Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29622963296429652966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş 23 puan

    Kaos içindeki Trabzon kazansa 19 puan olacak.

    Antrenörü istifa edip geri dönen FB kazansa sıralamada bizi geçecek.

    GS maçından sonra daha Kayseri - Sivas deplasmanları var. Kayıplar sürerse -ki bu oyun ve çözümsüzlükle öyle görünüyor- devreyi TS'nin, FB'nin arkasında bitiririz gibi. İşe bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Kasım 2017; 21:49:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi sezonunda bile derbilerde favori olup maçları koparamamış Beşiktaş haftaya Gs'yi yenecek he?

    Görün bakın Gs hakemin de elini tutarak nasıl yenecek bizi. :)
  • Haftaya bizim büyük maç sıkıntımızı göz önüne alırsak hiç bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama BJK net favori bunu bir köşeye yazın sandığınızdan çok daha kolay bir maç olma ihtimali yüksek. Avrupa başarısı ile zaten kredisi tavana çıkan takım böyle maçları kazanarak şampiyon olmasada iyi iş çıkardık diyebilecek o nedenle bu kaçın konsantrasyonu da oyunu da artacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda doğru dürüst şut çeken bir Talisca vardı oda neredeyse sezon başından beri çok kötü, koskoca takımda kaleyi yoklayabilecek Talisca ve Babel dışında bir tane oyuncu yok, Babel de kanatta oynuyor ne yapsın adam, Talisca çok formsuz bu haliyle hiç bir işe yaramıyor, kanatlardan gol bulmakta bir yere kadar her zaman kedi pilav yemez.

    İşin doğrusu iyi top falan oynamıyoruz hiç bir organize atağımız gol pozisyonlarımız yok, sadece topa fazla sahip olmak fazla top çevirmek iyi top oynuyoruz anlamına gelmez, takım gol atamıyor ki top çevirsen topa sahip ne olur.

    Şenol Güneş bence artık bu takıma faydalı olamıyor hep aynı taktik aynı değişiklikler hiç çalışılmamış taktikler, daha maçın 10. dakikasında anladım bu takımın 90 dakika boyunca yine hiç bir şey yapamayacağı, şu leş GS'ye şampiyonluğı hediye etmek için çabalıyoruz sanki, bundan sonra da toparlanmak çok zor.
  • Ligdeki ilk yenilgimizi GS den alacağız heralde
  • Abou'nun gidişi Talisca'nın bulduğu o bomboş alanları kaybetmesine sebep oldu. Dolayısıyla tek özelliği olan gol olayını kaybettik. Cenk'te bu vasıf yok, daha doğrusu stoperler Cenk'i bu yönlü bir tehdit olarak görmüyor. Abou'yu 2 stoper tutuyordu. :) Yine de çok kritik gollerle geçen sene şampiyonluğu getirdi bize.
  • Cenk clde is yapiyor cunku acik alanda kendini gosteriyor. Ligde savunmalar arasi kayboluyor servis de yapamiyor. Cenk yerine negredo oynamali ki taliscaya da servis yapsin kanatlara top dagitsin. Kanatlarda ise yine pas oyunu oynayan lens lazim quaresma gitsin antrenmanda yapsin ortalarini. Lens acik alan oyuncusu olabilir ama en onemlisi pas yapiyor ve alan yaratiyor diger arkadaslarina.



    Tolgay-Ozi

    Lens-talisca-babel

    Negredo



    Zaten diger turlu is yapamiyoruz su kadro ne kadar kotu olabilir. Gecen sene tolgay-ozi ikilisi cok iyi is yapiyordu ama hoca o kadar inat ki atiba iyilesince yine bozdu onlari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship


    quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Taş gibi kadroyu hiç ettiğin için teşekkürler Güneş.

    Hic oyle tas gibi falan degil kadromuz. Ayni geyik 15/16 fb icin de vardi. Onlarin da kadrosu iyi degildi. Bireysel olarak iyi oyunculara sahip olmak iyi takima sahip oldugun anlamina gelmez. Kadro muhendisligi olarak sinifta kaldi yonetim bu sene.

