Şimdi Ara

Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
22
Favori
6.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun!

    Dünya çapında 17 milyon öğrencisi, 20 bin eğitmeni ve 55 bin kursu ile alanındaki en büyük online eğitim platformu olan Udemy, 2010 yılında bir Türk girişimci tarafından San Fransisco’da kurulmuş. Türkiye’de fikri için yeterli finansal destek bulamayınca ABD’ye giden ve aldığı 1 milyon dolarlık destek ile fikrini hayata geçiren girişimci Eren Bali, Udemy’nin milyar dolarlık ilk Türk internet şirketi olduğu iddiasında.

     

    Malatya Fen Lisesi’nde okurken Uluslararası Matematik Olimpiyatlarına internetten hazırlanan ve gümüş madalya kazanan Eren Bali, bu başarısından sonra fikri kafasında şekillendirmiş ve eğitimde %100 eşitlik hedefi ile projenin gerçekleşmesi için çalışmış. Microsoft Ocak 2016’da Afrika ve Ortadoğu bölgesindeki gençlerin eğitimi için Udemy’i kullanma kararı almış.

     

    Bu sene itibariyle Türkiye özelinde bir yatırım hamlesi başlatan şirket, Türkiye’de Türkçe içeriklerle öğrencilere kurs sunmaya başlıyor. Özellikle yazılım, mobil uygulama, oyun sektörüne yönelik olarak en kapsamlı ve güncel Türkçe içerikler yayınlanmaya başladı, devamı da gelecek.

     

    Buradaki bağlantıdan indirimli Udemy kurslarına ulaşabilirsiniz.

    Udemy Nasıl Çalışıyor? 

    Udemy’de öğrenciler üye olduktan sonra istediği kursu istediği zaman paket olarak satın alabiliyor ve dilediği yerden izleme şansına kavuşuyor. Bu sayede o anda ihtiyacınız olabilecek kursu, istediğiniz sürede eğitimi tamamlayacak şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Sonrasında da satın aldığınız kurs, ömür boyu sizin olmuş oluyor ve istediğiniz zaman tekrar tekrar izleyebiliyorsunuz.

     

    Udemy’nin kursları, binlerce kaynak arasında zaman kaybetmeden hedefe ulaşmak için en doğru seçenek oluyor. Dolayısıyla da hemen uygulamaya konulabiliyorsunuz. Udemy’de hem Türkçe kurslar hem de İngilizce seçenekler yer alıyor. Eğer İngilizce seviyeniz yeterliyse aklınıza gelebilecek her şey için kurs imkânınız var demektir ama merak etmeyin, Udemy’nin Türkiye hamlesi, Türkçe kursların da önünü açacak. Her geçen gün yepyeni Türkçe kurslar açılıyor.

     

    Udemy’deki kurslar %90 indirimle sadece 30 liraya! 

    İşte Udemy’deki kurslardan bazıları ve %90 indirimle bu kurslara sahip olabileceğiniz bağlantılar:

    Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun! 

    İlk Türkçe Kotlin ve Java’yı birlikte sunan Android O mobil yazılım geliştirme kursu. 30 saate yakın bu içerikte 320’den fazla ders ele alınmış durumda. İndirimli bağlantı için tıklayın.

    Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun!

    40 saatlik Türkçe web geliştirme kursu. Hem front-end hem de back-end tarafına yönelik konular işlenmiş. İndirimli bağlantı için tıklayın.
     
    Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun!

    18 saatlik Python kursu. Sıfırdan ileri seviyeye yönelik olacak şekilde ele alınan kursta 18 saatte uygulamalı olarak 150 ders içeriği işlenmiş. İndirimli bağlantı için tıklayın.
     
    Dünyayı eğiten Türk girişimi Udemy: Türkçe kurslarla 30 liraya geliştirici olun! 

    Baştan sona Angular 4, Ionic 3 ile web ve mobil programlama kursu. 14 saatlik uygulamalı dersler. İndirimli bağlantı için tıklayın.
     







  • Çok güzel bir platform, bir çok alanda eksiğimi buradan kapattım.Özellikle yazılımla ilgilenmeyi düşünen arkadaşlar kesinlikle göz atmalı.En güzel taraflarından biri aldığınız kurs beklentilerinizi karşılamadığında geri iade edebiliyorsunuz. Bu arada anladığım kadarıyla belli bir kurs sayısına ulaştığınızda indirim oranı daha da artıyor(25 TL gibi). Kursunuz aldığınız biri, yeni kursunu size bedava da sunabiliyor. Özetle para kazanmaktan çok insanları eğitme amacı güttüklerini sürekli hissediyorsunuz.

