Şimdi Ara

Garmin Mapsource

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıymetli kardeşlerim, bilgisayarıma garmin mapsource 6.16.3 versiyonunu kurdum. harita üzerinde belirli noktaların koordinatını almık amaçlı. fakat proğram içinde harita yüklü değil. internette okadar aramama rağmen birtane harita bulamadım. google eart tan KML dosyası olarak aldım onu açmadı. çevirici bir proğramla GPX e çevirdim gene açmadı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? bu proğramla açabileceğim Türkiye uydu haritasını nasıl bulabilirim?



  • Selamlar,
    Garmin Mapsource uygulamasını kaldırdı. Onun yerine BaseCamp uygulaması var; yükledikten sonra basit haritayı kendisi yükler; ayrıntılı harita ise isterseniz Openstreetmap gibi bir harita yükleyebilirsiniz. Nasıl yükleneceğini anlatırım. Windows kullandığınızı var sayarak; bilgisayara indirip yazılım gibi kuruyorsunuz. Yazılım bunu otomatik olarak tanır ve kullanır. Başka bir harita seçeneği de yok zaten yani ücretsiz anlamda.

    Bir konu daha var; Uydu haritası derken uydu imajlarından bahsetmiyorsunuz değil mi? Normal harita olarak algıladım ben.

    "Openstreetmap" diye forumda aratın; konusu var.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.