Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33533354335533563357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda'yı Beşiktaş'ta görmek asla istemem ama Şenol hoca var bu takımın başında. Adamda eder bu çocuğu madam da..
  • Terim yalakası medya maymunları piyasaya çıkacak. Mehmet Ayan gibiler Beşiktaş'ı algı soytarılığına çekmek için uğraşacak. Safları sıklaştırın. Bizim bizden başka dostumuz yok.
  • Fatih Terim tazminatını alamadı diye milli takıma dava açmış birisi. Aldığın çuvalla para daha neyine yetmiyor. Bir de milli takımda çok iyi işler yapmış gibi daha para istiyor. Pirlo’nun terim hakkında dediklerini biliyorsunuzdur belki, taktik bilmez sadece gazla çalışır , bağırıp çağırır diyor. Bu yabancıları gazla nasıl oynatacak göreceğiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hoca ve futbol takımına sonuna kadar sahip çıkın. Ligin ikinci yarısı belli ki futbol sadece sahada oynanmayacak.
  • Şenol Lazı engel olmazsa eğer ligde takım bırakmayıp ezip geçer bizim takımımız.

    Bkz: Akhisar, Malatyaspor ve Gençlerbirliği



    #NefretimsinLAZ

    #NefretimsinŞAKLABAN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Şenol Lazı engel olmazsa eğer ligde takım bırakmayıp ezip geçer bizim takımımız.

    Bkz: Akhisar, Malatyaspor ve Gençlerbirliği



    #NefretimsinLAZ

    #NefretimsinŞAKLABAN


    Valla baydınız. Bir hoca veya futbolcu artılarıyla eksileriyle değerlendirilir. Şu an Ligde ve Avrupada yarışın içindeyiz. Derdiniz ne anlaşılır değil.
  • Burada abartısız şenol hocayı en çok eleştiren ben oldum . Ciddi diyorum bakın.

    Özellikle oyuncu tercihleri konusunda. Ahanda buraya yazıyorum daha da şenol hocayı eleştirirsem .Asla eleştirmeyeceğim.

    Özür dilerim hocam senden. Büyük hocasın valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Şenol Lazı engel olmazsa eğer ligde takım bırakmayıp ezip geçer bizim takımımız.

    Bkz: Akhisar, Malatyaspor ve Gençlerbirliği



    #NefretimsinLAZ

    #NefretimsinŞAKLABAN


    Valla baydınız. Bir hoca veya futbolcu artılarıyla eksileriyle değerlendirilir. Şu an Ligde ve Avrupada yarışın içindeyiz. Derdiniz ne anlaşılır değil.

    Bloklayın geçin yahu. Yine iyi katlanmışsınız. Adamların tek yaptığı Şenol Güneş'e sövmek zaten. Eleştiri demiyorum, boş konuşup sövmek diyorum bakın. Eleştirelemez diye bir şey de yok zaten de sabahtan akşama kadar ağlayıp duranları basın geçin bloğu.




  • Ben de öyle çocuğumdan daha çok zaman ayırıyorum. Kendi doğrularını koyduğun zaman sorun olmaz. Ben inanmadığım şeyi söylemem oyuncuya. Ricardo (Quaresma) dedi ki ‘Niye ben hep oyundan çıkıyorum?’ Ben de dedim ki ‘Seninle başlıyorum, o yüzden dışarı alıyorum, istersen sonra başlayayım, çıkma.’ O da ‘Yok hocam, böyle iyi’ dedi.

  • Tum Buyuk Besiktas taraftari rahat olsun. Gs de olan bu havayi daha once de gorduk ama sonunda yine biz sampiyon olduk.

    Sadece takimi destekleyin Senol hoca ve Quaresma ya saldiranlari uyarin. O saklaban dediginiz adam bizi sl grubundan cikardi gecen seneki sampiyonlugun en buyuk kahramanlarindan

    Son olarak Arda konusunda notrum. Her seyi yapabilir Terime.inat bizde.hirs yapadabilir. Gs li oldugu icin onlara yardimda edebilir. Para icin milli takimda oynamayan adamdan hersey beklenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medya nasıl da Bay Ego şovuna başladı hemen. Kartlar yeniden dağıtılmış, Terim varsa herkes korkarmış falan. Adil bir düzenin olduğu yerde Terim'in esamesi okunmaz.
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Anlayan anlar herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-434FA9141 -- 22 Aralık 2017; 12:1:42 >
  • Arda gelsin,karakter olarak sevmem ama eminim ki talisca'nın şu halinden daha çok katkı verir.Barcelona'da oynayamıyor diyenler olmuş ancak zamanında kimden duyduğunu hatırlamadığım bir söz var ''Barcelona'da kalmak,barcelona'ya transfer olmaktan daha zor.'' Ibrahimovic bile zamanında sisteme uygun olmadığı için gönderildi bu takımdan.Arda'nın gs ve atletico kariyerini biliyoruz,yapabileceği şeyler ortada,itici bir insan yalan yok,ancak bu takıma saha içinde katkı verir bence.
  • bi hafta banim acildi geri dondum. COk kizip totem yapmistim 2. devreye kadar lig maclarini izlemiycem diye kayseri macindan sonra. Ilk izlemedigim mac 5-1 kazandik. Sivas macini izlemek isterim ama verdigim sozden donmem mecbur izlemiycem, kupa macini izlerim artik.