    Aynı kadro şl grubunu domine etti o nasıl oluyor? Şl'deki rakiplerimiz liginde ya 1. ya 2. sırada.

    Esas garip olan ve sorgulanmasi gereken o zaten bu takim ligde bunu oynar anca. İstek farki elbette olur bugunden iyisini oynariz ama o sadece 1 birim ileri goturur bizi. Cunku birbirinden uyumsuz oyuncular bizi hep kisitlayacak. Bugun ki oyunun daha iyisini akhisara oynadik onlari da yenemedik. Cunku eldeki oyuncularin bizi oynamak zorunda biraktigi ana planimiz hatalı. Kotu, hatali ve verimsiz olani daha iyi(daha 'az' verimsiz )sekilde yapmaya calismak demek bu.
    ***
    Demirkol bir sure once harika bir tespit yapmisti. Oguzhan bu sene formsuz degil aslinda gecen sezon cok formdaydi ve cok ozverili oynamisti. Ayni bu cumleyi kurmustu. O kadar dogru ki helal olsun futboldan anliyor bu adam. Biz hep olumsuz giden seylere odaklanip neden oyle oldugunu anlamaya calisiyoruz. Oguzhan gecen sezon nasil bu kadar iyi oynadi TALISCA İLE BİRLİKTE diye sorup taktir etmek yerine bu sezon niye yapamiyor demek buyuk haksizlik ona karsi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstediğimiz kadar şampiyon olalım,CL’de üst tura çıkalım. Şenol Güneş Türkiye’deki en inatçı hocadır.Hep diyorsunuz ya ŞG Beşiktaş’ı şampiyon yaptı. Hiç aklınıza geliyor mu Beşiktaş’ın ŞG’i şampiyon hoca yapmış olabileceği??? Benim gözümde durum budur.



    Samet aybaba ile başlayıp Biliç ile devam eden bir yapılanmanın meyvesini yediği için böyle fanatikçe övmenin manası yok. Hocalar,futbolcular gelip geçer.Asıl olan Beşiktaştır.



    Alsın Talisca’yı da istediği takıma götürsün.Hiç problem değil.Umarım sene sonu ayrılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takimin sampiyonlar ligindeki gercek seviyesini gormek icin icerde oynadigimiz porto ve monaco maclarina bakin yeterli. İlk 3 mac oyle yanilticiydi ki. Son iki mac sorunlarimiz orada da gosterdi kendini. 2 macta iki gol attik tamamen bireysel yetenekler ile. Ve ikisini de kazanamadik. İkisinde de geriye dusen taraf bizdik ayrica.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs nin cop yasini bile gol ve asistle oyuna damga vuruyor lens nerde ?

    bizim problemimiz oyuna kimse katki yapmiyor cenk atarsa yeniyoruz atamazsa yok gecen yillar oylemiydi oguzhan atiba q7 babel talisca herkes skora etki ediyodu biri cikmasa tosic cikiyodu simdi hic kimse skora etki etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 5 kişiyi çekmiş kendine, bunu sisteme döküp, şu boşluklara adam sokabilsek her türlü planı bozarız ama kenarda, antrenmanda sadece seyreden bir teknik direktörümüz var maalesef.

    Talimat beklemeden kendisi inisiyatif alıp o boşluğa girecek kurnazlığında futbolcumuz da yok.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Kasım 2017; 22:12:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    gs nin cop yasini bile gol ve asistle oyuna damga vuruyor lens nerde ?

    bizim problemimiz oyuna kimse katki yapmiyor cenk atarsa yeniyoruz atamazsa yok gecen yillar oylemiydi oguzhan atiba q7 babel talisca herkes skora etki ediyodu biri cikmasa tosic cikiyodu simdi hic kimse skora etki etmiyor

    Zaten orta saha oyuncuların gol/asist olarak katkı vermiyorsa şampiyon olamıyorsun ki. Sadece forvetin gol atması ile şampiyon olunmuyor.
    Son 2 seneki forvetlerin gol sayılarına bakın. Yanında bir de Babel ve ortadan Oğuzhan'ın gol sayılarına bakın.
    Aynı şekilde bu senekilere bakın.
    Aradaki farkı anlayacaksınız.

