Şimdi Ara

Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
100.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, wifiyi seçiyorum şifreyi yazıyorum, %100e kadar geliyor o esnada mavi ışıkta yanmıyor daha sonra connection error diyor, varmı çaresi bu sorunun ?
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Linkteki anlatilani bir deneyin. Bende bazen bu sekilde duzeliyor bazen duzelmiyor. En son dun sansa oldu.

    https://teshil.com/mihome-connection-timed-out/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Hazır konu açılmışken bir soru sormak istiyorum.
    Bir arkadaşım karşı komşusunun( evleri karşılıklı ) WiFi sini kullanıyor.2 diş çekiyor fakat cam dibinde olması gerekiyor.
    Bu cihazı alsak verim alabilirmi?tavsiye edermisiniz?
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    Ürün çalistığı zamen cok süper. Wifi sinyalini benim asus modemde daha fazla menzili yukseltiyor. Ama kurulum aşamasında çok sıkıntı çıkarıyor. Yani işin uzmanı değilseniz zorlanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ürün kurulumu biraz sıkıntılıymış gerek forum olsun gerek diğer platformlarda da kullanıcılar ürün kurulumunda çile çekmişler fakat ben bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünerek , bana sadece ürünü tavsiye ettiğim arkadaşım ürünü sıkıntısız kullanıp memnun kalmasını istiyorum.
    Yukarıda da bahsettiğim gibi arkadaşımı cam ın köşesinden alıp hemen yan kollukta rahatça internete bağlanmasını sağlamak şunun da farkındayız hız tabi ki artmayacak sadece çekim alanını biraz daha genişletmek düşüncesizdeyiz.Zaten bağlanacağı saatler sınırlı ve sadece akşamları 3-4 saat rahatça interneti kullanmasını sağlamak.

    Siz kullanıyorsunuz sanırım ,Sizin tavsiyeniz ne olur?önerir misiniz?

    Cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim.

    iyi günler.




  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    Üstesinden gelebileceğini düşünüyorsanız super bir ürün. Ben 4. Kattan 1 kattaki annemin daireye taktim. 1 yada 2 diş aldiği sinyali çoğaltip yayiyor. Hiz konusuna gelirsek test ettiğimde 12 mbps civarı hız veriyor. Bence makul.
    Bunun haricinde tp link in ürünleri ne bakabilirsiniz. Ama sanırım fiyat biraz daha pahalı olacaktır. Fakat en azindan sorun ciksa heralde muhatap bulursunuz diye umuyorum.
    Yada dh forumun ikinci el bölümünde bazen oluyor tp link ürünleri. Bir bakın isterseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Ürünü tercih nedenlerinden birisi ufak olması yer kaplamaması ve cam kenarında uygun bir prize takılıp kullanılacak olması açısından çok uygun , açıkçası diğer modeller biraz daha pahalı ve verim alıp almayacağımızı da bilemediğimiz için fazla bir bütçe ile riske girmek istemememiz.


    https://market.miuiturkiye.net/akilli-ev-aletleri/xiaomi-wifi-sinyal-guclendirici-2-nesil-300mbs?ref=akakce&v=1.9.1

    ürünü burdan almayı düşünüyorum.resmi sitesi felan yazmışlar umarım orjinaldir.seri no takip vs. yapmak mümkün mü acaba
    (daha önce hepsiburada dan aynı marka farklı bir ürün almıştım ve çakma çıkmıştı o yüzden sormak istedim.)

    teşekkürler.




  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    Bende 52 tlye almıştım. Ama dolar 2 misline cikti verdiğiniz linkte halen fiyat çok ucuz. Alin bence pek bir kaybınız olmaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kugutex

    Linkteki anlatilani bir deneyin. Bende bazen bu sekilde duzeliyor bazen duzelmiyor. En son dun sansa oldu.

    https://teshil.com/mihome-connection-timed-out/
    Allah razı olsun kardeş. 2 gündür uğraşıyordum. Burdaki bağlantıdaki bilgi sayesinde hallettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Routerı görememe sorununu çözdüm.

    Xiaomi router 2 resetledikten sonra yeniden kurulum için mi home üzerinden göremedim. Yani program bulmuyordu. Mi home eski versiyon ile cihazı görüp kurulumu gerçekleştirebildim. V3.7.5 ile yaptım. Kurulum sonrası üyelik bilgilerimi girince direk cihazı buldu. Sanırım v4 ile de yapılabilir ki daha önceleri v4 versiyon program kullanıyordum sanırım. Sorun çıkaran mi home versiyonu v5. Market otomarik güncellemiş ve v5 hiç denememiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oXelight -- 18 Ekim 2018; 9:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün ayarları yaptım evdeki herşey bağlanıyor tv dahil benim tek sorunum kardeşimin iphone bu cihaza bağlanmıyor başka iphone lar ile denedim hiç bir iphone bağlanmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi wifi repeater 2 ile yaşanan iki temel sorun ;

    1. Mi home programının cihazı bulamaması :

    Profile / Settings

    Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu

    buradaki gibi seçilmiş olması gerekir.

