Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.933
Cevap
493
Favori
934.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

    Peki hocam meizu ep52 lite mı dersiniz yoksa 150 tlye başka bir öneriniz olur mu sadece sporda kullanacağım?
    meizu ep 52 de. çok kopma oluyordu bende.. lite modeli bilmiyorum.. ep 51 aldım bt performansında iyi ama Çin kulaklıklarında çok rastlanmıyan birşey oldu ve 1 sene sonra sol taraf gitti. genelde bu sorunu sennsheiser ve creative (özellikler. 630 da) yaşardım. bayağı para verdim sennsheiser cx 200.. 300 .. e.. baktım ciddi param gidiyor.. araştırdım bu uyanıklarda driverleri çinde shenzen deki fabrikaya ürettiriyorlar.. üstlerine logo ve marka basıyor. tam 3 misli para veriyoruz. awei de bura daki fabrikada yapılıyor... awei ye yönlendim.. işim nedeniyle günde 3 Saat metro vr otobüs kullanıyorum. hem dizi izliyorum.. hem müzik.. zaman zaman bl ve t serisi 70 civarına bulunuyor... kaybolsa da üzmez.. oğlum evde gitar çalıyor onunda benimde hem müzik hem stüdyo vs işleri için birer tane plantronics back Beat Pro ve shure e 215 var. özellikle evde apt 2 destekli HD müzik dinleyeceksek bunları kullanıyoruz. ama ev dışına bunlar hiç çıkmaz atıyoruz boynumuza bir awei.. tamamdır..
    özellikle shure se 215 in sol taraf gitti.. Ama uyanıklar bunu bildiği için sadece sol tarafıda satıyor. Ama 400 tl.. fakat hem pşantronics
    hemde shure mükemnel .. Ama ikisi 2500 tl. civarında.. tabii bu bahsettiğimiz awei vs giriş ve giiriş üstü.. gündelik Yaşam için.. spor vs.. için ama müziktede üzmez..
    alternatif olarak baseus 06... jbl bt. 110 bakılabilir. Ses renkleri ve frekans aralıkları aynı sayılır. awei de baslar biraz daha fazla.. kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: catik

    https://www.hepsiburada.com/spigen-legato-r53e-kablosuz-bluetooth-suya-dayanikli-spor-kulaklik-black-000sd22615-pm-HB00000A8P6N

    4 tne bluetooth kulaklık aldım ıade ettim hep 100tl 150 tl cıvarı

    en begendgım urun bu oldu gcen gun aldım 99tl ındıgınde

    takıp edın memnun kalırsınız srzı cok uzun gıdıyr 7-8 saat ses temız su gecırmez kulaklık rahatsız etmıyor...spıgen kalıtesı

    ama tek sorunu yuksk ses veremıyr...dısarıdan hıc ses almıyor ama svdıgın muzıkler de 1-2 tık daha ses artırmak ıstıyor ınsn

    konusma sesı temız..
    buda iyi sayılır. ama ben tam in ear tarzı yani tam kulak içi tarzı kullanabiliyorum.. kulağıma daha uygun geliyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • True wireless kulaklık arıyorum güzel bir kampanya var mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nighty kullanıcısına yanıt
    xiaomi redmi airdots'a bakabilirsiniz.true wireless'tır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntiMosya85

    xiaomi redmi airdots'a bakabilirsiniz.true wireless'tır.
    Ben de tam onu düşüyordum zaten hocam, teşekkürler. Güzel bir kampanya arıyorum şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighty

    Ben de tam onu düşüyordum zaten hocam, teşekkürler. Güzel bir kampanya arıyorum şu anda.

    Alıntıları Göster
    nereden almayı düşünüyorsunuz hocam. tr'de satan bir yer bulamadım ben, dx'te uygun fiyatı ama gümrük falan derken kaça mal olur bilemediğim için tereddütteyim siz ne düşünüyorsunuz?
  • .Joe. kullanıcısına yanıt
    Hocam Gearbest'te 11 dolar civarı bir bakiyem var. Zaten malum vergilerden sonra yurtdışı alışveriş defteri de kapanacağı için, o bakiyeyi harcamak amacıyla gearbestten alacağım. Hatta geçen gün güzel de bir indirim yapmışlar ama, kaçırdım. Sürekli takip edeceğim. Acelem olmadığı için iyi bir indirim bekleyeceğim. Ben makul bir şey görürsem size haber veririm. Siz de denk gelirseniz bana haber verin lütfen.
  • 🌍 Xiaomi QCY T2C Mini TWS Bluetooth Kulaklık
    💸 TRY146.24 💥 (Kargo&Vergi dahil)
    İndirim kodu : BGQCYT2C
    https://banggood.app.link/ruA44OMKAX

    ⁉️Kargo yöntemini "Turkey Direct Mail" olarak seçmeyi unutmayınız! (Aksi halde vergi çıkacaktır.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haylou GT1 siparişi verdim daha önceden alıp kullanan varmı arkadaşlar ? Özellikleri baya iyi qcy den ve xiomi airdots dan daha iyi sanırım YouTube da falan izledim boyut ve tasarım olarak daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.