    GS'de bu sene Tolga denen adam bizim forvetlerden fazla gol attı hemde orta saha adamı. Orta saha adamların skora etki ettikçe yürür gidersin. GS'de şuan öyle yürüyor.




  • Sezon başından beri dalga geçtiğiniz Fener yarın Antalya'yı yenip üstümüze çıkacak. :))) Dünyanın en iyi hocasına sahibiz, biatçınız, köleniz Şenoooolll.
  • Kes artık şu taliscayı ya ......
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Altına imzamı atarım.Zaten ben Şenol Hocanın ilk fırsatta milli takıma kaçacağını düşünüyorum.Şenol Hoca sanki öyle bir hoca ki 10 tane şampiyonluğu var bugüne kadar.Öve öve bitirilmiyor.Yemin ediyorum stat kazısında altın bulunsun onu bile Şenol Hocaya bağlayacak tipler var.İşlerine gelince Şenol Hoca her şeyi yapan herkesi geliştiren ama bir kötülük varsa oyuncular oynamıyor falan.Herkesi geliştiriyor ya ne oldu?Takım maç seçiyormuş ben mi hazırlayacağım takımı kimse diyemiyor Şenol hoca takımı lige hazırlayamıyor diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Adam 5 kişiyi çekmiş kendine, bunu sisteme döküp, şu boşluklara adam sokabilsek her türlü planı bozarız ama kenarda, antrenmanda sadece seyreden bir teknik direktörümüz var maalesef.

    Talimat beklemeden kendisi inisiyatif alıp o boşluğa girecek kurnazlığında futbolcumuz da yok.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Şenol Güneşe bile laf ediyorsunuz ya pes.

    Problem Atiba ve Tolgay 2lisi yan yana oynamıyor bu2linin yan yana oynadığı hiç maçta kapanan takıma gol atamadık. Geçen seneden Kasımpaşa maçları falan geliyor aklıma. Tolgay orta saha bile değil stoper bildiğin adam kim girecek geriden oraya ayrıca Quaresma o pozisyonda uzun topu kontrol etti rakip ileri çıkmadı. Yazık vallaha ya




  • Ayrıca dünyada Taliscayı oynatacak Şenol Güneş dışında başka adam yok o yüzden teknik direktör deyip durmayın lütfen. Adam 1.90 üstü boyda dar alanda kayboluyor Talisca sadece geniş alanlarda oynuyor oda bizde yok. Cenk ise casperin teki geniş alanda da yok dar alanda da yok. Şenol Güneş her sene gol kralı çıkartır sadece Cenk Tosun gol kralı olamıyor gerisini siz düşünün bu kadar rezalet bir forvet işte.

    Şenol Güneşin tek sıkıntısı var oda Cenk Tosun bu adamı satmadan rahat etmeyecez ligde casper gibi kayboluyor. 30 tane top kontrolü hatası yapıyor adam maç içinde kimse görmüyor mu bunları. Gomis ve Adebayora bak bide Cenke bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 25 Kasım 2017; 22:31:9 >
  • Hayatı boyunca 13 kişilik takımları yöneten, elle tutulur başarısı olmayan yetersize, gereksiz ve yersiz yatırım yapıldı, yazık oldu. Alacaktın Burak'ı Volkan'ı Serdar2ı takılacaktı. Rotasyonun R sine ihtiyaç duymazdı hepsi manevi oğlu zaten.
  • Fotoğraf üzerinden pozisyon yorumlamak da yeni çıktı herhalde.

    Boşluğa girecek kurnazlıkta futbolcumuz yokmuş. Emin ol o sahadaki herkes senden iyi biliyor futbolu
  • 
Sayfa: önceki 29622963296429652966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.