Şimdi Ara

RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yunuskaplan38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
24
Favori
25.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laynis

    Selamlar, fiyat bilgisi yok sitede. Siz hangi modeli ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?
    N11 üzerinde 3 taksit 1350 kendi hesaplarına nakit yollarsanız 1200 tl diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

    Ben burdan 2 kişilik arcade sistem aldım, daha doğrusu henüz teslim almadım; elime ulaştıktan sonra detaylı yorum yaparım. Tek kişilik veya çift kişilik retropie yüklü hazır sistemler kuruyorlar.

    http://www.arcadenostalji.com

    Sistemi teslim almış olmanız lazım , memnun musunuz ? Şikayet var da ürün gönderilmedi 1 yıldır falan gibi şikayetler var
  • Merhaba arkadaşlar şuan kullanmış olduğunuz bir retropie image dosyası önerebilirmisiniz geleneksel atari oyunları olsun içerisinde yeterli benim için.
  • Buffa B kullanıcısına yanıt
    Aldım evet, yoğunluktan yorum yazamadım. Bayağı oyun var içinde, kendiniz de ekstra rom atabiliyorsunuz atari salonu ile aynı hissi veriyor. Hiç farkı yok. Biraz daha oynayıp satmayı planlıyorum, zira işlerin yoğunluğundan oynamaya vakit bulamıyorum.
  • Shadow Dancer oyununu ariyorum. Atari Makinelerindeki versiyon. Google ile baktim ama saglam bulamadim. Var mi elinde olan acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon

    Shadow Dancer oyununu ariyorum. Atari Makinelerindeki versiyon. Google ile baktim ama saglam bulamadim. Var mi elinde olan acaba?
    https://archive.org/details/MAME2003_Reference_Set_MAME0.78_ROMs_CHDs_Samples

    Tüm mame2003 versiyonu oyunları var burada

    sağ taraftan zip linkini tıkla shdancer.zip dosyasını indir.

    Online oynamak için adres :https://www.playretrogames.com/5493-shadow-dancer
  • takeru T kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim. Guzel kaynak. Ordan da Gamulator’e uzandim, orda da var birseyler.
  • Arcade punks adresinde hazır iso dosyaları var hafıza kartı boyutuna göre hazır paketler hazırlanmış tek tek uğraşmayabilirsiniz
  • Arkadaşlar cihazı tvye takınca çalışıyor, Retropie yazısını görüyorum lakin gamepad tanıtma kısmında (SNES USB joystick kullanıyorum, bir tane D-pad, dört renkli tuş, iki yukarıda sol-sağ, bir de start select tuşları var) bu joystick tuşlarını tanıttıktan sonra OK kısmına gelemiyorum (illa altındaki tuşları da tanıtmamı istiyor).

    Hotkeymiş, bilmem ne shouldermış neymiş, onları basmadan geçemiyorum. Nasıl geçeceğim? Çalışıyor ama OK tuşuna gelemiyorum.

    Lütfen yardım edin.

    Ekleme: Ana tuşlar atandıktan sonra gamepad üzerindeki tuşlardan herhangi birine basılı tutmak gerekiyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Şubat 2019; 10:24:29 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Gamepadinizde yoksa menudeki tus herhangi bir tusa basili tutun digerine gecer.
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    Dediğinizi yaptım. Oldu. Ana tuşlar atandıktan sonra herhangi bir bir tuşa basılı tutmak gerekiyormuş.
  • Arkadaşlar yeniden selamlar.

    Sabahtandır uğraşıyorum, cihazın Wi-fi bağlantısını yapamadım. Bölge seçmem gerektiğini söylüyor. Oyunları açıp oynayabiliyorum ama boxart ekleme, tema yükleme işini yapamıyorum.

    Wi-fi bağlantısını nasıl aktif edeceğim? Var mı bilgisi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buffa

    Arcade punks adresinde hazır iso dosyaları var hafıza kartı boyutuna göre hazır paketler hazırlanmış tek tek uğraşmayabilirsiniz
    hocam peki hazır paketleri yükleme işlemini nasıl yapacağız. Önce retropie yazılımını kurup daha sonra üzerinemi yükleyeceğiz. Yoksa direk indirdiğimiz img dosyasını sd karta mı yazdıracağız ?
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önceden hazırladığım bir videom vardı, orada anlatmıştım. İsterseniz bakabilirsiniz.




