Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4047. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40454046404740484049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • paderborn 11 değeri 1,5m€ yalnız.
  • Başakşehir, FB'yi yenerse ligde işleri biter. Ziraat kupasına asılacaklardır. Ancak kazanırlarsa ligde ve kupada bize karşı çok moralli istekli çıkarlar.

    Başakşehir maçı çok kritik.
  • Konya deplasmanı ve içeride ki Gençlerbirliği maçı çok tehlikeli. Bayern maçları öncesinde büyük ihtimal oyuncular hiç kasmayacak kendini.
  • 9 maçta sadece 3 kere İstanbul dışına çıkıyoruz.

    5 maç Vodafone Park'ta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamazlar, bizi sahada yenemezler o yüzden herşeyi deneyecekler kendilerine yakışan her türlü çirkefliği ahlaksızlığı yine yapacaklar 100 yıldır yaptıkları gibi. Ama bu milletin bunlara karnı toook. Ya sen Şammmpiyonlar ligi takımı Beşiktaşsın ya. Vardarı bile geçemeyen bu düşük level takıma vurup geçmen gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern ile oynayacağımız ilk maçta sanmıyorum ama futbol bu belli de olmaz, avantajlı skor elde edersek ligi sallayabiliriz yine. ŞL de iyi sonuçlar aldıkça ligde ters etki yaptı kaybettik bu sezon.
  • Olum bu nasıl bir fikstür.
  • Ohhh futbola doğacağız umarım zevkli geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesapladım 9 maçta 16 gol yiyecegiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lan böyle

    Ben biçim fikstür olmuş bu. Şenol zaten fener maçlarında Fener’e yenilirken tatmin oluyor herif şimdi üç kere tatmin olacak.

    Anca Karabük ve Gençleri yenebiliriz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Konya deplasmanı ve içeride ki Gençlerbirliği maçı çok tehlikeli. Bayern maçları öncesinde büyük ihtimal oyuncular hiç kasmayacak kendini.

    Aynen çok sıkıntılı maçlar. Bir de Konya deplasmanından sonra Bayern deplasmanına gidiyoruz. Yol Vs inşallah kötü etkilemez. Ligdeki fb maçının kupadakilerden önce olması da çok iyi. Ligdekini kazanırsak diğer maçları çok kasmasak da olur.





    Burda futbolculara düşen şey ilk yarıdan işi bitirmek olacak. Konya ve gençlerbirliği maçında ilk yarıdan 3 golü yapıp necip larin gibi gençlerin girmesi ve mücadele ederek 3 golü koruması gerek. Yoksa 90 dakika yüksek tempoyla geçerse işimiz zor. Kadro yaş ortalaması çok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fikstur olaylari bana sacma geliyor.Oyuncular her ciktigi maci kazanmak icin cabalayacaktir.Yorgunluk olacagini da zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fikstüre bakınca biraz motive oldum. Bayern maçları hariç tabi.

    Bizim takım bu sene anadolu klüpleriyle oynadığı maçlarda çok bocaladı.

    Başakşehirle kafa kafaya oynadık (maalesef), feneri oyun olarak yendik ali palabıyığı yenemedik, tsyi keza oyunda yendik talihsiz berabere kaldık, gsyi zaten ezdik geçtik,
    avrupa maçlarında malum zaten.

    Belki diyorum maçlar zor olduğu için artık herkes kendini toparlar, motive olurlar ve iyi sonuçlar alarak şampiyonluğa odaklanırlar olsalar da olmasalar da son dakikaya kadar savaşmalı takım.
  • Fos çıkan Lens ile, adı golcü olup gol atamayan Negredo ile, ne asistleri nede skora direk katkı vermeyen Tolgay-Ozi orta sahası ile. Pepe dedik Vida dedik her maç gol yiyen defans hattı ile. Bencil Q7, soru işareti Love, yanar döner maç seçen Talisca ve formsuz Şenol Güneş ile bu fikstürden çıkamayız. Hiç hayal kurmayın.
  • fikstür çok yoğun elbet kaza olacak da inşallah galatasaray çok fazla değerlendirmez bu hataları
  • atomickien A kullanıcısına yanıt
    Galatasaray mı değerlendirecek Başakşehir iyice arayı açacak deseydiniz olabilir derdim ama....
  • İşte Şenol hoca'nın Q7 sevdasını neden eleştirdiğimizi sayılarla anlatan bir yazı. Bugün Hürriyet gazetesinde Uğur Meleke yazmış;

    Artık 'orta yapmayan adam' makbul!

