Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2690. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26882689269026912692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Talisca'nın maç sonu sıcağı sıcağına beğendiği fotolara baktım, içinde bir tane Beşiktaş beğenisi yok. Gitmiş Manu'nun fotosunu falan beğenmiş. Bu adamın kafası Beşiktaş'ta değil. Sezon sonu gelse de gitsem havasında.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Ekim 2017; 22:11:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Şenol Güneş: "Orta sahada bir değişiklik yapmayı düşünüyordum, Medel olabilir diye düşündüm. Girmeyeceğim gibi bir havası vardı, Necip'i söyledim. Ben çağırdığım zaman, her oyuncu koşarak, heyecanla gelmeli."


    Murat Özen @Muratozen1903
    Şenol hoca oyuncu değişikliği için bütün oyuncuları çağırmış. İsim vermemiş. Necip çok istekli kulübeye gittiği için onu oyuna almış. Diğerleri çok istekli kulübeye gitmemiş. Hocanın kendisi bunu açıkladı

    bende dinledim, bu demektir ki NTV muhabiri doğruyu söylemiş. Cezasız kalmamalı yoksa bu tür çirkin hareketler tüm takıma sirayet ediyor.
  • lan ağlıyodunuz ne oldu liseliler. siz yazmayın bi zahmet biz bu takımın arkasındayız
  • Gol geldi

    Dk 87 negredo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244

    bülent ülgen zaten saçma sapan bir adam bir nesli wwe'den soğutan adam torpille beşiktaş tv nin müdürü olmuş böyle adamları camiada tutmak hata yarın yine çıkartırlar 3 tane şaklaban beşiktaşı rezil ederler yine...

    Pepe ve Negredo ile konuştuğu programı izlemeye çalışmıştım. Çalışmıştım diyorum çünkü hakikaten çok kötü. Karşısına Negredo gelmiş Pepe gelmiş saçma sapan şaklabanlıklar yapıyordu. Yani espri vs yapmaya çalışır insan da adam şaklaban gibiydi resmen. Sonra dayanamayıp kapattım zaten iki seferde de

    ben daha başlamadan kapattım çünkü tanıyorum o adamı :D
  • talisca monaco maçında oynatilmamalı. aklı başına gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medel kariyerinde bir oyuncu her maç oynamak ister. Gittiği bütün kulüplerde düzenli oynamış bir adam Tosic'in arkasında duruyor haliyle bu tavırları normal.
  • Gerçekten diğer arkadaşın dediği gibi yazılanları anlamada ufak bir problem yaşıyorsunuz bence... Atiba'nın bu maç iyi oynaması hiçbir şey değiştirmez üst üste oynayınca adam kaldıramıyor performansı bazı maçlarda çok düşüyor. Medel İnter ve Şili'de 11 oynuyordu rotasyona bile girmiyor bizde? 35 yaşında adamı arada bir dinlendirmek gerekir.
  • Rezil herif ya vallahi bu kadar itici bi oyuncu gelmedi son 3-5 yılda Beşiktaşa. Gözü hep başka yerlerde, tamam senin hedefin Manu olsun güzel bişey bu ama önce sen işini düzgün yap kulübünde. Kendini Avrupada göstermek için ŞLde nasıl it gibi koşacak hafta içi görücez.
  • Mossoro 90+2'de Medipol Başakşehir Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti

    Kim bilir ne dümenler dönmüştür bu maçta.
  • Evet basın karıştırmaya devam ediyor..

    Şimdide oyuna girmedi yok çıkarken kızdı karıştırmaya devam. Gündemdeyiz hep ama olumsuz yanlar araniyorrrr.

    Kusuru belli takimin senin neyine gerek ülkeyi temsil etmek. Çok güzel ödüllendiriliyoruz.

