Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
9
Favori
43.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demoyu pre order yapanlar oynayabiliyor. Ubisofttaki gibi arkadaşınada erişim yetkisi verilebiliyormu? Eğer öyleyse birisi banada yetki verebilir mi? Çok makbule geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demonun boyutu 23 küsür GB imiş çüş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On sipariş ile oyunu almayanlar, on siparis veten arkadaslari tarafindan davet edilebilecekler.



    https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/refer-a-friend

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Davet edilen kişide ach/trophy açılmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu guncel tutacak birine devredebilirim



    Pc kullanmiyorum uzun suredir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertu reis almalı konuyu



    @melkor23

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman boşuna indirmeyelim degil mi demo yu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Yolla gelsin.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Öyle yollanmayla olmuyor o işler yöneticiye belirtirsen bana dönüş yapar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Biz de biliyoruz öyle olmadığını beyfendi, ben alırım anlamında söylemiştim de senle konuşunca hatlar hep gergin!
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Yok yahu gergin değilim

    Konuyu devredeceğim sana helali hoş olsun 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • On sipariş geçtim oyunu ama connecting online services te kaldı. Sitede konsollarda sipariş verenler vip demoya erişebilecek yazıyor. Varmı on sipariş yapıp girebilen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 23 Ocak 2019; 19:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Ön sıpariş verildiği halde satın alınmamış görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    IGN oyunu 20 saat oynamış, birçok konuda bilgi vermişler özellikle end game ile ilgili güzel bilgiler var. Gün içerisinde fırsat bulursam ekleyeceğim yazıyı.
    hayırlı olsun yazıyı sabırsızlıkla bekliyoruz
  • IGN'nin 20 saatlik deneyiminden.


