Şimdi Ara

Oyunun ömrü ne kadar kaldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roxcyx

    Neyi paragöz? Sen paragöz oyun firması görmemişsin. Oyun içinde bütün oyuncular eşit imkanlarda oynuyor, bundan daha güzel bişey olamaz. Oyun içinde ekstra tl verip fazladan can, ap vs.. alan gördün mü ?

    Bkz: Metin2
  • Her türlü PCnin rahatlıkla açabileceği çok oynanan başka bir Free to play oyun yok. Ülkemizdeki ekonomik gidişata da bağlı olarak LoL en azından Türkiyede kolay kolay ölmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_endless


    quote:

    Orijinalden alıntı: roxcyx

    Neyi paragöz? Sen paragöz oyun firması görmemişsin. Oyun içinde bütün oyuncular eşit imkanlarda oynuyor, bundan daha güzel bişey olamaz. Oyun içinde ekstra tl verip fazladan can, ap vs.. alan gördün mü ?

    Son dönemde yaptığı aptalca ?ampiyon alma sistemini kastetmi?tim. Tamamen paragöz bir firma demedim

    Istatistik olarak sampiyon almak icin yeni sistem daha iyi çokça kez bunun konusu acildi ve cokca kez cevabi verildi gerekli cevap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 27 Aralık 2017; 16:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 5 yıl diyorum
  • Şuan gözlemim şu yönde bundan 2 seneye önce herkes belli başlı oyunları oyunuyordu.Kimileri sadece Cs kimileri sadece lol vs...Şuan herkes her oyunu oynuyor Lol'den sıkılan Cs'ye geçiyor ondan sıkılnda pubg geçiyor o da sıkınca tekrar lole dönüyor böyle bir döngü var artık kimse tek oyun oynamıyor.Oyun bitmez sen sıkılır bırakırsın.
  • Kolay kolay bitmez
  • İnternet aktif olduğu zamanlardan beri, online oyun olarak mmorpg rağbet görüyordu. Sonradan fps sonra moba en sonunda ise survival oyunları olmaya başladı.



    Sıralamaya dikkat ederseniz mmorpg den survival kadar oyun sürelerin de düşüş var. Wow knight-online silkroad gibi oyunlarda bir yere gelmek için çok fazla zaman harcamak lazımdı. Survival de ise bu oran 1-30 dk arasında değişiyor.



    LOL de vakit ayıran üç kesim var.

    1- dereceli maç spamlayan

    2- arkadaş arası normal maç atan

    3- iş sonrası atıştırmalık maç atan



    Oyunun ömrü bittiği yok. Üstte yazdığım kitle 2.3. Tercih ettiği için oyunun ömrü kisaldigini düşünüyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi lol oynayanların çoğunluğu, diğer oyunlar için sistem gereksinimlerinin yeterli gelmemesinden dolayı oynuyor (bi nevi can sıkıntısı işte). Dolarda artacağına göre lol uzun süre oynanır.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Var zaten o oyun, Hots bence her acidan daha iyi. Ama kill odakli bir oyun olmadigi icin, Turk oyuncu kitlesine pek uygun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Sovereign

    Lol aktif oyuncu kitlesini PUBG'ye kaptırmış olamaz. Farklı kulvardalar.

    Sana katılmıyorum dostum.

    Kitle counter da oynadı, skyrim de oynadı, lol de oynuyor, pugb de oynuyor.

    Aktif kitle "ben şu oyuncusuyum" modunda bakmıyor oyunlara...

    Oyun sezon 5'teki büyük olmak üzere, sezon'5 ten beri oyuncu kaybediyor.

    Üstelik birbiriyle mücadele etmesinin istediği iki takımın elo ortalamalarının eşit olması, dünyanın en büyük aldatmacası.

    Dünyada hiç bir yerde böyle iki grubun ortalaması bu şekilde karşılaştırılmaz.

    Bu da riot'un hilesi.

    Bir kaç kere ortalama karşılaştırma nedir, nasıl yapılır, normal dağılımda basıklık, sivrilik nedir anlatmaya çalıştım. Ama inan uğraşmaya değmez.

    Zaten bu ortaya çıkmasın isteniyor. elo puanları bu yüzden mümkün olduğunca gizli.

    Elo ortalamasından yola çıkarak takımlar dengeli iddiasında bulunan riot, örnek bir iki maç gösterse de elolara bağımsız gruplar t-testi ile baksak, takımlar dengeli mi değil mi diye ama yemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 27 Aralık 2017; 17:57:12 >




  • Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Lol de kill odaklı bir oyun değil ki zaten.

    Benim demek istediğim şey, insanların "bence" kelimesini kullanmadan "bu oyun daha iyi" cümlesini kurabileceği bir oyun olması.
  • sistemim yetmeyip pubg'ye geçemediğimden lol'e devam ama lolu asıl ayakta tutan turnuvaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Ocak 2018; 14:49:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

    Çok rahat 10 sene.