  • Çok güzel bir başarı lakin
    "Türkiye’de fikri için yeterli finansal destek bulamayınca ABD’ye giden ve aldığı 1 milyon dolarlık destek ile fikrini hayata geçiren girişimci Eren Bali" şu cümlelerin belki de sayısız varyasyonunu duyduk, okuduk, gördük. Bu kısmına çok üzülsem de başarılı birisi, umarım sürekli yükselir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khan academy var beles yazilimdan matematige zibilyon ders var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de gençlerimize laf atan, her şeyi hükümetten beklemeyin biraz girişimci olun diyen yalakalar vardı. Girişimcilere desteğin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Elin arabına, kürdüne milyar dolarlar akıtılana kadar silikon vadisini kurardınız. Sonra 60 milyar lira cari açık verdik, durun bunu da vergilerle yine halktan çıkartalım da demezdiniz ama tabii sizde bu vizyon olsaydı şu anda zaten ülke bu bataklığa saplanmış durumda olmazdı.
  • al işte Türkiye de adamın kıymetini bilmemişler destek olmamışlar,gitmiş ABD ye. sonrada diyorlar beyin göçü var.
    biz girişimci fikirlere projelere destek olmadığımız sürece asla gelişmiş bir devlet olamayacağız.

  • 1 iphone'a satan adamlardan olsa gerek...

  • önerdiğiniz bi eğitimci var mi web gelistirmeyle ilgili...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenme artık değişiyor, yakında tüm öğrenciler bilgisayardaki bu tarz yapılanmayla öğrenmeye başlayacak! Bence geleceğin yardımcı eğitim sistemi...

  • İşte başarı bu. Malatya Fen Lisesi'nden nereye... Fikir böyle bi şey işte.


    Helal olsun diyor, herkese hayırlı forumlar diliyorum.

  • Size bir sır vereyim mi? bunlar hep 30tl.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: larenuf

    önerdiğiniz bi eğitimci var mi web gelistirmeyle ilgili...

    Eğer yabancı eğitmen sorun olmaz diyorsanız, size bir kaç öneride bulunabilirim. Öncellikle eğer Web'le ilgili genel bir bilgi sahibi olmak istiyorum diyorsanız. Colt Steele 'in hazırladığı "The Web Developer Bootcamp" ya da benzer yapıda ki Rob Percival'ın "The Complete Web Developer Course 2.0" bakabilirsiniz. Bunlar dışında bilgilerinizi daha da ileriye taşımak isterseniz, size Maximilian Schwarzmüller nın eğitimlerini önerebilirim. Daha çok C# tarafında olan ama Angular ve Mvc gibi kursları da bulunan , bana göre en iyi eğitmenlerden olan Mosh Hamedani ye bakabilirsiniz. Türk tarafında Murat Baseren ve Engin Demiroğ oldukça iyidirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 28 Eylül 2017; 12:12:8 >
  • En iyi ders şekli asıl kaynaklardan yazılı olarak öğrenmektir.Çünkü belli hatalar karşısında videodan destek alamazsınız.Yani hatayı google'da arayarak nerede hata yaptığını bulmak yerine programla dilinin mantığını kavrayıp kendi hatanı görmek ve asıl kaynak aracılığı ile halletmektir.Diğer türlü Videolu dersler vs... bir önizleme bir aşılama bir heves arttırma olarak düşününmeli.
    -- Onun için öğrenecek kardeşler dediğim gibi yaparlarsa her yeni geliştirme kitlerini video vb.. yerlerden öğrenmek zorunda kalmaz.Hızlı bir şekilde kendi çözümünü üretebilir.

    Bir diğer husus ise 1 programlama dilini mantığı ile tamamen öğrenirseniz diğer diller için fazla vakit kaybetmezsiniz.Çünkü değişen sadece depolar vb.. olur.

    İyi Çalışmalar Herkese Kolay gelsin.
  • Muhteşem, indirimler de çok iyi. Eğer ingilizceniz varsa öğrenemeyeceğiniz şey yok gerçekten. web tasarımı ve şarkı söyleme kursu satın aldım. Bir kere satın alınca ömür boyu tekrar tekrar videoları izleyebiliyorsunuz.

    Bu fırsatı kaçırmayın derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    Size bir sır vereyim mi? bunlar hep 30tl.

    Aynen öyle, kesinlikle oradaki abartılı rakamlara takılmayın, kurslar sürekli 30 TL, pazarlama stratejisi.
  • Arkadaşın adına çok sevındım, gidip hayatını kurtarmış.
  • Arkadaşı tebrik ederim çok iyi iş çıkarmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp yazan çıkmamış hala.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herif şanslı, 50- 60 yatırımcıdan sadece bir tanesi buna inanıp güvenip fonlamış, bu sayede bu herif de köşeyi dönmüş oldu... Acaba o ünlü yatırımcı bunu fonlamasa şimdi bunu konuşuyor olur muyduk bir de bunu düşünün
  • CeeMoo C kullanıcısına yanıt
    Udemy de ders aldığın kişiye mesaj atabiliyor olman lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.