Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW 3 11 GB - Kullanıcı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
8
Favori
23.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    Elinize sağlık çok güzel inceleme olmuş, ve sürekli güncel tutmanızda iyi oluyor. Forumda gtx 1060 ekran kartı ile tomb raideri test eden bir arkadaş, kartına kıyasla 1080ti'nin full ayarda patlayacağını iddia etmişti ama patlayan kart olmamış maşallah

    Benim 1080Ti'nin 2k 75hz monitörüm ile daha çok gideri var gibi gözüküyor.

    Onunkisi kedi ciğer meselesi kendi açtığı başlıkta saçmalamış ve bu konunun sahibi arkadaş benle birlikte test sonuçlarını gönderince tam anlamıyla sıvadı sonlara doğru.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Bu kartı zorlayacak tek bir oyun var oda GHOST RECON WILDLANDS. Daya ultrayı bak neler oluyor :) Hemde kullandığım monitör tam 2k bile değil :) 2560x1080
    He benim için çoğu oyunda ve özellikle fps oyunlarında 100fps ve altı kabul edilemez bir değer ve rahatsız ediyor beni oda ayrı...
  • Asus turbo mu strix mi ? Eğer strix aldıysanız msi ile birlikte en yüksek performans veren kartlardan birisi blower olan Asuslar baya kötü diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akeeR -- 25 Eylül 2018; 23:06:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

    4K Ultra ayarlarda 2160p@60 fps yüklediğim videolara bakarak elinizdeki kartın performansını karşılaştırabilirsiniz.Eklediğim oyunlar dışında yer alan oyunlar varsa paylaştığınız takdirde kayıtlarını alır ve yüklerim.
  • Strix ise benim baktığım testlerde 2080 i geçiyor ki fe de geçiyor zaten 1080ti sahibi olarak yeni seri gelene kadar kart değiştirmemekte fayda olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Benchmarklardan ziyade oyunlardaki performansa bakmanız daha iyi olur çünkü oyunların işleyişiyle benchmarklar aynı değiller.4K da işlemci yükü daha düşük çözünürlüklere göre azalıyor olsada 4K da dahi 8700K yı yer yer %50 lerde kullanan oyunlarda bulunuyor.Bu nedenle en doğru değerlendirmeyi oyunlar üzerinden yapmanız gerekiyor.
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hocam kart nasıl 55 dereceyi geçmiyor eminseniz bu sıcaklıktan anlatabilir misiniz nasıl başardınız custom sıvı soğutma mı var ln2 mi kullanıyorsunuz ? Ben de ti trio kullanıyorum 68-72 arası full yükte ve incelemelerle paralel herhangi bir sıkıntı yok. Muhtemelen serinin en kötü kartını kullanıyorum. Fe, blower kartlar bile benimkinden serin çalışıyor olabilir çünkü kime sorsam kartı overclocklu halde 50 derecede çalışıyor. Allah nazarlardan saklasın.
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Oyun esnasında arka planda Gpu-Z açık olarak çalıştırın.Ardından oyunda bir süre geçirdikten sonra Gpu-Z den PerfCap Reason kısmını kontrol edin.Kartı sınırlayan her ne varsa burada görünecektir.Eğer power limit yeterli gelmiyorsa bu nedenden dolayı gpu power limite takılıyor ve hız düşürüyordur.Ayrıca Nvidia Denetim Masasında güç yönetimi Optimum yada Maksimum performans olarak ayarlı olmalıdır.AC Origins karta tam yüklenen bir oyun bu nedenle sıcaklıktan kaynaklı bir hız düşüşü görünmediğinden dolayı mevcut hız düşümüne overclocklu değerlerin güç limitine takılıyor olması neden oluyordur.Power limiti artırarak tekrar deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Eylül 2018; 17:55:56 >
  • Assassin's Creed Origins,Assassin's Creed Syndicate ve Assassin's Creed Unıty için 2K en yüksek kalite ayarlarında(Nvidia GameWorks grafik ayarları etkin) kaydettiğim performans videolarını paylaşmak istiyorum.AC Unıty her ne kadar 2014 yılında çıkış yapmış bir oyun olsada görsel olarak serinin en iyi oyunlarından birisi ve çıktığı döneme göre grafiksel kalitesi epey yüksek bu nedenle 4K daki performansı içinde bir video hazırladım.








    Serinin en yeni oyunu olacak olan AC Odyssey için 5 Ekimden itibaren benchmark ve performans videoları konuda eklenecektir.Odyssey'nin Dx12 ile birlikte geleceğini belirtmek isterim.




