Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40414042404340444045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan5005

    herkes şenol hocayi eleştirebilir ama şimdiden hoca bakmaya başliyanlar hakketten blic'e müstehak.kazanilamayn derbiler,hayel kirikliklari son dakikada yenilen goller. şenol hocadan önce ve feda sezonu arasi kaç derbi kazanmişiz cok merak ediyorum. bu istatistik bile şenol hocaya saygiyi artirmamiz gerektirdiğini gösterir.



    son olarak çok saçma bi bakiş açisi olacak ama, vagner love'un kontra ataklarda karar verememe sorunu mu var. dünkü ve bursa maçinda gördüğum wagner love kime topu atacağina karar veremiyor ve topu kaybediyor.

    karar veremedi cunku kacan adamlar abuk subuk yerlere kacti. yani kosu yollari guzel degildi, o da sasirdi ne yapacagini.
  • Dun temiz bir sekilde ustelik galibiyetle turu gectik sorun yok.

    Necibin karti cok sacmaydi o kart gormeseydi larini fln izlerdik diye dusunuyorum. Neyse saglik olsun. Haftasonuda Karabugu yenip onumuze bakalim.
  • bosubosuna birbirinizi kirmayin. ortadaki basarisizlik herkese ait. yonetim de suclu, planlama da hataliydi, hoca da formsuz, oyuncular da mac seciyor, kadro da biraz kotu ve eksik planlandi. yardimci hoca da alinmadi. hepsi bir araya gelince de boyle oluyor iste.
  • Şenol Güneş'i eleştiren kimse 6 puan gerideyiz diye eleştirmiyor. Yani o nedenle eleştiren adamı da muhatap almayın lütfen. Ben Beşiktaş'ın oynadığı oyunda hiçbir övülecek taraf görmüyorum eleştirim de bunadır benim. Bursa maçından gerçekten keyif aldınız mı siz?

    Bir de yazmışsınız Talisca ekstra iki üç frikik golü atsa ee ben Bursa maçının son dakikalarında maçı kapatmak istiyordum. Bu değiştirecek mi bu isteğimi? Günü kurtarmak bu.
    Medel ve Lens erken kilo verse ne demek ya bunun sorumlusu oyuncudur, kondisyonerdir, hocadır.
    Sağ bek alınsa ee dağıtabileceğimiz paramız yok biliyoruz oldu da dağıttık sağ bek kilolu olsa takıma adapte edemesen?

    Takım bir şey oynamıyor yani. Çok daha kötü kadrolarla seyir zevki yüksek maçlarımız oluyordu. Takım reaksiyon veriyordu sahada rakibe karşı. Gignac alınsa Negredo'nun attığının iki katını atardı falan diyen de var. Bu sistemde her forvet zorlanır. En çok şut pası Quaresma atmış demek ki forvetler bitirememiş deniyor. Forvetlerin ya da diğer oyuncuların zor şartlarda dahi vurduğu her şut, şut pası diye geçiyor zaten böyle istatistikleri geçmek lazım. Bunların hepsi küçük küçük hatalar ama hepsinin sorumluluğu Şenol Güneş'te olan hatalar. Bunlar bir şekilde oyun içinde rakip hatasıyla, vuruş kalitesiyle falan düzelebilecek hatalar ama beni en rahatsız eden olay rakip analizi yapmıyor oluşumuz. Her takıma aynı topu oynuyoruz bir tek Şampiyonlar Ligine rakip analizi yaparak çıkıyoruz ve fark belli oluyor işte. En çok bu yüzden kızıyorum ben Şenol Güneş'e Başakşehir'e karşı iki senedir sahada silinmemiz, bu sene anadolu takımlarının savunmalarını Galatasaray güle oynaya açarken bizim hep tüm takım yatıyorlar diye bahane bulmamız falan üzüyor. Abdullah Avcı'nın dört büyüklere sahada silinmemesi hatta üstün gelmesi doğru rakip analizi ve kadrodan maksimum verim yaratmasından kaynaklı. Şenol hoca artısı eksiğinden fazla olan bu kadrodan yeterince verim alamıyor.

