Şimdi Ara

Oğuzhan'ı ve Quaresma'yı Negredo'dan iyi penaltıcı yapan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yine Karabükspor maçında yanlış hatırlamıyorsam Negredo sahadaydı Oğuzhan gitti kullandı kaçırdı.Şimdi yine Negredo sahada Quaresma atıyor ve kaçırıyor.Negredo'nun penaltı istatiği de 33'de 27 bu arada.



  • Ben Negredo kullanır diye düşündüm. Üstelik istatistik açısından gole de ihtiyacı vardı ama yine Quaresma kullandı. Kaçıracağından da adım gibi emindim.



    Quaresma top benim oynatmam diyen mahalle arkadaşı gibi. Her haltın başında topa o geçiyor. Penaltı, frikik, korner. Hiç birini doğru dürüst kullanmıyor. Kornerlerin hepsi ölü, ya ön direk ya da rakibin en yoğun olduğu yere. Frikikten bizde oynadığı dönemlerde 7 sene önce ilk geldiği zamanları da katarsak benim hatırladığım 2 golü var. Dün birinde Taliscaya izin verdi, onun kullandığı frikik direkten döndü, az daha gol oluyordu. Şenol hoca bunda bile otorite kuramıyorsa daha nerede kuracak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi penaltıyı kaçırdı anladım ama frikik kullanmak neden ? 7 metreden gol atamamışın 15-20 metreden gol atıcak
  • penalti pozisyonunu izle, penaltidan daha net pozisyonu atamamasi daha iyi penaltici yapiyor su negredoyu iyi topcu gibi lanse etmeye calismayin artik, bizim rvp kadar bitik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.