    Pazartesi girmeye imtina etmek çıkarken sportmenliğe aykırı hareket etmekten ceza alır yada savcılığa ifadeye çağrılır medel ve oğuzhan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellerefon -- 28 Ekim 2017; 22:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Talisca'nın maç sonu sıcağı sıcağına beğendiği fotolara baktım, içinde bir tane Beşiktaş beğenisi yok. Gitmiş Manu'nun fotosunu falan beğenmiş. Bu adamın kafası Beşiktaş'ta değil. Sezon sonu gelse de gitsem havasında.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    Ben bu filmi daha önce izledim başrolde Slaven Bilic vardı. Karaktersiz herif hoca da kendine gelse adaletli olsa bu karaktersizi ŞL maçında kadro dışı bırakarak vereceği en ağır cezayı verirdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw ben mi bilmiyorum... Sanki Real Madrid'den geldi Medel???? Arkadaşlar Medel dediğiniz adam ilk şampiyonlar ligi maçına Beşiktaş'ta çıktı. Ne büyük oyuncuymuşta bizim haberimiz yokmuş. Formayı hak eden alır.Adama Pepe muamelesi çekiliyor. Oynadığında da gördük neler yapabildiğini kimse kbakmasın formayı söküp alacak. Atiba'yı kesemiyorsa benim değil Medel'in sorunu.
    Ek: Hocayı eleştirebileceğim tek nokta Talisca'yı 80 dakika sahada tutması olur. Medelmiş Lensmiş önce hak etsinler.
  • çöpe giden 4.5m
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Quaresma orta yapmayı biliyor diyen 2 gram futboldan anlamıyordur, 25 tane orta açıp 1i gol olması iyi orta açmaksa onu bende yaparım. Çıldırttı bu maç ya, korneri pas yapıp kullanıyor öldürüyor, aynı şeyi bir daha yapıyor bir daha yapıyor, Çizgiye inip orta açıyor kimsenin olmadığı en arkaya, yine aynı pozisyon yine aynı şey yapıyor hiç mi akıllanmaz bir insan ya.

    Taliscanın her oynadığı maç 10 kişi oynuyoruz yetti artık, oğuzhan tolgay atiba üçlüsü denenmeli bak en azından denenmeli diyorum bir kere dene ne olacak 10 kişi oynamaktan daha iyidir.

    adam antremanda çalışılmış ortalar atıyor bizim oyuncular reaksiyon gösteremiyor şu maçta bile 1 tane %100 lük gol kaçırdı negredo quaresmanın ortasıyla
  • 17 faul sadece 2 sarı defalarca verilmeyen fauller ve penaltı hakem kesin ceza alacak beşiktaşı kolladığı için.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Bu adamın kafasına soktular manuya gönderelim seni diye serdar ali çelikler söylemişti geçen doğru galiba.

    Ama sorun kendini bir halt sanıyor bir gol atıyor 90dakika birsey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca iyice açıktan niyetini gösteriyor. Nereye gidersen git. Ancak; sahada yürümesi, sürekli yerde kalması ve yetmezmiş gibi bazı oyuncuları da (Oğuzhan, Medel, Lens) kendi yanına çekmesi affedilir birşey değil. Bunun cezasız kalmaması gerekli.

    Para almasını iyi biliyor ama profesyonellikle bağdaşmıyor bu davranışlar. Beşiktaş'a zarar veriyor. Fikret başkan icabına baksın.

    Oğuzhan efendi de aynen ona uydu. Oyundan çıkarken tripler yapıyor hocanın önünden geçerken yüzüne bile bakmıyor. Kimsin sen, ne olduğunu sanıyorsun! Beşiktaş sayesinde bugüne gelmişsin. Avrupa'da oynayacağını sanıyor bu patates haliyle. Seni kim alacak ey Oğuzhan..

    Sana kaptanlık vermekte baştan beri hataydı. Ben geçen yıldan beri Oğuzhan'ı eleştiriyorum ve kaptanlığı zerre hak etmiyor.

    Avrupa'ya gitmeyi hak eden tek oyuncu var o da Cenk Tosun.
  • Takımda Taliscanın alternatifi yok. Negredoyu Taliscanın yerinde fifa da bile oynatsan gülerler. O zaman sırf koşacak diye 3. lig topçusu getir bi tane deli dana gibi koşup dursun oradan oraya.

    Koşmuyor dediğiniz Talisca ayrıca takımın en çok koşan oyuncularından. Yürür yürür 90+3 te bir frikik olur gol yapar.

    Takımda bir Sosa olsa haklısın derim. Oynatma Taliscayı çekingen oynuyor formu da 2-3 maçtır iyi değil. Ama ne Tolgay ne de Oğuzhan o mevkinin oyuncusu değil.

    Tekrar söylüyorum ekran başından gözükmüyor diye Talisca koşmuyor zannetmeyin. Talisca her maç takımın en çok koşan 3 oyuncusundan biri. Başakşehir maçında oyundan çıkana kadar en çok koşan oyuncuydu diye hatırlıyorum yanlış olmasın ama ilk yarı en çok koşan oydu bunu kesin hatırlıyorum.
  • Negredo gol atamaz ama iyi niyetinden şüphem yok aynısını Medel için söyleyemiycem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26882689269026912692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.