    GEÇTİĞİMİZ Cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında iki basit pozisyon, benim fena hâlde dikkatimi çekti doğrusu. Biri ilk devrede, biri de ikinci devrede, iki kez son çizgiye inen sağ bek Isla, her iki pozisyonda da ceza alanına serseri yüksek toplar atmak yerine, bakarak-görerek iki yerden pas attı içeriye.

    Bu pasların birini Valbuena, diğerini de Oğuz Kağan değerlendiremediler ama ben Aykut Hoca’nın yerinde olsaydım herhalde o iki pozisyonu CD’ye kaydettirip, Hasan-İsmail-Şener’e yüzlerce defa izlettirirdim.

    Çünkü bir büyük takımın bence hedeflemesi gereken oyun bu: Pas oyunu. Akıl oyunu. Havaya rastgele atılan kartlarla kurulu bir kumar oyunu değil...

    ODADA KONTROLÜ YİTİRDİ
    Sanırım Chelsea’li Hazard da aynen Isla gibi düşünüyordu ki, geçtiğimiz ay içinde uzun boylu santrfor arayan hocası Conte’ye karşı sert bir çıkış yapmaktan kaçınmadı: “Futbol basit bir oyun. Eğer enli-boylu santrfor arıyorsanız, yüksek toplarla oynayacaksınız demektir. Oysa biz kaliteli bir takımız ve pekala yerden hücum edebiliriz. İngiltere’nin en iyi takımına, Manchester City’ye bakın. Onların uzun bir santrforları yok, ihtiyaçları da yok. Çünkü topu yere indirip, harika bir futbol oynuyorlar.”

    Hazard’ın bu tepkisi de son derece haklı aslında...

    Chelsea’yi geçtiğimiz sezon açık farkla şampiyon yapan Conte’nin işleri bu sezon yolunda gitmeyince, İtalyan hoca transferde rotayı uzun boylu bir santrfora çevirmişti. 2 metrelik Crouch da dahil, Ashley Barnes, Andy Carroll, Edin Dzeko gibi birçok hacimli santrforu alamadıktan sonra transferin son gününde nihayet Giroud’yu Stamford Bridge’e getirdi İtalyan teknik adam...

    Conte aradığı hacimli santrforu buldu ama bu arada büyüyen fikir ayrılıkları sebebiyle Chelsea soyunma odasının kontrolünü de tamamen yitirmiş görünüyor.

    SÜPER LİG'DE MAÇ BAŞINA 35,3 ORTA
    GEÇENLERDE Opta’nın bu konuda yayınladığı bir istatistik de sanki Hazard’la aynı fikirde: İngiltere Premier Lig’de 2003-2004 sezonunda müsabaka başına 51 orta yapılırken, 2016-17 itibariyle bu sayı 38’e düşmüş. Üstelik o yıllarda maç başına 15 isabetli orta sayısı tutturulurken, şu sıralar isabet ortalaması 8 civarında...

    Süper Lig’de 2017-18 ilk devresinde oynanan 153 maç incelendiğinde de durum çok farklı değil: Ligde maç başına 35,3 orta yapılıyor, bunların yalnızca 6,8’i isabetli...

    92 ORTADAN 1'İ GOLLE BİTİYOR!
    Bir başka futbol istatistikçisi Garry Gelade ise, 2013-2015 yılları arasında İngiltere Ligi’nde yapılan 35,000 ortayı detaylı incelemiş ve o da çarpıcı bir sonuca ulaşmış:

    Premier Lig’de her 92 ortanın yalnızca biri golle sonuçlanıyor. Eğer orta sonrası 6 saniyeyi de dikkate alırsanız bu durumda oran 47’de 1’e yükseliyor. Yani en iyimser verilerle; yapacağınız bir ortadan gol üretme ihtimaliniz 47’de 1...