    2. mi wifi repeater 2 connection timed out hatası :

    Bunun en önemli sebebi eski versiyon mi Home programlarını kurarak aşılacağı düşünülsede son güncellemeler ile cihazın bazı modemin kablosuz şifreleme sistemlerini desteklememesidir. Desteklemediği şifreleme sistemi ile modemi tanıtmaya çalıştığımızda cihaz modeme bağlanmaya çalışıyor ve bağlanamayınca bu hatayı veriyor. Bunu anlamanın en basit yolu modemin kablosuz şifreleme sistemi kaldırıp bağlanmayı denemek ve başarılı olup mavi ışık yanarsa tekrar resetleyip desteklediği şifreleme sistemini seçmektir. Benim başarısız olduğum bağlantının fotoğrafını paylaşıyorum.

    Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu




  • Kopma ve kablosuz hatta veri kaybını en aza indirmek için WİFİ Analyzer programı vasıtası ile çevrenizdeki kablosuz bağlantıların durumunu analiz edip en sakin olan kanalı seçmek verimi artıracaktır. Kanal seçimi Auto da ise manuel yapabilirsiniz.

    Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu
  • merhaba arkdaslar Xiaomi Wifi Pro Router 2 bu cihazdan aldım modeme yakın bir yere kurdum bağlanıyorum benim sorunum şu cok sık bağlantı hatası aliyorum netim kopuyor sürekli neden acaba ? direk modemden kulanınca böyle olmuyordu internet sınırlı diye wifi uyarı veriyor bir kac sanıye sonra duzeliyor ama surekli boyle oluyor nenden acaba ?
  • Benim sorunumda hız çok düşüyor. En fazla 3mbit hız alabilyorum bu repeater la. Acaba ana modemde bir ayarmı yapmak gerekiyor.
  • Aynı durumu bende yaşıyorum. Mihome 5.4.43 versiyonunu kullanıyorum. Bende de bring device closer to router hatası alıyorum bütün bölgeleri denediğim halde yine aynı hatayı almaya devam ediyorum sorunun çözümü varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rylacus -- 30 Aralık 2018; 13:15:18 >
  • Arkadaşlar bu cihazın bağlantısını bilgisayarda nasıl yapacağız modem arayüzünden görüyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ButtHead

    Arkadaşlar bu cihazın bağlantısını bilgisayarda nasıl yapacağız modem arayüzünden görüyor mu acaba?
    Bilgisayardan modem gibi bağlanıp ayarları yapacağın bir arayüzü yok. Tüm ayarlar cep telefonu Mi home uygulamasından yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy07 -- 8 Şubat 2019; 22:58:26 >
  • crazy07 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım az önce direk mi home uygulamasından ayarları yapıp modem şifresini girdim otomatik olarak bağlandı bayağı iyi çekim kalitesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rylacus

    Aynı durumu bende yaşıyorum. Mihome 5.4.43 versiyonunu kullanıyorum. Bende de bring device closer to router hatası alıyorum bütün bölgeleri denediğim halde yine aynı hatayı almaya devam ediyorum sorunun çözümü varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Birkaç defa denememe rağmen "bring device closer to router" hatası alınca bende modemimi (Dlink DSL-224)resetledim. Modemimim internet kullanıcı ve şifresini kaydedip internete bağlandığımı gördüm. Modemin diğer ayarlarını değiştirmedim. Ondan sonra Mi home uygulamasını (5.4.14 sürüm)tekrar çalıştırınca, kurulumda herhangi bir hata görmeden kurulum tamamlandı. Repeaterımı çalıştırıp kontrol ettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan internete girdim.
    Daha sonra modem ayarlarından DROP MULTICAST'ı aktif yapınca repeaterdan internete çıkış yapamadım. Bu ayarı pasif yapınca tekrar internete giriş yapabildim. Sanırım bu ayar kurulumda da sorun çıkarıyor.

    Bu tip hatalarlarla karşılaşanların modemini resetleyerek, sadece İSS kullanıcı adı,şifresi ile wifi ağ adı ve şifrelerini modeme kaydetmelerini, modemin diğer ayarlarını değiştirmeden repeater kurulumunu yapmalarını tavsiye ederim. (Ülke Main China ayarınıda dikkat edin)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.