Şimdi Ara

Dekorazon.com'da yaşadığım olaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26.11.2017 tarihinde 9932246947 sipariş numarası ile dekorazon.com adlı siteden bi alışveriş yaptım, söz verilen 14 iş günü sonra kargo yollanmadı, acelem olmadığı için üzerinde durmadım. Sipariş geldi kutuyu açtım bakır rengi istediğim kahve makinem pembe gelmiş.Sinirlendim falan ama yanlışlıktır olur diyerek değişim için yolladım, uzun süreler bekledikten sonra ki bu arada müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak neredeyse imkansız bugün mecburiyetten bekledim tam 43 dakikada bağlanmayı başardım, ürünüm geldi bu sefer de sarı yollamışlar. müşteri hizmetlerindeki galiba tek görevli bana isterseniz iade alalım sizi daha fazla madur etmeyelim diyor.

    Arkadaşlar dekorazon.com dan alışveriş yapmanızı kesinlikle önermiyorum, hatalı ürünü uzun süreler sonra yollayıp çözüm için hiçbirşey yapmıyorlar..







  • Geçen yıl ben de annemin çok beğendiği bir duvar saati siparişi vermiştim. Yaklaşık 5-6 gün sonra gelmişti kargom ancak bizim seçtiğimiz model değildi, sizin yaşadığınız sorunu ben de yaşadım. Değiştirttim zor bela. Bir daha asla alışveriş yapmadım ve yapmayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.