    Her şeye rağmen bu sezon bitene kadar hocanın bu takımın başında olması gerekiyor. Hoca silkelendiği anda eski güzel oyunumuza döneceğimizin farkında herkes. Herkes de bu yüzden kırgın hocaya kızıyor zaten. Sadece bizde değil Bursa ve Trabzonda da oynattığı futbolu, futbol aklını sahaya yansıttığı anda güzel günlere dönüş olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptankaa06

    Ne yanlış yaptı gönderilecek kadar "koyun olmayan" arkadaşım bana açıklar mısın ? Ligden mi düştük? Şampiyonluk şansımız mı kalmadı? şampiyonlar liginde gruptan çıkamayıp 0 puan mı çektik? Türkiye kupasında erzurumspora mı elendik ? 3-0 maç kazanırken 4-3 mü yenildik ? Galatasaray maçında rezil mi olduk ? fener maçında hakem sayesinde mi berabere kaldık ? Son iki senede son 4 haftada şampiyonluğu fener ve galataya mı verdik ?

    Allah aşkına troll olmayın, bizim olana sahip çıkmayı öğrenin, skora göre takım desteklemeyin, yeni nesil Beşiktaş seyircisini beğenmiyorum. Eski Beşiktaş taraftarlarıyla sohbet etmek daha keyifli. Bu takım sene sonunda şampiyon olursa bu hocayla sevinmeyecek misin koyun olmayan arkadaşım ?

    Yeni nesil Beşiktaşlı değilim. Optik Başkan zamanı ben bu tribündeydim. Adam olun. Hoca da adam olacak yoksa lafımızı esirgeyecek değiliz.




  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    ne yani sen optik başkan zamanından beri tribündeysen tribündesin ben de ilk kara kartallar diyen adamım BABA hakkı ya bağırmıştım yaklaşık 70 yıldır tribünlerdeyim kanıt gerekmiyor. Sonuç olarak o baba hakkının baklava desenli süveterle oynadığı maçtan beri tribündeyim. Yani ilk söz hakkı benim taraftar adam olacak hocasına sahip çıkacak, Elalem şike yapsa bile başkanına hocasına sahip çıkar bizi 2 yıldır şampiyon yapan hocaya hakaretler ediliyor, adamlığı sorgulanıyor ilginç gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfm1903 -- 7 Şubat 2018; 13:11:10 >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Dediklerin çok doğru, güzel şeyler ancak şenol güneş in de hiç hatası yok değil.



    1- bu sene ruh gibi oynayan atiba, oğuzhan yerine medel neden orta sahada oynamıyor?

    2- lens babel Q7 üçlüsü çok kötüyken bile Orkan çınar ligde 1 dk süre alamadı. Madem ligde oynamayacaktı sene başı neden kiraya verilmedide ortasında verildi? Gökhan töre yüzünden diye yazmayın 2 gün sonra tekrar sakatlanır o adam.

    3- kendi döneminde alınan en pahalı oyuncu olan mitrovic e gereken önemi vermedi.

    4- yardımcı hoca istemedi. Bu sene değişiklikler, kötü kadro seçimleri, formsuzluğu, milli takım vb. Olaylar ile sezona damgasını vurdu.

    Başka aklıma gelirse eklerim.

    Sonuç olarak tek suçlu yok. Hem yönetim, hem taraftar, hem teknik ekip herkes suçlu bu durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necipin sarısı ne öyle ya :D
  • Asporda gürcan bilgic yine başladı beşiktaşı eleştirmeye.. neymiş efendim tff başkanı beşiktaşlıymış mhk başkanı eski beşiktaş belediye başkanlığı yapmış. en cok lehine kararlar beşiktaşa veriliyormuş.. feneri biçiyorlarmış. falanda filan.. aykutu aziz başkanı yere göğe sığdıramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 7 Şubat 2018; 13:40:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Oyuncuyu Porto'dan kiraladık Porto'da kiralarken almak istersen bana 10m vereceksin dedi.



    Dönem geldi biz Portoyla masaya oturduk 8-8.5 a indirdik, ama bunu duyan Lorient don lastiği gibi araya kaçtı, dedi hop bu adamın şu kadar hakkı bende, madem alacaksın bana da 6m vereceksin.



    Durum budur. Kimse Abou'yu 8-10 vermek istemediği için almamazlik etmedi. Çünkü Lorient ile beraber tam tutar 15 civarına çıkıyordu. Ki 8 e bugünkü kadro kuruldu.