  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyundan oyuna göre sıcaklıklar değişiyor.Oyunların kartlara ve sistemin geneline yüklenme oranı elde edilen sıcaklıklarda etkili olsada kasa içi hava akışı sistem bileşenlerinin soğutulmasında en önemli etken oluyor.Kartlar üzerinde yer alan soğutma sistemi özelleştirilmiş yapıdaysa(referans yada blower soğutmaya sahip olanlar dışındakiler)bu sayede eğer yeterli hava akışı sağlanan bir kasada iseler çok yüksek sıcaklık değerlerine ulaşmıyorlar.Yukarıda AC Origins için bir oynanış videosu ekledim ve yaklaşık 15 dk lık oyun kaydında Gpu hızı 2 Ghz üzerinde overclocklu iken(belleklerde 12 Ghz üzerinde) gpu sıcaklıkları 53-55 C arası değişiyor(Precision XOC Aggresive Fan Curve).Eğer Custom yada LN2 soğutma kullanılsaydı bu soğutma türleri için 50 C ler çok yüksek bir değer olacaktı.Bu tür soğutmalar daha düşük değerler elde edildiği ve daha yüksek hızlara ulaşabilme potansiyelini artırdığı için tercih ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Eylül 2018; 19:8:41 >




  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Vrel diyorsa kartın bıosunda izin verilen güvenilir voltaj değerine ulaştığı için mevcut hızda voltaj limitine takıldığını gösterir.Power limiti en sona alarak mevcut hızlarda tekrar deneyip sonuç paylaşırsanız sevinirim.
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hocam power limit %120 de ayarlıyken oyunlarda bunun ne kadarına ulaşıyor.Önemli olan burası eğer oyunlarda %120 ye ulaşıyorsa bu değerde gpuya yetmiyor demektir.Ulaşmadığı halde yine boost hızı düşük kalıyorsa bu durumda kart ya tam kullanıma ulaşmıyordur yada bilemediğim başka bir sorun vardır.Ekran görüntüsü yada video atabilme imkanınız varsa daha iyi olur.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kinaye yapıyordum ln2 konusunda ama cevap için teşekkürler yine de :) Biraz agresif fan eğrisi ayarlamak gerekiyor belki de. Sistemim aşağıda fakat yer yer 75 dereceleri bile gördüğüm oluyor özellikle Bf1'de. Hava sirkülasyonum da fena değil ama sıcaklıktan yana şu fani dünyada yüzüm gülmedi hiç hem işlemci hem gpu konusunda.



    EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW 3 11 GB - Kullanıcı İncelemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüsündeki değerler biraz karışık olsada gördüğüm kadarıyla gpu load %73 ve gpu powerda 194 W olarak okunuyor.Kart tam kullanılmadığı için sıcaklıkta güç tüketimide düşük görünüyor.Heaven benchmarkta muhtemelen %99 kullanım görüyorsunuzdur ama bu oyunda kart tam beslenemiyor olmalı kı düşük kullanımda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Hocam benchmarkta ulaşılan hıza oyunlardada ulaşılması gerekli eğer ulaşılmıyorsa önceki mesajlarımda bu soruna neden olacak durumları belirtmiştim.Eğer güç ve sıcaklık limiti gpuyu sınırlamıyorsa ya yazılımsal yada donanımsal bir sorun vardır.Overclock ayarlarınızı bilemediğim için boost hızının düşük kalması konusunda neden olabilecekler bunlardır bu olasılıklar dışındada neden olacak bir faktör bulunmuyor.
  • CRYSİS 3 2K VERY HİGH SMAA 4X





    Bu video ile birlikte artık On Screen Display ekranına ekran kartının bellek sıcaklıklarını ve güç tüketimini ekledim.Ayrıca işlemcininde güç tüketim değerlerini görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 2 Ekim 2018; 17:35:35 >




  • ASSASSİN'S CREED ODYSSEY 2K ULTRA HIGH



  • Crysis olmadan ekran kartı incelemesi olmaz sanırım. BlackFire's Ultimate 1.3 grafik modlu olarak kaydettiğim ve 2007 yılında çıkış yapan ilk Crysis oyununun 4K En yüksek ayarlardaki performans videosu


    CRYSİS 4K VERY HİGH





    Bu video ile birlikte konuda yer verdiğim toplam oyun sayısı 40 a ulaştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Kasım 2018; 17:19:29 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler Murat hocam, bu konu altında buyuk emek var.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Konuya olan ilgi yeteri düzeyde olmasada yinede yararlananların olduğunu bilmek bir sonraki videoyu hazırlamak için açıkcası bir nedene dönüşüyor.Elbette ilginin daha fazla olmasını beklerdim fakat geçmişteki benzer örneklerinde olduğu gibi ne yazık ki bu tür konular gerekli ilgiyi göremiyor.Yinede güncel tutmaya devam 9 Kasımda Hitman 2 yi,3 Aralıktada Just Cause 4 gibi yeni çıkacak büyük yapımları eklemeye devam edeceğim.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.