Şimdi Ara

En kötü transfer Belhanda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devre arasında ben bir hortlatayım bu konuyu

    Bu sezon 4 resmi maç 4. gördüğü sarı kart. Oyun desen geldiği günden beri sıkıldım aynı şeyleri tekrarlamaktan. Kendisine verilen 10 milyon bonservis ve 3.6 maaş...

    Edit: Maç sonu editi. Bu saatten sonra bu adamı savunan herkese direk blok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 30 Ağustos 2019; 22:38:52 >
  • Parasıyla beraber düşününce evet öyle , adam gudubet arkadaş.
  • Foruma fatih terimi koruma ve kollama başlıgından sonra belhandayı koruma ve kollama başlıgı açılmalı. Belhandacılar oraya gitsin orda yazsınlar.konu aralarında belhandayı savunan yazılar görüpde sinirlerim hoplamaz o zaman

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart yiyor çünkü sahada yenilgiyi hazmetmeyip reaksiyon gösterip savaşan başkaldıran, skora isyan eden tek oyuncu kendisi.

    Orta saha ile ileri ucun bağlantısını sağlayıp takımı ofans anlamında en çok katkıyı sağlayan oyuncu kendisi. Arap olduğundan dolayı ırkçılar tarafından saldıraya uğruyor ara sıra hepsi o.
  • Adam olmayınca çok zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sneijder şu anki haliyle yine daha iyi oynar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Detective W.

    Sneijder şu anki haliyle yine daha iyi oynar
    Gerçekten doğru olabilir
  • Son 20 senede Felipe'den sonra en kötü yabancı 10 numarador, olmadığı maçlarda takım sıkıntı çekmektedir ama olduğu maçlar da rezalet geçmektedir kısacası adam Galatasaray ortasahasını kaldıralecek düzeyde değil kötü, net kötü.
    Ayrıca şımarıklığı, kaprisi, her maç gördüğü saçma sapan kartlar yüzünden yerine adam almazsak (ki almayacağız muhtemelen) çok sıkıntı çekeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda fakir pogbası mental etkenleri kısmen aynı aşırı yük binince error veriyor ikiside bazı durumlarda.Lig için iyi oyuncu ama yaratıcılık bakımından belli bir standardı yok hiçte olmadı.
  • Belhanda 10 numarayı hak eden bir futbolcu değildir. Galatasarayda 10 numara dediğin adam oyunu geniş görür, gerektiğinde şut çeker, frikiğini kullanır, oyun içinde yönlendirmeler yapar. Bu adam 20-30 metre ilerisini görmüyor. Kısa alanda ver kaç yapıyor o kadar. Zeki bir adam değil. Hazır şampiyonlukla parlamışken güzel paraya satabilirdik. Gözüm hala Sniejder'i arıyor. Bize o tarz bi adam lazım. Belhanda bu sene cortlayacak. Aha buraya yazıyorum.
  • Bir kurtulamadık umarım seneye satılır da adam gibi bir 10 numero gelir.
  • Bu adam gidene kadar ben burayı hortlatacağım. İyi oyuncu diyenleri konuya bekliyoruz.
  • Valla maçları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum ama Belhandalık birşey yoktu maçta. Evet ara sıra saçma sapan pas hataları yapıyor ama topsuz alanda da izlerseniz iyi olur. Oyun sağa sola sıkıştım mı diğer kimse top almaya yeltenmezken bu adam gidip top almaya çalışıyor. 10 numarayım diye ilerde elini açıp beklemiyor. Geriye gelip top alıyor. Hala sneijderle kıyaslayan var. Sneijder iyi topçuydu tekniği de şutları da pasları da belhandadan iyiydi ancak artık o eskide kaldı. Belhandasız maçların nasıl geçtiğini de gördük. Bu adamı ben de beğenmiyordum fakat oynamayınca da yokluğunu aradığımız bir gerçek.Yerine de şu anda oyuncu yok seneye inşallah daha iyisini alırız da göndeririz.
  • Hadi tamam Belhanda kötü de kim oynasın yerine? Belhanda olmadan 3 pas üst üste yapılamıyor, defansta güç bela top kazandığımızda Belhanda hariç hiç kimse dikine oynayacak kapasiteye sahip değil, en iyi ihtimalle sıkışan Nzonzi'ye atıyor o da açısı kapalı kaleye dönüyor. Elimizde daha iyisi yok, bu ligde de daha iyisi yok, o zaman Belhanda'ya destek olmak hem rasyonel olanı yapmak hem de taraftarlik görevini yerine getirmek oluyor. Ben de bayılmıyorum Arap kardeşimize ama elde olan bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 1 Ekim 2019; 9:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manciaa

    Bu adam gidene kadar ben burayı hortlatacağım. İyi oyuncu diyenleri konuya bekliyoruz.
    Usta Psg maçında bunun hataları yüzünden en az 10 pozisyon kalemizde gördük Allah'tan Muslera çıkardı. Araplar rn kötü transferler kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sánchez

    Geriye gelip top alıyor, oyunu sağa sola çok temiz açıyor. Adam eksiltiyor, topu boş alana gönderip tüm takıma nefes aldırıyor. Harika ortalar kesiyor.

    Sizi tatmin etmesi için bu adamın napması lazım?

    Alanya maçında 3 tane asist yapmaktan başka bir şey yapmamış, kıçını kaleye dönene kadar mevsim geçen, içi geçmiş, fransada futbolu bıraksın diye kampanya düzenlenen göbekliden kat be kat iyi oyuncu Belhanda. Kabul edin, Sneijder güzel şeyler yaşattı ama futbol onu 2 sene önce bıraktı.
    Hocam hala savunuyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kim ne derse desin belhanda olmayınca orta sahada bi kişi eksik gibi oynuyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkus Hydranoid

    Hocam kim ne derse desin belhanda olmayınca orta sahada bi kişi eksik gibi oynuyoruz
    o oluncada fark etmiyor. bize yaratıcı adam lazım. şut çekip rakibi tedirgin edecek. böyle olursa zor gol atarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkus Hydranoid

    Hocam kim ne derse desin belhanda olmayınca orta sahada bi kişi eksik gibi oynuyoruz
    son 2 yılda ligde belhanda nın olmayıp puan kaybı yaptığımız 7 maçın 5 inde yerine s*lçuk oynadığı için olabilir mi acaba sadece soruyorum
  • Verilen paraları düşünürsek son yıllarda Galatasaray adına en fiyasko transferlerden biri. Misimovic bile bundan daha vasıflıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.