Şimdi Ara

SAN-TEK STT40RF Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı Hakkında Yorumlar - Kullananlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.781
Cevap
101
Favori
39.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam sizden haber bekliyorum teşekkürler.01.mrt
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    hocam tatildedir santek alacaksanız zaten elinde yoktur.Sezon başında üretmeye başlıyor .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meeb cevap için teşekkürler ancak bayram bitmeden bir adet acil olarak yapıp ve ya yedekte olupta yolluyabilse bende cihaza alışırdım kışa hazır girerdim 15 eylül gelmesi yapıp yollaması tamamda kış erken başlayabilirde diye düşünüyorum hani montaj öğrenme gibi unsurlardan dolayı istiyorum yani en geç agustos sonu gibi elime geçseydi iyi olurdu
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    valla her sene aynı hocam öğretmen olduğu için bu şekilde çalışıyor.Okullar açılmadan zor.Elinde malzeme de olmuyor .Ayrıca nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum da kombi çalışmadan öğrenme modu aktif olmaz hocam.Bu bir kerelik bir olay değil öğrenme sürekli devam ediyor değişken bir durum.Yani havalandırma moduna almadan kapıyı camı açarsınız kombi sürekli çalışır bu durumda öğrenme setine yeni bilgiler işler.Acele etmenizi gerektirecek bir durumda yok yani.Siz niyetine girin elbet alırsınız .

    edit : siz cihazın öğrenme modundan mı yoksa kendinizin öğrenesinden mi bahsediyorsunuz ? yanlış anladım sanırsam ? öğrenilcek birşey yok içinden çok güzel klavuZ çıkıyor menüde Türkçe olunca sorun yok 4 tane termostat kullandım açıkçası menüsü en basit en kolay santek geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 10 Ağustos 2019; 16:24:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb hocam dönüş yaptığınız için tekrar teşekkürler hem öğrenme modu hem pratik için hemde herkez talep edip yığılma olmasın elime geç gelmesin birde çalışıyorum yavaş yavaş montajını yapardım en iyi hanği odada verimli olur bakardım incelerdim hazır ederdim 2.3 gün denerdim yoksa menüleri biraz okudum biliyorum klavuzu var sitede. Pratik yapmak için ben cihazdan eminim güveniyorum elimde kullanmaya hazır olsun istiyorum eğer hocam bazı eklemeler yapıcam derse tamam inşallah ilk alanlardan olurum .
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam .Siz rahat olun mutlaka alırsınız cihazı ancak üzerinde çok fazla elektronik parça var haliyle dolardan dolayı her sene zam geliyor ben 400 küsür liraya almıştım.