    -Oyunun End Game kısmı Elder Game olarak adlandırılmış. Buradaki amaç benzer her oyunda olduğu gibi karakter için en iyi eşyaları düşürüp, Gear Score'da (Destiny'deki Light Lvl) son noktaya gelmek ve Javelin değerini Legendary seviyesine çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    -Oyunda 6 farklı zorluk seviyesi var. Easy, Normal, Hard ve Grandmaster 1-2-3
    -Bu zorluk seviyeleri arttıkça düşmanların sağlık seviyesi ve vurdukları hasar oranı artış gösteriyor ama aynı şekilde eşya düşürme şansınız da artıyor.
    -Easy ve Normal seviyeleri tek başına oynanabilir ama Hard ve Grandmaster seviyeleri için takım oyunu ve taktik şart
    -Temel görevler (Ana ve Yan), Freeplay, Contract, Stronghold (Dungeon) tipi görevler mevcut
    -Lvl cap 30, bu Pilot Lvl olarak geçiyor. Pilot Lvl 30 olunca Elder Game açılıyor böylece Grandmaster seviyelerinde görevler yapabiliyorsunuz
    -Grandmaster zorluk seviyeleri Diablo'daki Rift mantığında biraz, mesela Grandmaster 3 için Javelin değeri tamamen Legendary olması gerekiyor zira bu seviyede düşmanların vurduğu hasar miktarı %3,100 artış gösteriyor ama eşya düşürme şansınız da %250 artıyor.
    -En iyi eşyaları Grandmaster seviyelerinde düşürebiliyorsunuz.
    -Grandmaster seviyeleri için Javelin build'i ona göre hazırlamak gerekiyor
    -Her Javelin 3 zırh soketi, 2 silah soketi, 6 companent soketine sahip.
    -Zırhınız için doğru parçayı bulmanız gerekiyor çünkü her parça birbiri ile uyumlu şekilde tasarlanmış, bir bütünler ve doğru parçalar bir araya geldikçe verimlilik artıyor
    -Toplam 6 farklı eşya seviyesi var; Common, Uncommon, Rare, Epic, Masterwork ve Legendary. Bunlar içerisinde Masterwork ve Legendary en iyi seviyeler.
    -Companent parçalar biraz karışık ve alışılması gereken bir sisteme sahip, bu durumu şöyle anlatmış.
    -Her Javelin'in Sağ ve Sol yeteneği var. Masterwork seviyesinde bir component bulmuş, bu parça Sol yeteneğinin cooldown'ını eğer Sağ yetenek ile düşmanı zayıf noktasından öldürürse %60 düşüren bir özelliğe sahip, bir müddet sonra da Sol yeteneğinin cooldown süresi 5 saniye kaldığında Sağ yeteneğinin verdiği hasarı %100 yapan başka Masterwork seviyesinde component bulmuş. Sistem şöyle işliyor, önce Sol yetenek ile saldırıyı yapıyor ve o yeteneğin cooldown süresi başlıyor, 5 saniye kalınca Sağ yetenek ile düşmanın zayıf noktasına %100 ile vuruyor ve bu saldırı da Sol yeteneği tekrar aktifleştiriyor ve aynı döngü tekrar tekrar devam ediyor. Ta ki bunlardan daha iyi çalışan başka parçalar bulana ya da bunları craft yaparak daha iyi hale getirene kadar.
    -Inscription adı verilen bir sistem mevcut, bu sistem sahip olduğunuz zırh ve silahlara çeşitli özellikler ekleyerek onları çok daha iyi hale getirmeye olanak sağlıyor.
    -Kendi oyun tarzınıza göre çok çeşitli Javelin build yaratma imkanı var. (Mass Effect Andromeda'da müthiş bir build imkanı sunmuştu adamlar, benzer bir çeşitlilik var gibi gözüküyor)
    -Her aktivitenin getirisi farklı. Mesela craft malzemesi, Javelin parçaları, ember ve çeşitli doğal materyaller elde edebilmek için Freeplay'de vakit gerçirmek gerekiyor. Ancak amacınız XP kazanmak ise ana ve yan görevler ile Contract görevlerine girmeniz gerekiyor. Eğer yüksek seviye zırh, silah düşürmek istiyorsanız da bunun için Stronghold (mmorpg tarzı dungeon) görevlerine girmeniz lazım.
    -Javelin özelleştirmedeki seçenekler çok fazla, kafalık, gövde, kol, ayak her parçanın rengini, kaplamasını değiştirebiliyorsunuz.
    -Oyunda 2 çeşit para birimi var. Shards ve Coin.
    -Shards, premium para birimi yani gerçek para karşılığında satın alınabiliyor. Ancak sadece boya, kaplama, ifade gibi kozmetik ürünler elde edebiliyorsunuz.
    -Bioware oyuncuların bölünmesini istemediği için paralı dlc çıkarmayı planlamıyormuş. İleride hikaye ve içerik genişlemeleri, yeni görevler, yeni dungeon'lar, günlük, haftalık belki de aylık görevlerin hepsi ücretsiz olarak sunulacak.
    -Bu konu ile bağlantılı olarak IGN'de değil ama Twitter'daki yapımcı ekipden Mark Darrah ileride yeni tip Javelin'ler getirmeyi planladıklarını da açıklamıştı.
    -Oyunda Alliance (İttifak kurma) sistemi mevcut. Yapımcı ekip insanların tek başına oynamasını engellemek için ve beraber daha keyifli bir ortam yaratmaya teşvik olması adına bu sistemi koymuş. Oyundaki tüm aktivitelerde Matchmaking (Oyuncu bulma) seçeneği mevcut.
    -Görev tamamlandığında ekstra olarak Alliance sisteminden de XP kazanıyorsunuz. Bu yüzden birileri beraber oynayarak daha fazla XP elde edebilme şansı yaratılıyor.
    -Bu Alliance sistemi için sizin hiçbir şey yapmanız gerek kalmıyor. Örneğin görev yaptığınız bir kişi ya da arkadaş listenizdeki biri otomatik olarak ittifakınıza dahil ediliyor. Bu insanlar ile ne kadar çok beraber oynarsanız ittifakınız da o kadar güçleniyor ve görevlerden aldığınız XP miktarı da artış gösteriyor.
    -İşin en güzel yanı ise ittifak sayesinde elde ettiğiniz tüm XP'ler her hafta Coin'e dönüştürülebiliyor. Hiçbir dezavantajı yok, beraber oynayın ve beraber daha fazla kazanın.
    -Bu konu ile ilgili olarak da yine Twitter'da yapımcı ekipten Ben Irving, ekip içerisinde level scaling olduğunu belirtti. Yani bir arkadaşınız lvl 10 siz 30 oldunuz diyelim, oyun aradaki farkı dengeliyor ve ikinizi aynı oyuna sokuyor ve herkes kendi level'inde eşya elde ediyor. Ancak bu durum zorluk seviyelerinde aynı şekilde işlemiyor. Herkesin aynı zorluk seviyesinde oynaması gerekiyor. Yani arkadaşınız GM1 (Grandmaster 1) zorluğa girebiliyor ama siz GM3 zorluğa girecek kadar gelişmişsiniz diyelim. Böyle bir durumda arkadaşınız GM3'e gelemediği için GM1'e girmek zorundasınız.
    -Kombolar oyunda çok önemli yere sahipler. Bu komboları gerçekleştirmek için iki farklı sınıflandırma mevcut. Primers ve Detonators.
    -Bu iki sınıflandırma küçük semboller ile gösteriliyor. Primers ateş ikonu ile Detonators ise patlayıcı ikonu ile belirtilir.
    -Kombo yapabilmek için önce düşmanı bir element saldırısı ile sıkıştırmak gerekiyor. Mesela Primers olarak Buz saldırısı ile düşmanı dondurduğunuz zaman artık kombo yapmaya hazır hale geldi demek oluyor. Detonators yetenekleri ya da yakın mesafe saldırısı ile bu komboyu tamamlıyorsunuz.
    -Her Javelin'in kendine has bir kombo tipi var.
    Ranger: Darbe etkisi yartatıyor. Bu etki hedefe çok yüksek hasar veriyor.
    Colossus: Patlayıcı etkisi yaratıyor. Bu etki ister tek ister çok sayıda düşman üzerinde kullanılabiliyor.
    Storm: Zincirleme etki yaratıyor. Bu etki yapılan saldırının zincirleme şekilde yakındaki düşmanlara da yayılmasını sağlıyor.
    Interceptor: Aura etkisi yaratıyor. Bu etki düşmanın durumunda olumsuzluk yaratıyor ve Javelin hareket ettikçe Aura etkisi yayılmaya devam ediyor.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgiler teşekkürler. Umarım stronghold görevleri baya zorlayıcı olur Destiniy 2 deki nf raid tarzı herkesin yapacağı ayrı görevlerle dolu olur. Oyundan ümitliyim, me andromeda mekaniklerini buna da eklemeleri güzel olmuş etkili combolar yapabilicez.

    Yalnız division 2 ile yakın tarihte çıkmaları kötü oldu ekipte herkes divci bunun için bi ekip bulmam lazım :d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar demo indirme herkese açık ama oyuna girebilmek için bir aktivasyona ihtiyacımız var doğru mu anladım :)
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Cuma akşamı açılacak server lar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar istiyor diye oyuna sosyal alan eklediler, geri dönüşlere bu kadar hızlı cevap veren bir yapımcı da görmemiştim. Yakında daha detaylı bilgi vereceklermiş.



    https://twitter.com/GambleMike/status/1088200385976623104?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazladan friend code varsa pm lütfen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.