    47 ORTA YERİNE YERDEN İSABETLİ 2 PAS
    TÜRK futbolunda bek oyuncuları, hatta bazen kenar hücumcuları değerlendirilirken çok meşhur argümanlardan biridir: “Orta yapmayı biliyor” lakırdısı...

    Hatta bazı popüler yerli bekler yıllarca, “Orta yapmayı bilmiyor” diye aşağılanmıştır bu ülkede. Oysa modern futbolun şu sıralar gittiği yön gösteriyor ki, artık orta yapan değil, yapmayan adam makbul!

    Çizgiye inip, kafayı kaldırıp içeriye atacağınız 47 kavisli top yerine, merkezdeki arkadaşınızı bulacak 2 isabetli yerden pas, çok daha fazla gole gitme ihtimali kazandırıyor hanenize. Sanırım bizim büyükler, bek transferi yaparken, “Orta yapma becerisi”nden çok zekasına, kabiliyetine, pas yüzdesine bakmalılar artık.


    Şenol hoca gitsin başkası gelsin demiyorum ama "Q7 30 orta yapsın, 5'i isabetli olsun yeter" diyen hocamızı, hele bir de sene başından beri Q7'nin şişirmesinden başka bir hücum planı geliştiremediyse, eleştirmek de gayet normal bence.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    git österşunds belediye veya darth vardargücünü falan tut . Beşiktaş'ın sizin gibi taraftara ihtiyacı yok.
  • Love nasıl soru işareti yahu, nasıl bir şuura sahipsiniz. Adamın kariyeri belli artı geçen sene gol kralı olmuş bu ligde. Soru işrareti diyolar yav



  • Güzel Adam Süreyya Belgeselinin İlk Gösteriminde Beşiktaş Ailesi Buluştu

    1981 yılından bu yana Beşiktaş'ın emektarı olan Süreyya Soner'in anılarından oluşan ‘Güzel Adam Süreyya’ belgeselinin Beşiktaş Ailesi için yapılan özel gösterimi; Başkanımız Fikret Orman, As Başkanımız Umut Güner, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Pazarlama, Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üyemiz Hakan Özköse, İletişimden Sorumlu Üyemiz Candaş Tolga Işık, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Teknik Heyetimiz, futbolcularımız ile kulübümüz çalışanlarının katılımıyla Nişantaşı City’s’de yapıldı.

    Başkanımız Fikret Orman, yönetmenliğini Gökçe Kaan Demirkan’ın, seslendirmesini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Güzel Adam Süreyya belgeselinin ilk gösteriminde Kulübümüzün emektarı Süreyya Soner'i tebrik etti.

    Sponsorluğunu Kulübümüzün sponsorlarından Sompo Japan Sigorta’nın yaptığı, Süreyya Soner’in anılarından oluşan ve Kulübümüzün yakın dönem tarihine de ışık tutan Güzel Adam Süreyya belgeseli 9 Şubat'ta vizyonda olacak.

    Güzel Adam Süreyya belgeseli hakkında:

    2011’in kış aylarında Süreyya Soner, nam-ı diğer Malzemeci Süreyya ile, Gökçe Kaan Demirkıran’ın İnönü Stadyumu’nda yolları kesişir. Bu kesişme bir dostluğa dönüşür. Bu dostluk Gökçe’yi Süreyya’nın hayat hikayesine dair bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuk doğal akışında gelişir. Beşiktaşlı bir belgesel yönetmeni olarak Gökçe bir süre sonra Süreyya’ya şu teklifle gider. Hayat hikayeni belgesel film yapalım, ne dersin? Ve ekler, Beşiktaş’la birlikte bütün hayatın… Süreyya yanıt verir: Hayatım Beşiktaş değil mi zaten?

    Bundan sonra iş Süreyya’dadır. O, önce Gökçe ile kurduğu dostluğu düşünür. Sonra kabul eder. Çünkü sinema onun hayatında başka bir yere sahiptir.










    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40454046404740484049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.