    Ben de böyle biliyorum hocam ama forumda herkes 10'a alınmadı Aboubakar yazınca acaba dedim. Çünkü sezon başı Fikret Orman'ın Lorient'le bizzat görüştüğü defalarca yazıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772

    bosubosuna birbirinizi kirmayin. ortadaki basarisizlik herkese ait. yonetim de suclu, planlama da hataliydi, hoca da formsuz, oyuncular da mac seciyor, kadro da biraz kotu ve eksik planlandi. yardimci hoca da alinmadi. hepsi bir araya gelince de boyle oluyor iste.

    aynen katılıyorum. kötü futbolda şenol güneşe aslan payı çıkarmak haksızlık. futbolcuların maç seçmesi ciddi bir sorun.
  • Psman kullanıcısına yanıt
    İç yüzünü bilmeyen 10m için Aboubakar'i kaçırdık diyor. Ki o günkü transfer bütçesi bile 8m idi hani. UEFA cezasını da yok saymış adamlar bakkal yönetiyor sanki o derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim çapsız taraftara bak sen :D görende her sene şampiyon oluyoruzda bu sene Şenol hoca şampiyon yapamadı zannedecek. Şenol hocaya laf etmeden önce yapılan transferlere falan bakın siz. O çok sevdiğiniz taliscanız bütün takım oyununu mahvediyor, negredo denen bidon ne abuşun ne gomezin ne de cenkin verdiği katkıyı veremiyor. Adam geldiğinden beri 2 sene üst üste aynı kadroyla oynayamadığı halde 2 sene şampiyonluk yaşadı ve bu senede en büyük adaylardan biri hatta en büyüğü.



    Burada Şenol hocaya sallayanlar sene sonu şampiyon olduğumuzda azıcık delikanlıysanız azıcık adamsanız sevinmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşımızın bu günlerinin kıymetini; şampiyon olamayacağı haftalar önce belliyken , derbilere rakibine göre 2 tık alt kalitede kadrolarla çıkarken , hakemler tarafından doğranırken, şampiyon olamadığı, derbi kazanamadığı zamanlarda inadına o formayı giyip sokağa çıkan, yağmur çamur demeden Olimpiyat stadını dolduran, hiç bir iddiası yokken deplasmana giden taraftar bilir. Başarıya odaklı yeni nesil taraftar hızla kombine yakan taraftar olma yolunda ilerliyor.Son olarak bu arkadaşlar için rahmetli Süleyman SEBA'nın sözlerini hatırlatıyorum:

    Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur.
  • Karabük'ü falan bir şekilde geçeriz de asıl sorun dış saha maçları, mesela bir hafta sonraki Konya deplasmanı. Taraftarla beraber iç sahada gaza gelip, şevkle oynayanlar ve deplasmanlarda ise tam tersine geberik, isteksiz görüntü sergileyenlerden gına geldi artık. Karabük'e fark etıp yine kendimizi kandırmayalım da; klasik kadro, ezberlenmiş sistem, oyun anlayışı ve bir sonraki deplasman maçında aynı takımın puan bırakışı, sene başından beri aynı senaryo. Hoca, başkan vs. artık kim ne yapar bilmiyorum ama umarım artık kalan maçlarda istikrarlı bir şekilde başarılı sonuçlar alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 7 Şubat 2018; 14:33:41 >
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Aga bırak hocayı kargalar dinlemez seni kusura bakma. Bir soruya bile mantıklı cevabın yok troll gibi "hoca gitsinnnn hoca gitsinnnn" diyosun kim gelsin dediğimizde hatası ne dediğimizde "hoca gitsinnnnn" diyosun
  • Hocam cevap cevap cevap olsun istemiyorum forum ama cevap vermeden de duramadım. Öncelikle yazdıklarınızda haklılık payı yoktur demiyorum.

    Ancak tek suç Şenol GÜNEŞ'in değil diyorum. Rakip analizi kısmına katılmakla birlikte elimizde oyuncu kumaşı hep aynı. Oyun kurucumuz yok resmen sezonda 2 asist yapabilecek taliscaya 10 numara oynatmak zorundayız yenisi bulunmadığı için. Sağ bek konusunda, forvet, on numara, medel ve lensin formunda şenol güneş en günahsızı benim fikrim. Başakşehire gelince ben zaten şenol güneşten öncede rahat yendiğimizi hatırlamıyorum onları. Kadro isim isim evet çok iyi görünüyor ama hepsi yarım yarım performaslı adamlar.
  • lens çöp oğlu çöp. aziz iyi ittirdi size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    yine cevap yok tam ergen
  • Beşiktaş, 8 Şubat Perşembe günü 10.30'da Vodafone Park'ta yapılacak basın toplantısıyla Vodafone ile yeni bir projeye imza atacak. Toplantıya Fikret Orman ile birlikte Şenol Güneş ve futbolcular da katılacak.

    https://twitter.com/alifuatduatepe/status/961178986083647488



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 7 Şubat 2018; 15:9:14 >
  • 
Sayfa: önceki 40414042404340444045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.