Şimdi Ara

Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor
     

    Yazın son haftalarına girdiğimiz bugünlerde mobil uygulamalar da farklı ihtiyaçlarımız için en önemli araçlardan birisi haline geliyor. Yerli ve yabancı pek çok uygulama farklı zevk ve ihtiyaçlara cevap vermeyi amaçlıyor. Bunlardan bazılarını aşağıda bulabilirsiniz.

     

    Seyahat planı için:

     

    - Spottly, gidilecek tüm yerlerin resimleri dünyanın çeşitli yerlerindeki Spottly topluluğu ve Instagram seyahat düzenleyicileri tarafından özenle seçilen bir uygulama. Gördüğünüz her resimde yer puanları ve TripAdvisor, Foursquare ve Yelp ayrıntıları profesyonel bir şekilde bir araya getiriliyor. Siz sadece gideceğiniz yeri seçiyorsunuz.

     

    App Store linki

     

     

    Rezervasyon için:

     

    - Trivago, reklamlarından da hatırlanacağı üzere 200’den fazla konaklama platformunu bir araya getirerek en iyi alternatifleri sıralıyor.

     

    App Store linki

     

    - Skyscanner, yüzlerce sağlayıcı arasından istediğiniz anda düşük ücretli uçak biletlerini, otel ve araç kiralama seçeneklerini arama, karşılaştırma ve rezervasyon yapma imkanı sunuyor.

     

    App Store linki

     

    - Turkish Airlines uygulaması ile uçak bileti rezervasyonunuzu yapabilir, check-in işlemlerini tamamlayabilir, uçak geliş ve kalkış zamanlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca uçuş planlarına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

    - Pegasus uygulaması da yine hava yolları firmasının tüm işlemlerini yapabilme imkanı sunuyor.

     

    App Store linki

     Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

    Keşif için:

     

    - TripAdvisor; gezginler tarafından paylaşılan 500 milyonu aşkın yorum ve görüş ile gittiğiniz her yerde en ucuz uçak biletlerini, en iyi otelleri, mükemmel restoranları ve yapılacak eğlenceli şeyleri bulmanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca oteller, restoranlar ve uçak biletleri için rezervasyon seçenekleri yalnızca bir dokunma mesafesinde.

     

    App Store linki

     

     

    - Citymapper uygulaması ile bir noktadan diğerine gerçek zamanlı kalkış bilgileri ile metro, otobüs, tren, vapur, bisiklet gibi ulaşım araçları ile zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Sürekli güncellenen bilgilerle şehirdeki hayatınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

    - MAPS.ME ile gittiğiniz yeri adım adım yönlendirmelerle gösteren bir navigasyon sistemline sahip olabilir ve ücretsiz, ayrıntılı ve tamamen çevrim dışı haritalara ulaşabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Konuş ve Çevir uygulaması dünyanın herhangi bir köşesinde etkin bir biçimde iletişim kurmanıza olanak sağlayan bir ses ve metin çevirmeni. Anında 54 dil konuşabilir ve 100'den fazla dildeki konuşmaların yazımlarına sahip olabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

    - Milli Parklar uygulaması ülkemizdeki milli park, tabiat parkı vb. sahaları ziyaret etmek isteyenlere kılavuzluk etmesi için tasarlandı. Uygulama sayesinde Türkiye’deki Milli parklar hakkında detaylı bilgi edinebilir; fotoğraf galerisi ile ilk izlenim elde edebilirsiniz. Ayrıca Milli parklarda düzenlenen etkinlikler, haberler, duyurular hakkında bilgi alabilir, filtreleme ve sorgu yaparak istenilen milli parka kolayca erişebilir, harita yardımıyla saha içerisinde önemli noktaları görebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Piri sanal bir şehir turu uygulaması. Ücretli seçeneklerden istediğiniz şehri indirerek size yol göstermesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz çevrim dışı da çalışabiliyor. İstanbul, Kars, Edirne, Amsterdam gibi pek çok şehir mevcut.

