Şimdi Ara

Beşiktaş için Rafa Silva iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anderson talisca'nın çin'e transfer olacağı iddiaları gündemden düşmezken, portekiz basınından Bjk futbol takımı için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi. ojogo'da yer alan habere göre Kara kartal talisca'nın çin'e gitmesi halinde bir öteki benficalı rafa silva'yı transfer edecek. rafa silva, benfica'ya dinlenme devresi arasında ayrılmak istediğini söyledi.

    portekiz'in tanınmış spor gazetelerinden ojogo'nun iddiasına göre Bjk futbol takımı ara transfer döneminde benfica'nın portekizli yıldız oyuncusu rafa silva'yı transfer edecek.

    SL Benfica teknik direktörü rui vitoria cephesinden bu lig süresi ilk 11'de yer bulamayan portekizli futbolcunun ocak ayı dahilinde takımdan ayrılmak istediğini vede beşiktaş'ın da 24 yaşındaki orta alan oyuncusuna talip olduğu iddia edildi. ojogo, benfica'dan kiralık olarak beşiktaş'ta üniforma giyiyor olan talisca'nın çin'e transfer olması halinde beşiktaş'ın rafa silva'yı alacağını izah etti

    geçen lig süresi 16 milyon euro karşılığında braga'dan benfica'ya transfer olan rafa silva bu yıl lig içinde yalnızca 5 maçta üniforma giyindi

    cenk tosun şampiyonlar Lig maratonunu takvimine geçti

    şampiyonlar ligi'nde porto'ya atmış olduğu gol, grup aşamalarının en sağlıklı golü seçilen cenk tosun, 2 lig süresi üst üste grup maçlarında en güzel golü atmış olan ilk oyuncu oldu.

    beşiktaş'ın golcü yıldız oyuncusu cenk tosun, bu lig süresi da şampiyonlar ligi'nin grup aşamalarındaki en güzel golünü atmış olan ad oldu. geçtiğimiz lig süresi vodafone park'ta beşiktaş'ın SL Benfica la beraber 3-3 eşitlik ile kalmış olduğu mücadelede atmış olduğu rövaşeta topu ağlarla buluşturan gol ile grup maçlarının en güzel golünü atmış olan cenk tosun, bu lig süresi da porto'ya atmış olduğu meşin yuvarlağı filelerle buluşturan gol ile üst üste 2 yıl şampiyonlar ligi'nin grup aşamalarındaki en güzel golünü atmış oldu. beşiktaş'ın porto'yu kendi sahası dışında 3-1 yenilmiş ettiği karşılaşma maçında takribi 25 metre'den casilas'ın koruduğu kaleyi avlayan tosun, şampiyonlar Lig kapsamını gruplarında 2 lig süresi üst üste en güzel golü atmayı başarmış olan ilk oyuncu oldu. tosun'un atmış olduğu 2 golün de portekiz ekiplerine karşı olması da farklı bir tesadüf olarak ilgi çekti.

    beşiktaş'tan anderson talisca hamlesi

    SL Benfica Brezilya uyruklu yıldız oyuncusu geriye çağırdı, kartal "10 milyon euro" teklifini yaptı.

    beşiktaş'ın hâlâ 10 numarasını taşıyan bölgesini yöneten talisca'ya teklifler geldiği vede bonservisini elinde tutan benfica'nın bunları değerlendirmek dilediği biliniyor.

    portekiz kulübü, 4 milyon euro'luk kiralama bedelini beşiktaş'a geriye ödeyerek oyuncuyu dinlenme devresi arasında satmayı planlarken başkan fikret orman'ın, "10 milyon euro daha ödeyelim, bonservisini yönetim ve kadromuz alalım" mesajım ilettiği öğrenildi.

    beşiktaş'ta talisca sakatlandı

    Karakartal süper lig'in 17. haftasında demir grup Sivasspor takımı ile birlikte 23 aralık cumartesi günü kendi sahası dışında oyun serergileyeceği maçın antrenmanlarına başlangıç yaptı anderson talisca bir pozisyon sonrasında maluliyet(sakatlık) yaşamış oldu vede maça devam edemedi.

    osmanlıspor maçının arkasından 1 gün müsade yapan beşiktaş takımlı takımın Kara-Kartal nevzat demir tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın en son bölümünde oynanmış olan çift kale maçta anderson talisca maluliyet(sakatlık) yaşamış oldu talisca, tolgay arslan la beraber girdiği mücadelenin arkasından çalışmayı alanda bırakarak tesislere girdi. Brezilya kökenli futbolcunun önemli bir sorununun olmadığı, tedbir amaçlı olarak antrenmana devam etmediği belirtildi.

    teknik direktör şenol güneş yönetimindeki teknik idman sırasında dusko tosic la beraber atiba hutchinson, takımdan farklı salonda yenilenmeye dönük çalışma gerçekleştirdi.

    koşu vede açma germe la beraber başlangıç yapan idmanda bir süre pas vede meşin yuvarlak kapma çalışmaları gerçekleştiren siyah-beyaz beşiktaş'lı takım daha ardından yarım planda üç ekibin yer almış olduğu çift kale maç oyun sergileyerek günü neticelendirdi

    Beşiktaş haberleri Kartalnews.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.