aralığını kullanmayıp 23:00'den sonra bildirim göndermeye başlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu merak ediyorum?
  • Merhaba

    Urunu mobil internetten deneme sansiniz oldumu acaba?olduysa kasma kopma donma gibi problemlerle karsilastiniz mi? Ve son olarak bir kac kez bu ip cameralarin Türkiye de mobil uzerinden calismadigini okumustum.pyeni dogacak bebegimiz icin dusunuyorum hareket algilama ve bildirme gibi kullaniminda problem yasarmiyim.simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCKaRa kullanıcısına yanıt
    Merhabalar oncelikle saglili mutlu iyi gunlerde buyutun bebeginizi.

    Ben 2015 Agustostan beri aktif olarak bu markanin ip kamerasini kullanmaktayim. Genellikle disarida oldugum icin mobil ag uzerinden kameraya sorunsuz erisim sagliyorum. Dediginiz baglanti problemi gecen yil xiaomi sunucularinda ki degisimden dolayi 20 gun kadar baglanilamadi ancak o donem harici hic sorun yasamadim. Bildirim gonderme ve uyari verme hassasiyeti oldukca iyi kameranin onunden gecen bocegi bile bildirim olarak gonderdigini soyleywbilirim:)

    1080P lik yeni versiyonun goruntu netligi gercekten cok basarili tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dronebey kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Cok tesekkur ederim. Peki urunu guvenilir olarak ne sekilde nereden temin edebiliriz acaba?bu arada emeginize saglik vakit ayirdiniz sagolun:)
  • TCKaRa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim aşağıdaki linkten ürünü güvenli bir şekilde alabilirsiniz.
    https://goo.gl/5mC3YR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 22 Mart 2018; 10:25:32 >
  • ''Dediginiz baglanti problemi gecen yil xiaomi sunucularinda ki degisimden dolayi 20 gun kadar baglanilamadi ancak o donem harici hic sorun yasamadim. ''
    yani bizim videolar önce çine gidiyor biz internet üzerinden mi izliyoruz.
    ben bebek kamerası olarak kullanacam,evimin içini önce çinliler sonra ben mi göreceğim.bu biraz sıkıntılı geldi bana.eğer öyle ise bana göre değil bu kamera.
    telefona direk wifi ile bağlanıyor diye düşünüp onun için almıştım ama bağlanmıyor.(küp şeklinde olan modelinde vardı)
    interneti olmayan wifi ağında kurulum yapamadım.hotspot üzerinden de kurulum yapmıyor.

    hocam,internet olmadan ağ üzerinden görüntüleme yapabiliyormusunuz?
  • fetih42 F kullanıcısına yanıt
    bu gibi ip kameralar yani ddns ile çalışan kameraların hepsinin çalışma prensibi bu şekildedir.

    ddns olmayan bir kamera aldığınız da statik ip almanız gerekiyor haliyle külfetli oluyor. firmalarda bu durumu ddns ile çözdüler kamera internete bağlandığında ürünü aldığını firmanın sunucularına bağlanıyor siz de o sunucuya kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açarak görüntüyü izliyorsunuz.

    küp şeklinde olan kamera da yok sanıyorum ama yeni çıkan video da paylaştığım kamerada ağ üzerinden bağlanma seçeneği vardı.
  • http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html benim aldığım kamerada bu ama direk bağlantı seçeneği yok sanıyorum.
    benim kamerada sorun var.cihaz kurlumu sona kadar geliyor ama en sonunda bağlantı zaman aşımı diyor kurulum yapamıyorum.
    kendi cihazım mi3 bağlanamadım time out hatası,arkadaşın ıphone 5 ile denedim connection error hatası varmı bir öneriniz cihaz bağlanmıyor.
  • bağlanmama nedeni ülke seçiminin türkiye olmasından kaynaklanıyormuş.çin seçince bağlanabildim.
    ülke seçiminden dolayı time out hatası vermesi garip tabi.
    firmware güncelledim ama ülke türkiye olunca yine bağlanmıyor.
  • fetih42 F kullanıcısına yanıt
    uygulamanın ayarlar kısmında location alanının mainland china olması gerekiyor. Ayrıca mi accountunuzun da country alanını china yapın uygulamayı silip yükleyerek o şekilde deneyin. ben bu şekilde 3 kamerayı da sorunsuz şekilde kullanıyorum.

    telefonunuz hangi operator eğer vodafone ise bazen time out hatası bende alıyorum 4g den 3g ye geçiyorum ve sorun çözülüyor.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camera saatini, çin saati göstermesi dışında sorun yok.bunun varmı bi çözümü?
  • fetih42 F kullanıcısına yanıt
    bunun çözümü yok ne yazik ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dronebey

    bunun çözümü yok ne yazik ki

    Xiaofang kamera ilk kurulumda çalışır gibi oldu sonra sadece çinde kullanılabilir hatası verdi.

    Mi home uygulamasında mainland china seçili olmasına rağmen...
    firmware 3.0.3.56 sizin nedir?

    Xiaofang hala çalışıyor mu?
  • Selam, müstakil evin önünü çekmesi için ip kamera almayı düşünüyorum. Küp şeklindeki kamerayı beğendim ama gearbest gönderim yapmıyor sanırım ayrıca bazı olumsuz yorumlar da gördüm. Yüksek görüntü kalitesi, hareket sensörüyle mail atarak uyarma aradığım özellikler. Ayrıca duvara montajlayacağım için malzemeleri delmem gerekecek sanırım çünkü vida deliği göremedim aletlerde. Sizin kare kameranın durumu ne? ve diğer 1080p kamerayı önerirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiaz -- 12 Haziran 2017; 1:12:37 >
  • utopiaz kullanıcısına yanıt
    Küp kamera Türkiye'ye gönderime kapatılmış ancak bu konu da paylaştığım kamera küp kameradan çok daha iyi.https://goo.gl/5mC3YR

    Hareket sensörü var ancak mail atma özelliği yok akıllı telefonlarda ios veya android bildirim özelliği ile sizi uyarıyor hareket algılandığında. ürünün üzerinde direk montaj deliği yok ancak kolayca yapılabilecek alan var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 22 Mart 2018; 10:26:1 >
  • dronebey kullanıcısına yanıt
    mijia 1080P ye 32gb sd kart taksak araç kameralarındaki gibi kesintisiz kayıt yapabilir mi? Eğer yapıyorsa kaç saat kaydedebilir?
  • benim aliexpress üzerinden vermiş olduğum sipariş bugün istanbula giriş yaptı. tahminim bu hafta içerisined elimde olur ve deneme imkanım olur. bebek için satın aldım. Odasında uyurken uyanıp uaynmadığını gidip kontrol edip rahatsız etmek yerine kamera ile bakabilmek için ama ileride de güvenlik kamerası gibi kullanabilirim diye düşünüyorum.
  • Merhaba,

    Ben bu kamerayı kapı dürbünü olarak kullanmak için satın alıyorum. Merak ettiğim konu şu, sürekli elektriğe bağlı olmak zorunda mı, Gömülü bataryaya sahip değil mi cihaz? yani belli aralıklarda şarj mı ediyoruz, yoksa sürekli elektriğe mı bağlı kalacak.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 25 Temmuz 2017; 11:15:38 >
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dahili bataryaya sahip değildir.Prize bağlı olarak çalıştırmak gerekiyor. Ancak kullanacağınız ortam buna müsait değilse arkasına powerbank bağlayarak çalıştırabilirsiniz. Powerbank ile çalışabilmektedir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.