     

    App Store linki

     

     

    - Gurme güvenilir kaynakları göstererek, size yeni lezzetleri keşfetme deneyimi yaşatıyor. Vedat Milor, Mehmet Yaşin gibi gurme isimlerin, Ömür Akkor gibi şeflerin ve Harbiyiyorum gibi blogların tadım yaptıkları restoranları Gurme'de keşfedebilir, incelemelerini okuyabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Alman Usulü uygulaması ile  grup olarak yaptığınız harcamaları kolayca takip edebilir, kimin kime ne kadar borcu olduğunu anında görebilir ve sonunda yapılması gereken ödemeleri grubunuzdakilerle paylaşabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

    Çocuklar için seyahat:

      

    - Toca Life:Vacation ile çocuklarını tatile hazırlayabilirsiniz.  Her günü tatil macerasına dönüştürebilir, uçağa yetişmek için havaalanında gezinmenin, otel yatağında zıplamanın ve sahilde hazine aramanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Sago Mini Raod Trip ile uzun yolculuklarda çocuklar sıkılmadan vakit geçirebilirler. Çocuklar Kedi Jinja ile eğlence dolu bir yolculuğa çıkabilirler.

     

    App Store linki

     

     

    Sahilde zaman geçirmek için:

     

    - Apple Music 30 milyondan fazla şarkı arşivi ve yeni tasarımıyla müzikle ilgili her konuda her zamankinden daha iyi.  Uzmanlar sizin için çok seveceğiniz yeni şarkıları ve sanatçıları bulurken, Beats 1 radyo dünyanın en büyük sanatçı ve DJ’lerini sizinle buluşturuyor.

     

    - Dergilik uygulaması ile zengin dergi seçeneklerinden dilediğinizi seçip okuyabilirsiniz. Dergilik'teki 200'den fazla derginin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilir, sevdiğiniz dergileri her zaman her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Monument Valley 2 ilk oyundaki heyecanı devam ettiriyor. Bir anne ve çocuğuna sihirli mimariye sahip, illüzyon ve keyifli bulmacalarla dolu bir dünyada yardım etmeye çalışıyorsunuz.

     

    App Store linki

     

    - Çevrenizdeki unsurları değiştirerek ihtiyar bir adamın yolunu bulmasını sağladığınız Old Man’s Journey, özellikle emek verilerek çizilmiş görselleri ile dikkat çekiyor.

     

    App Store linki

     

     Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

    Su sporları için:

     

    - Eğer kiteboard ya da sörf yapıyorsanız, yelken ya da balıkçılıkla ilgileniyorsanız ve ya herhangi bir rüzgar takipçisiyseniz, Windy size animasyonlu bir rüzgar haritası sunabilir. Böylece spor yaparken güvenliği de elden bırakmazsınız. Ayrıca gerçek zamanlı hava durumunu öğrenebilir birbirinden farklı sporlara ulaşabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Navionics sayesinde yatçılar, cruise yapanlar, dalış ve balık tutmayla ilgilenenler rahatlıkla yön bulabilir. Ayrıntılı bir deniz haritasına sahip olarak, denizde mesafelerinizi ölçebilir, hızını görebilir, derinlikleri rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

    Sağlıklı bir hayat ve spor için:

     

    - Fitly ile her zaman düşlediğiniz fit bir vücuda sahip olabilir , size özel beslenme türüne göre diyet listelerine ulaşabilir, alanında uzman diyetisyen ve egzersiz koçlarına sınırsız soru sorabilirsiniz. Dünyaca ünlü 10 sporcu tarafından çekilmiş ve tamamen Türkçe olan, 300’ün üzerinde forma girmeyi ve hızlıca kaslanmayı hedefleyen bölgesel ve tematik egzersiz videoları ile harika bir deneyim yaşarsınız.

     

    App Store linki

     

     

    - Lifesum size özel bir sağlık rehberi. Hedeflerinizi ve sağlık verilerinizi alarak daha iyi bir hayat için size destek olabilir. Kilo vermek ya da almak istiyorsanız, ya da daha sağlıklı olmak istiyorsanız ufak günlük alışkanlıkların buna nasıl ulaşmanıza yardımcı olacağını öğrenebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     - Yemek tarifi platformu olan Kitchen Stories, tasarımı ve sunum tarzı ile öne çıkıyor. Uygulama tamamen Swift dili ile yazılmış. Ayrıca uygulama Apple TV, Apple Watch platformlarında da akıcı bir şekilde çalışıyor.