    03:16. dakikadan sonra sizin sorunuzun cevabı var.
  • ssh bağlantısı altında gerçekten kısa bir video hazırladım. türkçe değil maalesef, fakat istek olursa türkçe de çekebilirim.

  • Kendi retropie'ımı kabına koydum. Mis gibi oldu :)

    RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]RetroPie Kurulum Rehberi [Raspberry Pi 3 ile Retro Oyun Konsolu]

    Birkaç sıkıntım oldu:

    1. Cihazın wi-fi bağlantısını yapamadım. Haliyle tema veya box art yükleyemiyorum (NES Mini temasını yüklemeyi çok istiyorum).

    2. Bazı nes romları açamadı cihaz. Bilgisayar üzerinde sorunsuz çalışan bazı romlar lcd tvde açılmadı.

    3. Bazı oyunlarda bazı kısımlarda bozulmalar var (bilgisayar üzerinde böyle bir şey olmuyordu). Mesela Punch Out'ta ikinci rakibin karakterinin tanıtıldığı ekranda rakibin kafası piksel piksel oldu. Karaktere vurduğumuzda çıkan yıldız da öyle. Sadece beyaz, belirsiz bir şey çıkıyor (yıldız olması gereken yerde).

    4. Daha önce yüklemiş olduğum bazı oyunları çıkarmak veya daha başka oyunlar eklemek istedim, flaş belleği taktığım halde ne eski oyunları çıkardı ne de yeni attığım oyunları pie'a yükledi. Nasıl yapacağım, bir fikrim yok.
    (Bunu buldum. Oyunları fat32 şeklinde biçimlendirilmiş bellek ile atıyorsunuz. Silmek için ise klavyeyi bağlayıp retropie menüsünden "file manager"a girip sırasıyla retropie--roms--(romunu silmek istediğiniz konsol, rom seçimi, f8 ile sil ardından enter komutu; iş bitince de f10 quit, ana menüye geri dönüp emulation station'ı restart yapmak)

    Öyle veya böyle, güzel bir cihazım oldu. Şimdilik elimde sadece kablolu controller var ama en kısa zamanda bluetooth controller alacağım. Uzaktan daha güzel görünecektir, eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 10 Mart 2019; 23:40:54 >
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim videonuzu baştan sona izledim çok güzel tanıtım videosu olmuş. Anladığım kadarıyla rasp a önce retropie yazılımını kurdukdan sonra, arcadepunks sitesinden indirdiğimiz hazır oyun imagelerini kuruyoruz. Yanlış da anlamış olabilirim :)
    Şuan eve bir oyun istasyonu (bartop) kurmanın son aşamalarına geldim, kabini oluşturdum boyası kaldı sadece. Sizin içinde uygun olursa sistemi ve oyunların kurulumunda destek alabilirmiyim sizden ?
    retropie yazılımı ve arcadepunks sitesinden 1-2 image dosyası indirdim 32gb boyutunda bilgisayarda hazır bekliyor, kabini eve çıkardığımda yükleme aşamasına geçicem.
  • Merhaba, elimden gelen yardımı yaparım tabi ki de. Arcadepunks sitesinden indreceğiniz img dosyalarını 32'lik karta yazmanız yeterli, önceden retropie kurmanıza hiç gerek yok çünkü o img dosyalarının içinde herşey hazır. İndir, yükle, kullan mantığına sahipler. =)
  • Elektronik meraki iste..wii yeterli desemde construction olayi milleti cezbediyor..ben yaptim bunu ahanda istea.
    Akilli saatlerdede emulasyon gorecegiz yakinda.
  • Geçen sene 128gb hafıza kartı ve ras pi ile topladım.hazır iso dosyası var onu attım,kullandım lakin usb den takılan kol tuş ayarları sıkıntılı.kenara attım.sonra pandora box ın en son modelini sipariş geçtim 1388 oyun var joyistik falanda sipariş geçip topladım, hayet güzel ama yine sarmadı.sonra ikinci el komple eski tip jetonlu atari aldım ekranı arızalı idi tamir yaptım.ekran tüplü . Pandora box 3 kartuş var .gayet iyi oldu lakin tüplü tv olduğu yüzden görünntü led tv gibi olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.