Şimdi Ara

Resident Evil 7'nin Ücretsiz DLC'si ‘Not a Hero’ için İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Capcom, Tokyo Game Show 2017 esnasında Resident Evil 7'nin yeni indirilebilir içeriği ‘Not a Hero’ için ilk oynanış fragmanını paylaştı.
      
       ‘Not a Hero’ indirilebilir içeriğinde deneyimli BSAA askeri Chris Redfield'ın geri dönüşüne şahit olacağız. Resident Evil 7: biohazard'ta Ethan Winters'ın başından geçen olaylarını sonrasını konu alacak indirilebilir içerik ana oyunda karşılaşmadığımız yeni tehditler karşısında Chris olarak oynayabileceğimiz yepyeni bir deneyim getirecek.  

       ‘Not a Hero’ indirilebilir içeriği 12 Aralık tarihinde tüm Resident Evil 7 sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak.
     
       Resident Evil 7: biohazard şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

       Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • Ah be güzelim Resident Evil çocukluğumun efsane oyunu seni bu hale getirenler utansın.
  • Hideo Kojima geliyor aklıma. Bir keresinde; "oyuncuya asla istedigini vermeyeceksin." tarzında bir laf etmiş. O lafın kemik bulmuş hali şu oyun. VrEvil'dan olur da başka bir oyun yapmaya karar verir ise, remake 2 hala bekliyoruz, biz eski oyuncular...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiçek gibi oyun. bir kerede kalmayın geçmişte devir aksiyon görsel gibi saçma şeylerin devri. Şirketlerde ne yapsın ayak uyduruyor.. Muhteşem grafik motorunu görmeyim anca nerde eski seri diyorsunuz. Az olumlu yanlarını da görün..
  • Fragmanda ben yeni tehdit denilen seyi goremedim. Ayni tas ayni hamam hic bi degisiklik yok dusmanlarda. Yahu okey ana oyun da Ethen normal bi adam bi savasci degil hadi Fps tamam da Chiris de neden fps yaparsiniz ki. Call of dan ne farki kalmis oyunun. Chris asker elde makinali hal boyle oluncada hizli bir oyun olmus ki hizli oynanabilirlik korku oyununun atnosferi yok etme anlaminda ki en buyuk etmenidir. 0. Otur yerine.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil, Dino Crisis, Okami, Devil May Cry, Onimusha ve Viewtiful Joe gibi sevdiğim oyunlardan yıllar geçtikçe birbirinden vasat oyunlara nasıl bir dönüşüm geçirdi bu Capcom... Ölmüş ağlayanı yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çiçek gibi oyun. bir kerede kalmayın geçmişte devir aksiyon görsel gibi saçma şeylerin devri. Şirketlerde ne yapsın ayak uyduruyor.. Muhteşem grafik motorunu görmeyim anca nerde eski seri diyorsunuz. Az olumlu yanlarını da görün..


    RE 4 çıktığı zaman şu oyundan 10 kat daha fazla aksiyondu ve grafik olarak da kimse laf etmiyordu. O oyundan beri benim için RE serisi sadece Revelations 1 ile olumlu yorum alabildi, onun dışında seri yıllar geçtikçe büyük kan kaybetti ve VR ile FPS'nin popülerliğine kurban edildi. RE demek içerik demektir, karakterlerin düşman dahi olsa(Wesker, Nemesis) dilden düşmemesidir. Ruhu gitmiş oyunun cesedi olsa ne yazar? Üç maymunu oynarsan sadece koklayarak Polyanna modunda çiçek diyebilirsin, ben RE 2 Remake bekleyenlerdenim.
  • Chris alakası bile yok tipe bak şaka gibi
  • Kimse kusura bakmasın da oynamadan etmeden konuşanlar var. Eski resident evil hayranı olan biri olarak Resident evil 7 , Resident evil 4 dahil sonra çıkmış tüm Resident evil oyunlarından daha Resident Evil oyunu olmuş. Bu lafımın hala arkasındayım. Azcık araştırın oynamıyorsunuz madem..
  • Nerde o eski oyunlar re 2-3 code veronica bunlarıda remake yapsalar dino crisis , onimusha bunlarıda yapsalar tadından yenmez vallahi asıl oyunlar onlardı bide çıkıp diyolarki bu oyun eski oyunlar gibi olmuş ne alakası var zerre alakası yok arkadaş remake re 2-3 code veronica ben bunları bekliyorum çöp bu oyunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ruh yok ruuuh

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun güzel olabilir ama resident evil denildiğinde benim aklıma gelen şey fps shooter değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bedava DLC ve Capcom aynı haber içinde inanılacak gibi değil. Kesin kısadır ve en heyecanlı yerde biter ve devam DLC'si ücretli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.