    Mutlaka galibiyetle kapatmaliyiz ilk devreyi yoksa icim icimi yer 3 hafta. sonrasinda osmanliya karsi kupada avantajli bi skor almaliyiz yine.

    Hadi lan Besiktas savunmalari asma sorunu yasama artik gercekten bizden iyi takim yok terimin gelmesi fln hikaye.

    Burda noel tatili basliyor haftaya full tatilim zehir etmeyin lan bana tatilimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judge Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Şenol hoca ve futbol takımına sonuna kadar sahip çıkın. Ligin ikinci yarısı belli ki futbol sadece sahada oynanmayacak.

    doğru gs iyice çirkefleşecek

    bjk 3-0 yendiği maçtan sonra yorumcular tudor sahaya girip hakemi dövmeli takımı ateşlemeliydi terim olsa böyle yapardı minvalinde konuştu

    reziller

    maalesef. adamlar resmen olay çıkartıp maçın akışını değiştirmeliydi dediler. bu kafadaki ülke futbolu nereye gider...
  • UCL reis Gomez Stuttgartta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civil wrongs


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sphygmus

    Gaz falan yok 4-4-2 ci adam,prese dayali futbol oynuyor

    Şuanki galatasaray bu formatta oynayamaz forvet transfer etmeleri lazım

    Sadece forvet değil. Futbol cahilleri terimi gazla çalisiyor falan saniyorlar. Adam 4-4-2 ci. Bu basarilari 4-4-2 ile aldi. 4-4-2 nin ne oldugunu bilmiyorlar çogu kisi,bu taktigin amaci rakibe pres yapmak,cift forvetin olayi da bu stoperlere basmak. Adam elmander umut bulut forvet hattiyla cikiyordu,sebebi tamamen pres. İkisi de çok gol atan oyuncular degil ve bu adamlarla sampiyon da oldu. Kadroyu incelersek stoperlerin biri lider,digeri de daha hareketli olmali(ujfaluji,semih gibi),bekler ofansif olmali(bosuna riera yi oynatmiyordu sol bekte),2 orta sahanin birinin ayagi iyi olmali,digerinin de fena olmamali asil pas dagitan sıkışırsa pas dagitmak icin(melo,selcul gibi) kanatlar mesela engin baytar oynuyordu,pres yapmasindan sebep. Forvet arkasi yok,sneijderi istememisti mesela,kanata falan koymaya calisti gelince. Forvetler pres yapan adamlar olmali. 4-4-2 oynatmasi icin butun oyuncularin taktigine uymasi lazim,o sebeple milli takimda 4-4-2 oynatmiyordu ve haliyle basarili da olamadi. Bu kadar pres icin motivasyon dedigimiz olaya ihtiyaci var,millet onu gaz saniyor. Adamin gayet iyi bir taktigi var ve 4-4-2 oynatabilen td sayisi dünyada sınırlı. Taktigi yokmus falan boş bos konusuyorlar. Bu kadroyla 4-4-2 oynayamaz birkac oyuncu almasi lazim,sakatliga da yatkin bir oyun tarzi,yedek de lazim bakalim ne yapacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk devre çok puan kaybettik, hakem hataları da cabası ama hala bu ligin en iyi takımıyız, GS, Başak, FB, bunlar fos takım, yani biz kötü olmadığımız sürece diğer takımların şampiyon olabilme potansiyeli yok, ikinci devre iyi bir galibiyet serisi yakalarsak puan farkı ile şampiyon oluruz ama yine en az 3 atarız dediğimiz maçlarda sıfır çekmezsek.
  • junis kullanıcısına yanıt
    +1903

    Ek olarak deplasmanlarda Kovarejma yi oynatmazsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 22 Aralık 2017; 12:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marselinyo

    Fatih Terim tazminatını alamadı diye milli takıma dava açmış birisi. Aldığın çuvalla para daha neyine yetmiyor. Bir de milli takımda çok iyi işler yapmış gibi daha para istiyor. Pirlo’nun terim hakkında dediklerini biliyorsunuzdur belki, taktik bilmez sadece gazla çalışır , bağırıp çağırır diyor. Bu yabancıları gazla nasıl oynatacak göreceğiz.

    Federasyonda Tüpçü, Gazcı iyi anlaşırlar iyi giderler diyorduk olmadı işte.

    Türk futbolunun hali, bir taraf tüpçü,.öbür taraf gazcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33533354335533563357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.