Şimdi Ara

gtx 1070 fiyatının gtx 1070ti ile aynı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son dönemlerde çıkan gtx 1070ti'ın mevcut gtx 1070'lerin fiyatını düşüreceği söylentisi vardı. ben de 1070'in fiyatının inmesini bekleyenlerdenim ancak şöyle de bir gerçek var piyasada hala 1070 ile 1070ti fiyatları hemen hemen aynı, hatta onu geçtim bazı firmalarda, ki bu bahsettiğim firmalar ekran kartı satışlarında isim yapmış büyük firmalar, direkt kendi sitesindeki fiyatlara baktığımızda gtx 1070'in fiyatı yine kendi sitesindeki gtx 1070ti'dan daha yüksek.
    bunun birkaç açıklaması var ya adam malını satmak istemiyor, ya siteyi düzenlemesi gereken eleman bu durumu sallamıyor ya da, ki bana göre en büyük ihtimal bu, bu şekilde de keriz silkeleriz bırak kalsın umursamazlığıyla hareket ediyorlar.



  • Sorun şu ki bu piyasada insanların kart fiyatlarının düşmesini beklemesi. Kart fiyatları hiç bir zaman düşmeyecek istediği kadar yeni kart çıksın. Piyasada açlık hala devam ediyor miningciler hala kart stoklarını sömürüyor bir de üstüne bellek üreticileri tarafında ki yetersizlik ve fiyat artışı eklenince fiyatlar olması gerekenin çok üstünde seyrediyor.

    3 ay önce amazon.de den 15€ indirim çekimi de kullanarak Zotac GTX1070 mini çift fanlı modelini 1610(387€) liraya satın aldım. Şuan bakıyorum aynı kart 435€ ve stoklarda yok euro kurunu da hesaba katınca şuan almaya kalktığın an tam 2000 TL ye geliyor arada ki fark çok fazla. O yüzden kart fiyatlarının düşmesini beklemek yerine bir an önce indirim vs. bulup kart almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.