Şimdi Ara

öhö deyince küsen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizdede varmı,gece 3.00 de face e yazı yazındıkları zaman.uyarı sesıne uyanıp
    arkadasına bu saatte yazmasaydın uyanıyoruz deyince

    küsen konusmayan insan varmı



  • Gece üçte yazan kimsem yok:(
  • Samimi bir arkadaşım ise anlarım ama samimi değilse bir daha yazmam
  • Öhö

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de vardı, meşgulüm; deadline'ı olan bir projede görevliyim ve teslim saati de 3 saat sonra. bir şey yazıyor, ben de görüldüde kalmasın diye tamam yazdım. bakın kendisinin yaptığı şey de bu ha, bir şey yazarım iyi der güzel der tamam der, bazen görüldü atar 10 saat sonra da gülücük atar. neyse "tamam" yazdım, iki dakika sonra "Ne bu dalga geçer gibi kaç gündür" yazdı. ben de soru işareti attım, yok bir şey dedi ve bana adeta laf soktu. ki ben kendisine karşı aykırı bir şey söylemiş bir insan değilim, çok titizimdir o konuda arkadaşlarıma bir şey demem ne kadar iyi olsun ne kadar kötü olsun. ben hayır demeyi lise sonda öğrenmiş insanım maalesef :( neyse fark ettim ki bu bana geçmiş aylarda yüz yüze de laf soktu birkaç defa, hep de aynı topik hakkında laf sokuyor. mesela nasıl laf sokuyor şöyle anlatayım:



    "Bizim iki tane WhatsApp grubumuz var okulda, birisi X diğeri de Y (diyelim hadi). Y'dekiler çok pis insanlar, her şey dönüyor o grupta çıplaklık falan düşünebildiğin her şey. Neyse bir ara bunlar Y grubuna yazacakken X grubuna atıyorlar o grupta dönen pis şeyleri. Sonra "Pardon Y zannettim" diyorlar ve bir süre sonra bunu yapmayı alışkanlık hâle getiriyorlar. Ulan davar herif görmüyor musun Y grubu olmadığını, ne atıyorsun Allah'ın geri zekâlısı?" diyor ki ben de birkaç hafta öncesinde yanlışlıkla kendisi olmadığını görmeden yabancı dilde bir şey yazmıştım. Ona gönderme yaptığını anlıyorum ama ses çıkarmıyorum, kıymetli arkadaşım sonuçta aramız bozulsun istemem. (mallığım sınırda o sıralar) 50 dakika sonra "Demek bana Fransızca bir şey yazdın" diyor. zaten ben anlamıştım kendisinin ona gönderme yaptığını ama yine sesimi çıkarmadım. olayı anlatmam da şöyle: "hani mesaj atınca en üste çıkıyor ya kontakt listesinde, sen de görüldüden 10-20 saat sonra mesaj atıyorsun. yabancı arkadaşım video izlerken mesaj attı kaydırdım, sonra telefonu kapattım. sen de mesaj atmışsın ben fark etmedim o yüzden tıkladığımda direk sana gitti ve sana yazdım fark etmeden" dedim. ki olay da böyle.

    uzun süre sonra da "Ne bu dalga geçer gibi" mesajından sonra soru işareti attım. Diyalog şöyle oldu:



    -Şu şöyle olmuş

    +Tamam

    -Ne bu dalga geçer gibi kaç gündür ya

    +?

    -Yok..

    -Ben XX arkadaşa bir şey yazacaktım, o ara sen mesaj atmışın...

    +Tamam



    Arkadaş baya butthurt oldu ki ben eminim, anladığım hâlde ses çıkarmamam falan. (yazık kesin beni anlamamış zannediyordur)

    Neyse 10 saat sonra yine mesaj attı yüzsüz, dalga geçip engelledim ben de. steam discord facebook whatsapp falan her yerden engelledim ve sırtımdan yük kalktı arkadaşlar, artık telefonun şarjı 2 gün dayanıyor. şu son günlerde çok mutluyum, mutsuzluk nedenim oymuş meğerse. direk engelleyin geçin, ben de engellemek için zaman arıyordum ama engelleyecek yüzü bulamadım. Neden mi?



    1. Kendisi benden düşük bir insan olduğu için kendim için bir şekilde ego tatmini oluyordu

    2. 10 yıllık arkadaşımdı kendisi, engelleyecek yüzü bulamadım.

    3. Engelledikten sonra yakama yapışmasın diye bahane bulmak istemiştim. Kısacası o laf sokma olayı da bahanem oldu ve engelledim.



    Tavsiyem mi? Direk engelleyin geçin öyle bir arkadaşınız olursa, sakın ha sakın 10 yıllık 15 yıllık arkadaşım demeyin bence. Öyle oldu ve kendisinin arkası kalktı.





    kendisi hakkında açtığım konu:https://forum.donanimhaber.com/yuz-verince-arkasi-kalkanlar--128896807#128897125



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 17 Eylül 2017; 2:4:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.