     

    App Store linki

     

     

    - Runtasty ile tamamen sağlıklı yemek tarifleri öğrenebilir, düşük kalorili ama lezzetli öğünleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Pratik ve kolay tarifler formunuzu koruyabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Türkçe meditasyon uygulaması ile günde 5 dakikadan başlayan farkındalık egzersizleri ile bedeninizi ve duygularınızı tanıyabilir, stresinizi yönetebilir, endişenizi azaltabilir ve uyku problemlerinizi çözebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

    Evde tatil için:

     

    - Netflix ile zevkinize göre televizyon programlarını, Netflix Orijinal dizilerini, filmleri ve belgeselleri seyredebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Puhu tv uygulaması ile yüzlerce popüler Türk dizisi ve filmini, en sevilen çizgi filmleri yüksek kaliteyle (HD) ve ücretsiz izleyebilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - BluTV, ne zaman ve nerde isterseniz yüzlerce dizi, film ve belgeseli yüksek kaliteyle izleyebilir, sevilen canlı yayın kanalları ile televizyon keyfi yapabilirsiniz

     

    App Store linki

     

     

    Yazın fotoğraf çekmek için:

     

    - Clips ile arkadaşlarınız, aileniz ve tüm dünya ile paylaşmak için keyifli videolar yapabilirsiniz. Seyahat koşturmacası içinde hikayenizi sadece birkaç dokunuşla animasyonlu metin mesajları, grafikler, emojiler, müzikler ve çok daha fazlasıyla süsleyeceğiniz eğlenceli videolarla anlatabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Instagram uygulamasından yapılan son güncellemerle birlikte çift kamera kullanılarak Instagram Öyküleri’nde optik yakınlaştırmadan yararlanabilirsiniz. Live Photos ile çektiğiniz fotoğraflarınızda Bumerang’lar oluşturabilir, ayrıca, tüm fotoğraf filtreleriyle fotoğraflarınıza yepyeni bir şekilde canlı renkler kazandırabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - Adobe Lightroom Mobile sayesinde, RAW ve JPEG formatındaki resimler için resimlerinizi bozmadan düzenleyebilir ve her an, her yerde eş zamanlayabilirsiniz. Ayrıca gerçek RAW ve .DNG dosyalarını kaydedebilirsiniz. RAW formatındaki dosyalar en yüksek çözünürlüğü, doğruluğu ve renk kontrolünü sağlayarak kullandığınız kameralardan en iyi şekilde yararlanmanıza imkan tanıyor. 

     

    App Store linki

     

     

    - Enlight sadece iOS platformunda yer alıyor ve kullanımı kolay yaratıcılık araçları sunuyor, RAW fotoğrafları destekliyor, A10 yonga setinin güçlü performansı ise uygulamanın yoğun hesaplama görevlerini kolaylıkla yerine getirilmesini sağlıyor. Enlight ile hem düzenleme hem görüntüleme için zengin renk yelpazesinden yararlanarak en canlı renklerin tadını çıkarabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     

    - ProCamera ile profesyonel iPhone fotoğrafçılığı deneyimi için son derece kullanıcı dostu bir arayüzün yanı sıra uzmanlara yönelik olarak DSLR’ye benzer etkileyici kontrol seçenekleri ile fotoğraf çekebilirsiniz. ProCamera ile hem otomatik hem tam manuel kontrol modunda RAW formatında çekim yapabilirsiniz.

     

    App Store linki

     

     




  • Ekrem71 Tatile çıkıyor herhalde. Çıksın Çıksın az kafamız rahatlar

  • aynı haberi sdn de gördüm. viral haber olabilirz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: but you promised

    aynı haberi sdn de gördüm. viral haber olabilirz

    Apple Türkiye ısmarlama haberlerinden biri işte klasik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum neden sadece app store linkleri var. Meğersem Apple reklamıymış :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D :D

  • Mesut Çevik zamanında çok saydırıyordu Apple'a. Bişey demez oldu, paranın gücü...
    Vay arkadaş çivisi çıkmış bu dünyanın...

  • Girişteki fotoğraf zaten amacı belli etmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz aylarını bu uygulamalar daha keyifli hale getiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.