    10 sene önce çok farklı oyunlar revaçtaydı şimdi adını bilen yok. Ritonun her şeyi değiştirelim mantalitesi yüzünden müsabakacı kitle bırakmaya başladı.Hala oynayanlar ise sıkılmaya başladı.Yenilik çok fakat istenilen bu değil.Her hero skillerinden bağımsız olarak haritaya çöp bırakıyor stack kasıyor dengeleme adı altında skillsetler çöp ediliyor ve daha neler neler.Oyunun yaş kitlesi iyice düştü zaten .10 seneyi bırak 5 sene sonra lol twitchde ilk 3 göremeyecek.Nasıl pubg ortalığı bir anda kasıp kavurduysa diğer şirketler de onun gibi oyun çıkaracaklar.Hiçbir oyun uzun süre zirvede kalamaz.Milyonlarca aboneye ulaşan wow bile 2004-2008 arasında başarı gösterdi.Sezon 1 de başlamış biri olarak söylüyorum ki oyunun gidişatı artık negatif yönde.2000li yıllar mmorpg dönemiydi 2010lu yıllar ise moba dönemi oldu.2020 li yıllar ise eminim farklı bir tarza yönelecek bu genel bir şey zaten.Sonuç olarak 10 sene sonra lol diye bir şey kalmayacak.(oyun devam eder fakat kullanıcısı kalmaz )




  • pugb ile lol arasındaki bağlantıyı çözemedim. bu arada lol'den baya baya sıkıldım ben.
  • Bu oyunun biteceğini düşünmüyorum. Etkinlik konusunda çok aktifler. En basitinden oyunu bıraktığım dönemde bile denk geldiğim zaman lig maçlarını izliyordum. Sonra insanın canı çekiyor girip 1-2 maç atıyorsun illa ki
  • Twitch'te en çok streamera sahip olan ve sürekli toplam izlenme sayısında birinci olan bir oyun için ömür biçmek anlamsız.
  • Ben oyuna sezon 2 de başlayıp 3,4 sene oynamış biri olarak s5 den sonra oyunda player açısından düşüş olduğunu düşünüyorum. Zirveyi s4 de yaptı aynı şekil 1 sezon sonra tüm arkadaşlarım, ben dahil bıraktık. Yanlış anlaşılmasın zorunlu olarak değil kendimiz sıkıldık ve bıraktık. Şimdi pubg denilen oyunu oynuyoruz. Lolede 3,4 ayda 10 el atıyorum desem abartmam. Şöyle bişey var, ben lolü b oturduğumda 9,10 saat oynardım kimse kaldırmasa lol öyle bi oyundu benim için, fakat oyunun dinamiğini, temel hissiyatını bitirdikleri için benim gözümde(özellikle yeni gelen arayüzle, çıkan saçma sapan herolarla) eskisi gibi olcağını düşünmüyorum. Bu oyun ölmez, ama çooook kan kaybeder.

    Edit; oyunun oyun olduğu dönemler forum ayrı bi güzeldi tabi. *KıL hatırlayanlar vardır elbet :Dhttps://forum.donanimhaber.com/bir-macta-2-penta-ss--66412992



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 5 Ocak 2018; 0:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

    Ben oyuna sezon 2 de başlayıp 3,4 sene oynamış biri olarak s5 den sonra oyunda player açısından düşüş olduğunu düşünüyorum. Zirveyi s4 de yaptı aynı şekil 1 sezon sonra tüm arkadaşlarım, ben dahil bıraktık. Yanlış anlaşılmasın zorunlu olarak değil kendimiz sıkıldık ve bıraktık. Şimdi pubg denilen oyunu oynuyoruz. Lolede 3,4 ayda 10 el atıyorum desem abartmam. Şöyle bişey var, ben lolü b oturduğumda 9,10 saat oynardım kimse kaldırmasa lol öyle bi oyundu benim için, fakat oyunun dinamiğini, temel hissiyatını bitirdikleri için benim gözümde(özellikle yeni gelen arayüzle, çıkan saçma sapan herolarla) eskisi gibi olcağını düşünmüyorum. Bu oyun ölmez, ama çooook kan kaybeder.

    Edit; oyunun oyun olduğu dönemler forum ayrı bi güzeldi tabi. *KıL hatırlayanlar vardır elbet :Dhttps://forum.donanimhaber.com/bir-macta-2-penta-ss--66412992

    AkumaRaion'u, Demacia'sı, healheal'ı, Nicholai Hel'i, Lloncept'i, OBA'sı ve şu an daha sayamadığım bir çok kullanıcısıyla efsaneydi eskiden LoL bölümü şimdi arada girip bakıyorum da çoluk çocuk doldu buralara.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrehan141:

    Ortalama bir aile pubg kaldıracak bilgisayar alacak güçte olsa, lol oynayan +16 yaş kitlenin büyük kısmı uçar gider çok net. Daha sonrada çocuk oyunu olarak kalır ama biteceğini sanmıyorum.

    Bende imkan var ama pubgyi sevemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riotun performansına bağlı bence, düzenli olarak yama gelmesi olayı bir defa bu oyunu sürekli güncelleyen, varsa olumsuz yanlarını kapatmaya çalışan ve monotonluğa götürmeyen bir şey ve bence oyunu devamlı oynanabilir yapan şeylerin başını bu çekiyor, eğer riot büyük saçmalıklar yapmazsa daha uzun zaman boyunca lol en çok oynanan oyunlar arasında olmaya devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.