Şimdi Ara

Bir Taşla İki Kuş Vurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Taşla İki Kuş Vurmak


    Arkadaşlar biliyorsunuz ki son haftalarda orjinali on numara olan valbu içe kaçıp pozisyon vermeyelim diye atıfı sola ortadan dönen topları toplayan topalı göbeğe koyduk ve daha güçsüz takımlara karşı ilerdeki oyuncuların insiyatif ve yeteneğiyle şu an ligdeki durumumuza geldik. Yine organize bir gol veya maç izleyemedik.


    Transfer sezonuna geldik ve yabancı yollamamız lazım eljifi listeye ekleyemiyoruz. Van persie ve ferdiyi veya yollayabilirsek bir sol bek alacağız.

    E bizim merkezi orta sahayada ihtiyacımız var en az bir kanata da ihtiyacımız var biz ne yapacağız ?

    Valla yapabileceğimiz tek şey var .


    Guilianoyu 8 numaraya çekmek. Valbuenayıda 10 numarada kullanmak. Valbu zaten orjinalinde 10 numaradır ve en çok tabelayı orda yaptı. Guilianoda tamam ilerde iş yapıyor ama ona merkez orta sahada ihtiyacımız var.

    Fiziği var en az bjk ye geçen sene şampiyonlugu getiren oğuzhan kadar merkez orta sahada savunma yapar ileriye top çıkaracak kadar da teknik biri. Önünde de valbu oynayacak birlikte ileriye çıkarlar ayrıca diğerleri ilerideyken ceza sahasına girer ve o boş alanda ceza sahası içindeki rahat şutlarını çeker gerekli boş alanı bulur. Emin olun belki 3-4 gol az atar ama takıma faydası daha iyi olur.


    Eğer eljiftende vasıfsız dirar yerine sağ kanatta verim alırsak top servisi amaçlı ve mota gelirse ki aatıfı bayağı haraketlendirir aşırı ofansif deli bir çocuk belki biraz toplarız gibi kendimizi . Yani olay şudur ;

    Bir Taşla İki Kuş Vurmak



    Hem kanatlara biraz can gelir hemde ortadan top götürürüz. Son kolay maçları oyuncuların insiyatifiyler aldık ama 2. yarı başta çok güçlü takımlarla karşılşıp havlu atabiliriz.







  • Hocam buna gerek yok her şey bir orta saha transferine bakar.Giuliano geride kaybolur,ileride çok iyi top tutuyor ona ileride ihtiyacımız var.Tek ihtiyacımız emre,appiah tarzı orta saha.
  • Guilano penaltı oyuncusu, ileride ver kaç yapar birisi yanına gelirse. Ortasahadan oyun kurmaz yardırıp gitmez şut falan atmaz, atamaz. Maçlarda ne zaman öne çıkıp hücuma taşımış bu adam takımıda ortasahaya 8 e yazmışsın adamı

    Aatıf sevdasını anlamıyorum ya şu taraftardaki. Bir insan bu kadar mı manipüle olur ... Hayır maçları da mı izlemiyorsunuz nedir.

    Eljif? Eljifi daha görmedik ki. Nasıl oynuyor neler yapacak. Çocuk ortasaha değil mi kanata yazmışsın bir de. Direk 11 oynar mı oynamaz mı bunlar soru işaretleri.


    Mota kim la mata nın çakması mı bilmediğim adam hakkında yorum yapmayayım. Ve teklif gelirse souza satılmalı. Koy azına sat gitsin sat sat sat




  • Guilano boş kale golcüsü. Beleşçi golcü derler. 8 numara yazmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://skor.sozcu.com.tr/2017/12/29/fenerbahcenin-en-fazla-isabetsiz-pas-atan-ve-top-kaybi-yapan-oyuncusu-nabil-dirar-oldu-684480/
    Şu çöp dirardan kurtulmamız gerek.
    Aman hakanı da almayalım. Aykut çok sever boş topçuları.http://www.goal.com/tr/haber/fenerbahcede-aykut-kocaman-hakan-calhanoglunu-istedi/1vzw5h6666b6g1amigqbik9mgk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 29 Aralık 2017; 18:10:38 >




  • Attığı penaltıları çikar adam yine takımın en golcüsü ayrıca zamanında kanatta oynamasaydı 2 3 gol daha atardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

    Attığı penaltıları çikar adam yine takımın en golcüsü ayrıca zamanında kanatta oynamasaydı 2 3 gol daha atardı

    Hocam maçları izliyor musunuz 90 dk ve bu adamın oynadığı futbolda benim yazdıklarımdan farklı olarak neleri görüyorsunuz?
  • Topu ileri tasiyamaz diyince ilk olarak antalya maci geldi . aldi götürdü Verkaç yapti atti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guiliano ligin en iyi ofansif ortasahası bence, valbuda kanadı yerleri değişmemeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Topu ileri tasiyamaz diyince ilk olarak antalya maci geldi . aldi götürdü Verkaç yapti atti

    Haklısınız hocam o gol güzeldi ve evet o golü belirtmeliydim ama bakıyorum başka hatırlamıyorum yani dönemde 1 defa olacaksa 8 numara rolünü vermek akla mantığa uygun mudur?
  • giuliano 8 numara oynayamaz, bize derin oyun kurucu lazım. emre belezoğlu lazım, benat etxeberria lazım, miguel veloso lazım bu tarz takımında şans bulamayan oyuncular var genç opsiyonlu kirala dene. bunları bizim söylememiz çok saçma bu takımın scout ekibi yokmu?
  • İlla bir 8 numara topu alıp içeri yardırmasına gerek yok. Öyle olsa alper ortasahada xavi gibi oynardı. Önemli olan topu defanstan aldıktandan sonra direk ileriye pasla çıkması ve bunu yapacak tekniğe sahip.

    Unutmayalım bjk yi iki sene şampiyon yapan takımın en güzel ayrıntılarından biri aslında 10 numara oynayan oğuzhanın 8 numaraya çekilmesi. Ayrıca güzel futbol oynayan gs nin 8 numarası ndiayede aslında bir 10 numaradır.
  • G20 orda oynamaz. Eljif oynar. Aatif sağ kanat valbuena sol kanat G20 de oos oynamali bu 11

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Hocanın gırtlağına sarılsalar bu kadroyu çıkartmaz . Yabancı kontenjanı acılması için kamenide yollanabilir yedek kaleci yabancı olması sacmalık . Az bir bonservis bile getirebilir bize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.