Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
24
Favori
105.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 43UJ630V 2000 tl olmuş vatanda :))) 2045 tlyede teknosadan almıştım tüh
  • uj630v serisinin smart performansı nasıl?daha doğrusu performasntan kastım youtube izlerken herhangi donma kasma yapıyor mu?benim için bu çok önemli(belleğinin çok az olduğuyla ilgili yorumlar okudum da)
  • ben lg70uj675 var tv çatır çatır kulanıyorum banamısın demiyor youtube takılma olmuyor birde senin internet hızınla alakalı. ben 4k videolar izliyorum nadir donmalar oluyor ben çok memnunum tv den tavsiye ederim uj serisi olduğu için yazdım farklılık olurmu bilmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel18

    ben lg70uj675 var tv çatır çatır kulanıyorum banamısın demiyor youtube takılma olmuyor birde senin internet hızınla alakalı. ben 4k videolar izliyorum nadir donmalar oluyor ben çok memnunum tv den tavsiye ederim uj serisi olduğu için yazdım farklılık olurmu bilmem.
    kod değişti mi donanım da değişiyor genellikle.yani 630 ile 675 arasında donanım farkı vardır büyük olasılıkla.o yüzden uj630 kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum
  • bu cihazla xtreamiptv izlenebiliyor mu acaba?
  • Sanirim HB 2100 e alacagim bugun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg 55uj651v model tv flash player güncellemesi yapılabiliyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor bileniniz var mı forumdaşlar.Saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba. Emin değilim ama sanırım bizde bu televizyondan var. Tipi ve genel özellikleri çok benziyor. Şöyle bir sorunum var televizyonda ölü piksel meydana geldi. Hatta bir şerit olarak soldan sağa gidiyor üst tarafta. Siyah renkte daha çok belli oluyor. Bunun bir çözümü var mı telefonlarda olduğu gibi panel değişimi yapılıyor mu bilen var mı acaba?
    LG müşteri hizmetlerini aradım saat 8 civarı, nasıl bir çözüm yapılacağını bilmiyormuş Ankarada bir servise bağlayacaklar onlarla konuşacağım da yine de size sormak istedim. İyi akşamlar.
  • Arkadaşlar 43uj630v modelini aldım. Ekran renk ayarı standart halde iken parlaklık çok soluk. Canlı yaptığımda da çok parlıyor. Turkcell TV+ ile birlikte kullanıyorum. Detaylı renk ayarı paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar modelini tam hatırlamıyorum. 3-4 yıl önce aldığım lg led tv de 2 tane beyaz nokta belirdi tam ortaya yakın bunlar tamir oluyormu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Cihazın Ps4 Pro 4k performansı nasıl arkadaşlar ? Beni üzer mi.İstediğim kasmaması görüntü kalitesi orta seviyede olsa yeter.Vatandan 2000 Tl'ye alacağım bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SağKalanÇocuk

    Bu Cihazın Ps4 Pro 4k performansı nasıl arkadaşlar ? Beni üzer mi.İstediğim kasmaması görüntü kalitesi orta seviyede olsa yeter.Vatandan 2000 Tl'ye alacağım bu arada.
    Kasmaz. Oyunlarda hdr kalitesi kötü, hdrsiz güzel...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wWenTj

    Pc yi bağlayıp 4k da Bf1 oynanmıyor..Mouse nin sensivitiy çok kötü oluyor..Hiç bir şekilde normal monitör deki hassasiyeti vermiyor..
    Hdmı 60 hz vermiyor diye mi oluyor acaba..
    televizyonun görüntüsünü oyun moduna alın veya truemotion özelliğini ayarlardan kapatın düzelecek.
  • UJ630V var bazı hevc 4k riplerde oto HDR açılıyor ve açıkcası hdr görüntü kalitesi berbat. acaba tek bendemi sorun. 43" modeli olan varsa aynı rip'i indirip deneyelim. sorun varsa servise vericem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byrcp

    UJ630V var bazı hevc 4k riplerde oto HDR açılıyor ve açıkcası hdr görüntü kalitesi berbat. acaba tek bendemi sorun. 43" modeli olan varsa aynı rip'i indirip deneyelim. sorun varsa servise vericem.
    kızarma mı oluyor dostum videonun 3. dk sonraki gibi..

    https://www.youtube.com/watch?v=gvSc_5N-LgY&t=157s




  • hayır taa ilk aldıgımda konu açmıştım.bu olaydan sonra HDR video indirmedim.

    https://forum.donanimhaber.com/lg-uj630v-4k-sorun--130092450#130092450
  • Selamlar,

    Bir kaç gün önce Teknosa’nın internet kampanyasından 55 UJ 651V aldım. Fiyat olarak epey uyguna geldi gibi duruyor. Bugün kurulum yapıldı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ancak iki konuda desteğe ihtiyacım var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer. TV’de malumunuz ARC özelliği var. HDMI2 kanalı ARC’yi destekliyor sanıyorum. Evde kullandığım Denon X-2000 model amfimde de ARC özelliği mevcut. TV yayınları için Digiturk kullanıyorum. Digiturk’u HDMI kablo ile amfiye bağladım. Amfiden de bir HDMI kablosu TV’ye gidiyor. TV’de ses çıkışı olarak ARC’yi seçtim. Buraya kadar herşey normal. Ses harici hoparlörlerden görüntü ise TV’den sıkıntısız şekilde geliyor. Ancak TV’de yer alan Netflix uygulamasını açtığımda ses bir türlü harici hoparlörlere gitmiyor. Ben ARC bu işe yarıyor sanıyordum fakat servis bu durumda ses alabilmek için ayrıca bir optik kablo bağlantısına ihtiyaç duyulacağını söyledi. Bu durum normal midir yoksa benim atladığım bir bağlantı veya ayar mı var?

    İkinci sorum ise TV’nin uygulamalarında Blutv’yi bulamadım. Webos’de BluTv uygulaması mevcut mudur?

    Şimdiden teşekkürler,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • cozturk 6161 C kullanıcısına yanıt
    Bende Yamaha avr var. Hdmi ile bir türlü hoparlöre ses alamadım. En son optik kablo aldım şimdi ses alabiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelllerin 701v modelinden ne farkı var, lgnin sitesinden 3ünü karşılaştırdım ama pek bir fark göremedim (sihirli kumanda, ses sistemi var görebildiğim)


    birde hdr modunda karanlık olma sorunu çok rahatsız ediyor mu ps4 proda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Mayıs 2018; 22:14:11 >
  • Hepsiburadadan 49uj630v siparişi verdim umarım memnun kalırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.