    Amerikadan şu ürünü getirtmek istiyorum, yorumlarınız nelerdir?

    TOZO T10 Bluetooth 5.0 Wireless Earbuds - 50 $
    https://www.amazon.com/TOZO-Bluetooth-Wireless-Headphones-Waterproof/dp/B07J2Z5DBM/ref=sxin_4_ac_d_pm?keywords=bluetooth+headphones&pd_rd_i=B07J2Z5DBM&pd_rd_r=2ed3dec1-0c46-40a7-9107-de58954522f2&pd_rd_w=kzcVb&pd_rd_wg=GCVXy&pf_rd_p=64aaff2e-3b89-4fee-a107-2469ecbc5733&pf_rd_r=0EFF4FAB4VYZ7DRVGV7Q&qid=1562134925&s=electronics

    Zamanında aptoyu hoparlörlerde yaptığımız gibi indirim kodlu başka ürün öneriniz var mı:)




  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Selamlar sevgiler. Ben 8 ay kadar kullandım EP52 yi. Müzik için alacaksanız mükemmel tonları olan, ses yalıtımı iyi olan bir bluetooth kulaklıktır(Bir baterist olarak söylüyorum bunu). Spor yaparkende kullandım; mekik çekerken sorun cıkarıyor bir tek o da boynuna koyduğun kısmı ağır geldiğinden arkaya doğru kayıyor o kadar. Telefon görüşmelerinde tam bir felaket oldu benim için. Karşı taraf benim dediklerimi çok iyi duyduğunu söylüyor, ki bu da mikrofonunun kalitesini ve ses ayrıştırma gücünü gösteriyor, ancak ben karşı tarafın sesini yüzlerce farklı kişiden telefon almama rağmen iyi duyamadım ve telefonumun bluetooth bağlantısını kesip kulaklık olmadan konuşarak çözebildim tüm konuları. Şarj olma süresi 1-1.5 saat , aralıksız kulaklık kullanım süresi belirttikleri gibi 8 saat net olarak. 8 ay sonunda bir anda sol kulaklıktan ses gelmedi. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunu buymuş bu kulaklığın. Onun haricinde telelefon ile kulaklık arasında bir şey yoksa 10 metreye kadar net çekiyor. Ancak yolda elektrik direklerinin yanından geçerken olsun, telefonu arka cebine ya da sırt çantana koyarken olsun, Wireless yayın yapan güçlü vericiler yanından geçerken olsun bağlantısında kopmalar yaşayabiliyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Farklı sorularınız olursa cevap vermeye çalışayım elimden geldiğince.




  • mucoaga M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Şimdilik kablolu kulaklığımla devam ediyorum bozulursa eğer tavsiyenizi dikkate alıp düşüneceğim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huaewei AM61 modelini aldım ancak bunda bir gecikme sorunu var. Ben hem müzik dinliyim hem de pcden oyun oynarken gecikme olmasın istiyorum. Bu tarz bluetooth kulakiçi kulaklık bir türlü bulamadım. Samsung U flex modeli yi gibi ancak onun da boyundaki askısı spor yaparken, koşarken belki de yürürken rahatsızlık veriyor. Gecikme yaşamayacağım kulakiçi BT kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim.
  • parodis P kullanıcısına yanıt
    Genelde gecikme problemi 3-4 saatlik kullanım sonrası düzeliyor. Farklı aletlerde de deneyin olmadı. En son da bi burn in yapın düzelmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    2 gündür kullanıyorum video izlerken hiç bir sıkıntı yok ancak hem telefonda hem de bilgisayarda oyun oynarken yarım saniye geç geliyor ses. Aptx destekli olmadığı için mi diyorum acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodis -- 12 Temmuz 2019; 11:38:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir kaliteli bir kablosuz kulaklık almayı planlıyorum. hepsiburadadan mi band sipariş verecekken indirime ek birlikte alınca %20 Soundcore Liberty Lite kulaklıkta indirim verdi. Sepete atınca 479tlye düştü fakat fiyatını araştırınca teknosada da bu fiyatta olduğunu görrdüm:
    https://www.teknosa.com/anker-soundcore-liberty-lite-kablosuz-bluetooth-50-kulaklik-siyah-p-145058292

    sizce bu fiyatlarda anker almak iyimidir? Acelem yok daha öncede fırsat yakalarsam anker zolo liberty almayı düşünüyordum fakat bu kalıklık daha mı iyidir çok anlamadım sitesinde de bir karşılaştırma mevcut değil.

    Bu fiyatlarda hangi ürünler için sıcak fırsatları takip etmeliyiz?




  • Telefon görüşmelerinde iyi performans veren bir bluetooth kulaklık önerir misiniz?

    Max 200 TL civarı bütçe var. Günde 2 saat civarı görüşmem oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sp@wn

    Telefon görüşmelerinde iyi performans veren bir bluetooth kulaklık önerir misiniz?

    Max 200 TL civarı bütçe var. Günde 2 saat civarı görüşmem oluyor.
    tek kulak düşünürseniz uzakdoğu seyahatinde alıp hiç kullanmadığım Jabra Extreme 2 yi satabilirim..
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Iki kulaklık olan Modeller daha uygun olur hocam benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.