    Başta hocam ve siz olmak üzere herkese hayırlı bayramlar dilerim.Umarım milletçe huzurlu ,mutlu , hayırlara vesile olan , kazaların olmadığı bir bayram geçiririz .İyi bayramlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın söylediği gibi montaj olsun öğrenme olsun yer tespiti olsun bunlar kombi çalışmaya başladığında daha düzgün seçilir.
    Bence siz kışa kadar bol bol forumu okuyun ilgili konulara bakın tecrübelerini paylaşan arkadaşların yorumlarına odaklanın. Kullanan herkes memnun zaten ( ben başka cihaz kullanıyorum denemedim hiç)
    Termostatın yerini seçerken ısının en stabil olduğu doğrudan ısı kaynaklarından uzak ortalama ortam sıcaklığını yansıtacak bir yer seçmeye dikkat edin yeterli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb hocam İstanbuldayım yazmayı unuttum cep 0536.432.59.61 ödemeli kargoylamı yolluyor peşin ödemek istiyorum çalışıyorum bu yüzden kaç günde geliyor ist birde hocam hanği ilden yolluyor biliyormusunuz sadece sordum ama hocamı takdir ediyorum bu termostad konusu önemli çok iyi analiz etmiş tekrar dönüşünüz için teşekkürler hayırlı bayramlar her keze aklıma bir şey gelirse kimse olmazsada yazıcağım buradan eyvallah.
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    kargo ücreti dahil gönderiyor hocam.zaten hocamds peşin çalışıyor inanın güven konusu en son tereddüt edeceğiniz kısımdır.Asla aklınıza birşey gelmesin cihazın garantisi olsun WhatsApp dan gece 12 de bile müsaitse desteği olsun , paketlemesi zaten bildiğiniz fabrikasyon gibi.yani hizmeti hiçbir firmadan alamazsınız .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kardeşim biliyorum hocam tevazu sahibi zerre kadar güvenirliğinden kuşkum yok forumda okudum kendi termostadını ön plana çıkarmıyor övmüyor en iyisi stabil olan budur demiyor reklam yapmıyor ben karşılaştırma yapıyorum şu an en stabil kullanışlı termostad bu zorla satmıyor arkasında cihazın ve güvenilir bir insan olarak okudum sizden gelen naturel yorumlarınızla bu zamanda böyle insan bulmak zor cihazın ulaşmayacağı fikri hiç bir zaman aklıma gelmedi hocam tam benim güvenebileceğim bir insan ustalığıda öyle olduğunu görüyorum kablolu almak istiyorum yeride hazır sayılır yalıtımlı ev hani bir an önce gelsede dedim biraz biraz uğraşim elim alet edavat tutar eski doğramacacıyım zevk alıyorum bu işlerden inşallah ilk alanlardan olurum tekrar hocama size forumdakilere ümmetemuhammedin bayramları mübarek olsun.
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    bu arada hocam Ankarada ikamet ediyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada hocam Ankarada ikamet ediyordu. eyvallah hocam teşkkürler hayırlı akşamlar
  • hocam mugla milaslıymış bu sürpriz oldu benim için onların eniştesi sayılırım 23 nisan ilkokulun oradayız eski Aydın caddesi 1990 lar da muhtar olan mehmet varvilin damadıyım bilmiyorum tanıyormusunuz kendisi 2008 de eşide 2018 de vefat etti belki tanıyorsunuz bilği olsun diye yazdım aralık 2015 tarihli yazınızda okurken gördüm ben her yaz hemen hemen giderim milasasiz yazları oralardamısınız bodrum falan her neyse belki konuşuruz watsaptan
  • 01 mrt adananın neresindesin hayırlı bayramlar
  • coolomar gb012 buderus 1k ntc olurmu sizce kullanan varmı ist bulamadım her yere bakmadım ama kimse net cevp bilmiyor w1209 var denemedim bunu takabilirmiyim bu konuda bir bilğin varmıydı hemşehrim eyvallah daikin you tube seyrettim videonuzu olumluydu bu konuda tecrübelisiniz diye yazdım şimdiden teşekkürler.
  • coolomar Santek oda termostad almak istiyordunuz aldınızmı hocamızdan. 1k ntc ilemi kullanıyorsunuz öyle ise deneyimlerinizide paylaşırsanız sevinirim bende santek almak istiyorum kısmetse birde daikin formunda geçmiş tarihlerde cep tel var aynı numarayımı kullanıyorsunuz gerektiğinde izin verirseniz arayabilirmiyim yer istanbul
  • zafer135 nikli arkadaş 25 ocak 2016 da donanım foruma yazmış gb 062 buderusa dış hava sensörü takmış o arkadaş buralarda ise termostad bölümünemi taktı yada yanındaki klipsemi bir söylerse sevinirim birde hasan hocam santekle kullanabilirmiyiz paralel olarak aynı anda birlikte yararı olurmu santekin içinde var biiyorum 1k ntc yi dışarı koysam birlikte olurmu teşekkürler bekliyorum sizi hocam en geç eylüle inşallah ilk üretim benim olsun ilk sıraya alın beni hocam teşekkürler.
  • erol0123456789 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konuyu baya şenlendirmişsin eline sağlık.
    Adana Mahfesığmaz desem bilir misin? Orada geçti çocukluğumuz gençliğimiz.
    Bu arada çok acele etme hangi termostatı alırsan al kullanarak kendin tecrübe edineceksin.
    Ben bile bazen denemeler yapıyorum, tam anlamı ile sistemi oturtmak zaman alır.
    Belki 1 sezon da çözemezsin, 2 kış sezonu geçirmen gerekebilir.
    Sana tavsiyem kablosuz alman odalarının nasıl bir ısınmaya ihtiyacı var bilmiyorsan deneme yapmak daha kolay olur.
  • 01 mrt eyvallah yavuzlar sinanpaşa mah.ben istanbulluyum kablolu yeri hazır o yüzden rahatım biraz tezcanlıyım işi sağlama alayım dedim
  • hasan hocam ne zaman geleceğinizi yazsanız tarih olarak 9 eylülde okullar açılıyor forumda kimse yokmu her kez hasan hocam gelincemi yorumlarını yazacak
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.