Şimdi Ara

Fotoğraf Gravürlü Kolye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Fotoğraf Gravürlü Kolye



    Kuyumculuk sektörüne 1991 yılında perakendeci olarak giriş yapan firmamız, 1994 senesinde toptan kuyumculuk ticaretine geçişiyle birlikte , birbirinden şık, sürekli farklı,en yeni ve moda yaratma gayretinde olan, altın takı ve pırlantalı takı koleksiyonlarıyla Türkiye’nin birçok noktasındaki kuyumcu dostlarıyla ticari ilişki içerisinde olmuştur.

    24 yıllık tecrübe ve deneyimle halen kuyumculuk sektörüne yenilikleri servis etmeye devam eden firmamız,www.boogold.com sitesiyle inovatif çalışmalarından birine daha imza atmayı başarmıştır.

    İnternet teknolojisinin sizlere ve bizlere sunmuş olduğu imkanla, kuyumculuk alanındaki 24 yıllık tecrübemizi sizlerle buluşturma hayalimizin gerçekleşmesi ve sizlerle 7 gün 24 saat beraber olabilecek olmak, bizleri çok memnun etmektedir.

    Ayrıcawww.boogold.com sitesinin diğer kuyumcu firmalarının online sitelerinden farkı, müşterilerinin şahsına özel ürünler üreterek, binlerce klasik altın takı, gümüş takı ve aksesuarların arasında müşterilerin boğulup sıkılması yerine, keyifli bir servis sağlamasıdır..



    Kişiye özel ürünlerle başlayan bu serüvenimiz zaman içinde son derece özgün, altın ve pırlantalı takıların koleksiyonumuza ilave olması ile devam edecektir. Bu ürünlerimizde de bizlerin farkını her zaman göreceksiniz. Yapılmamışı yapmak, görülmemişi göstermek temel anlayışımızdır.

    24 yıllık tecrübemiz gereği, kişiye özel altın kolyelerin müşterilerimizin kendilerine daha çekici gelmesi ve de genel kitleler tarafından da daha tercih edilen ürünler olduğunu keşfeden firmamız, özgün çalışmalarını tüm Türkiye’deki müşterilerle buluşmasını mümkün kılmak için ileri teknolojik imkanları kullanarak yola çıkmıştır.

    Hizmetlerimiz :

    Boogold.com, kişiye özel hizmetiyle kuyumculuk sektöründe başka bir yerde bulamayacağınız kalitede ve özgünlükte birçok ürünü ve hizmetleri sizlere sunmaktadır.

    Kişiye özel gerçekleşen hizmetlerin başında "Fotoğraf Gravürlü Kolye” yer almaktadır. Altın, gümüş gibi değerli madenlerin üzerine işlenen sevdiklerinizin fotoğraflarıyla, kişiye özel hediye sunmanın farklılığının karşı tarafa aksettireceği mutluluğu hemen görebilirsiniz!


    Gravür baskı sistemiyle fotoğrafların daha estetik ve modern görünmesi sağlandığı gibi, bu sistemle ,renkli baskı ve emsallerinde olduğu gibi, kimyasalların insan derisine verebilecek olduğu olası alerjik zararların da önüne geçilmektedir ..Fotoğraflı Kolye Resimli Kolye üretiminde, tesisimizde barındırmakla beraber LAZER TEKNOLOJİSİ kullanmıyoruz.Zira Lazer ile üretilmiş Fotoğraflı Kolyelerde kısa zamanda kararma, solma ve deformasyon oluşmaktadır.Bu nedenle Fotoğraflı Kolye üretiminde GRAVÜR İŞLEME tekniğini kullanıyoruz.Bu sayede Kolyeniz Ömür Boyu Silinmezlik Garantili olarak hayat bulmuş oluyor. Fotoğraflı kolyelerimizdeki halogram etkisi ,altının ışıltısı ile birleşince muhteşem kolyelerinizle hemen farkedileceksiniz.

    Bu noktada sizden ricamız ; Lütfen bizi, dostlarınızdan bir sır gibi saklamayınız…(Biz onlara da size yapacağımız gibi eşsiz ürünler yaparız merak etmeyin :))

    Hat Sanatıyla İsminiz Yazılı Kolye :

    Osmanlı sanatlarından biri olan, dünyayı kasıp kavuran hat sanatı hizmetimizle sizlere sunulmaktadır. İşinin ehli olan hat sanatçılarımız, hat sanatının temel yazım kurallarına bağlı kalmak kaydıyla ama bir o kadar da doğaçlama ile İsimlerinizi yazarak, bu çalışmayı değerli bir kolyede hayat bulmak üzere bizlere teslim ederler..

    Seçecek olduğunuz değerli madenler üzerine Özel hat sanatı tekniğiyle işlenecek olması, kişiye özgü hediyenin , daha da etkileyici olması sağlamaktadır.

    Neden biz?


    Firma politikamız gereği, bizim için müşterilerimizin her birinin ayrı bir değere matuf olduğunu bilmenizi isteriz. Bunu sadece laf ile değil, icraatta da ortaya koymaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

    Firmamız, tasarımlarında her müşteriye ayrı çözümler sunmaktadır. Özgünlük, bizim için vazgeçilmez bir değer olmayı 24 senedir sürdürmektedir ve de böyle devam edecektir..

    Müşterilerimize istedikleri tasarımları sunarken , insan sağlığına zarar vermeyen ve tek doğal yöntem olan gravür işleme tekniğini kullanıyoruz. Kimyasal boyaların kullanıldığı renkli baskı yöntemlerinin firmamızca benimsenmemiş olması önemlidir..

    Siz değerli dostlarımıza, yüksek titizlik ve kalite anlayışıyla sunduğumuz kişiye özel hizmetlerin en uygun fiyatlardan sunulmuş olması, İmalatçı ve Toptancı Bir Firma oluşumuzun vermiş olduğu ayrıcalığın bir neticesidir.

    Tüm Altın ve Pırlantalı Ürünlerimiz Boogold Güvencesinde ve Sertifikalıdır.

    Biz kaliteye, özgünlüğe ve müşteri memnuniyetine değer veriyoruz! Ve işimizi çok seviyoruz.



    Arzu ettiğiniz zaman Kadıköy’deki merkez ofisimize bir kahve içmeye bekleriz.


    Web Sitemiz:http://www.boogold.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.