Şimdi Ara

satıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 satıldı
    satıldı
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tokat Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Mobilde fiyatı göremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İletişim 0 531 890 95 08
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecroskop23

    Mobilde fiyatı göremedim

    3000TL sıfır ayarında bir ürün 0 531 890 95 08 Samet imer
  • bawer85 B kullanıcısına yanıt
    monster bende kullandım ne alırken ne satarken asla asus ile bir fiyat değil, aynı ürün olsa konuya link atmanıza anlam veririm
  • İlginç insanlar var :) Asus ile kıyasladığınız ürün kötü değil ama Asus anakart uzmanı ve sağlamlığı ile bilinir marka değeri vardır. O halde casper daha yüksek özellikli ama daha ucuz onlada kıyıslayacakmısın :)

    Fiyat konusunda birşey demiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carso

    İlginç insanlar var :) Asus ile kıyasladığınız ürün kötü değil ama Asus anakart uzmanı ve sağlamlığı ile bilinir marka değeri vardır. O halde casper daha yüksek özellikli ama daha ucuz onlada kıyıslayacakmısın :)

    Fiyat konusunda birşey demiyorum.

    Hocam sizi forumdan tanıdığım için bu yorumunuzun taraflı olduğunu düşünüyorum :) Nitekim siz Asus'u gerçekten seviyor ve alırkende özellikle Asus olsun istiyorsunuz, saygı duyuyorum.

    Fakat bana göre asus eski kalitesinden oldukça uzak ve üst segment kaliteden orta segment kaliteye düşmüş durumda. Tabi siz benden daha çok asus cihazı görmüş birisisiniz, sizin yorumunuz daha değerli olacaktır asus konusunda, fakat oyun amacıyla yapılan monster laptopun asustaki rakibi oyun için yapılan rog serisidir. X serisi Asus laptopların Monster abra serileri karşısında yeteri kadar güçlü duracağına inanmıyorum. Fakat Asus G ve N serisi laptoplar için lafım geçerli değil.
  • carter17 kullanıcısına yanıt
    Taraflı değilim gerçekten yana bir çok ürünlerini sayısız test ettim testler arasında kazalarda yaptım sonuçlar muhteşemdi.Önerdiğim en kıymetli cihazlar arasında Asus Sony gelir sonuçta Asus'un veliahtı değilim :)

    Zira kötülemedim MSI'yı fena değildir ama işe anakart bazında bakıyorum en çok değerli olan parça odur.Ürünlerim ağırlıklı Asus ürünleri olabilir teknikerim sonuçta onlardan çok olması normaldir:).

    Kalite konusunda belli modeller hariç tartışılır birde isteğe göre misal:X552 kronik touchpad ile K555 meteşe kapağı G550 serilerinde ses jackı sorunu kroniktir.

    Sony panel led entegresi hemen hemen tümünde naziktir.Tamamı olmasada rastladığım en büyük hata idi ufacık statikten gitmektedir.

    Lenovo gayet iyi başarılı son dönemlerde kurtardı gibi kaliteden eser yok gibi henüz gözlemlediğim incelemişliğim 2,3'ü geçmez son dönemlerde

    Mesajıma gelince ürün hakkında bişey demedim önerimi sundum fiyat konusunda hiç laf etmem normalde sağlamlık performans amaçlı yorumladım.Birde servis ve bulunabilen muhataplık.

    Monster hakkında yorum yapmayım detaylı bakmışlığım yok

    Hayırlı forumlar herkese sağlıcakla kalın DH'liler :)
  • Fiyat takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.