Şimdi Ara

AMD Ryzen efsanesi tam gaz | Ryzen 2 geliyor, Ryzen'lar ucuzluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Önümezdeki yıllar amd li yıllar olacak galiba.
    Tabi intel politikasını değiriştirmesse.

  • Amd çok inovatif olmaya başladı 7nm ne ya yıl dahacene 2018 :) helal olsun be adamlar yapıyor.

  • apu'lara hiç değinmemiş, yada ben mi kaçırdım ?
  • Erdi baskanin donanimlari teknik ve derin analizlerle anlatmasina hayranim.Tekrardan boyle guzel bir inceleme icin tessekurler erdi baskan.Tekrardan gonulleri fethettin.Basarilarin daim olsun.

  • Seni seviyorum Erdi Özüağ 3

  • For Mother Russia F kullanıcısına yanıt
    Teorin çok güzel, pratikte uygulayabiliyorsan sana sözüm yok. Benim sözüm uygulayamayan büyük çoğunluğa. Boştur doludur elestirmekte ozgursun. Ben yayinladigima gore oyle dusunmuyorumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD fan boy değilim ama intel çok aşağılık bir firma, yıllardır gıdım gıdım upgrade'ler ve her sene değişen soketlerle kullanıyıcı farm ettiler şerefsizler..

    Şimdi inteli hala savunmaya kalkan varsa utansın ama.. Üç kuruşluk malınızın kölesi olmayın.
  • Amd fanboylar için üzücümü sevindiricimi anlamadım.Şimdi hep intele karşı kustukları sebeplerle amd tarafında karşıladıklarında sus pus oluyorlar nedense.Bakın benim için tek öncelik performans yüksek teknoloji.Zaten aylar öncesi dediğim gibi en azından zen+ ları yani yeni chipset olan 470 le gelecek olan anakartları bekleyin diye.370 chipset ve ilk nesil ryzenlar çöp olarak ölü yatırım olmuştur.Zaten fiyatları düşe düşe kuşa döndü.Şimdi tabiki bu almak için bekleyenler için iyi birşey ama ilk çıktığı dönemde alanlar için çok kısa sürede ciddi zararları oldu.Bence direk bu seride atlanıp asıl ryzen2 leri beklemek lazım ama ne zaman çıkacağı şüpheli.İntel kullanıcıları hep neyse onu söylemiştir.Yok uçacak kaçacak efendim şu kadar yıl bekleyin mimari otursun diye laf salatası görmezsiniz.Son günlerde tüm işlemcileri ilgilendiren sorunların sanki sadece tek suçlusu intelmiş gibi amd trollerin ekmeğine yağ sürdü ve kustukları konularla döşediler.Açtığım konuya bir tane amd trollü uğrayıpta ahaa bende amd işlemcisi bak açık maçık yok diye gelemediler utançlarından.Gerekte yok bende ryzen 1600 şu an var ve benim gibi başka ryzen alan arkadaşlarında sonuçları var.Bu algılaması kıt amd trollerinin anlamadığı noktada kapitalist sistemde yaşıyoruz.Önce bunu kafalarına soksunlar.İntelin devasa üstünlüğü olan piyasada arada socket ve chipset değişimleri ile tabiki kar amacı güdecek.Bunun teknolojik sebepleride var elbet.Amd nin neden yapmadı diye hönküren trollere cevabım ulan ryzena kadar işlemcimi çıkardı socket değiştirsin.Bu nedenle artık amd trolleri ile birebir konuşmalardan bıktım usandım.8700k işlemcim geliyor ve ryzen dan kurtulacağım günü iple çekiyorum.ryzen2 dahil bir daha hayatta amd hamlesini yapmam yaptırmam.




  • Ryzen'larin fiyat düşüşü hem yeni işlemci alacak insanlar için iyi bir gelişme hem de piyasadaki rekabet için korukleyici bir hamle oldu. Bu sayede daha ucuza daha iyi işlemciler alabilecegiz. Yıllar sonra Amd'nin güzel dönüşü ve sürekli kullanıcı lehine yaptığı hamleler bazılarında ciddi karın ağrısı oluşturmuş ki yapılan indirimler de bile bir şey arıyorlar. Yıllardır bu forumun neden surekli gerilediği de ortaya çıkıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bu insanları gerçekten anlamıyorum adam geliyor amd konusuna amiyane tabirle nasıl koydu intel gibi bir muhabet yapıyor
    Arkadaşım Intel ortağı mısınız ben her zaman hangisi iyi işlemci ise onu kullandım daha dogrusu fiyat performans ve işime geleni kullandım
    Şuan Intel kullanıyorum ama amd her zaman daha iyi olsun isterim Amd iyi olursa Intel daha iyi olmak zorunda kalacak bundan da her zaman biz yani son kullanıcı kazanacak bunun neresi kötü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 11 Ocak 2018; 21:42:31 >
  • Liisa teyzeyle erdi anaoğul gibi durmuşlar??

  • Uzun süredir sisitemimi değiştirmiyordum maddi duruma göre q6600 bir süre daha kullanıp intele elveda diyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupkaratas255 -- 1 Şubat 2018; 19:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fanboy da değilim, tavsiye verebilecek bilgiye de sahip değilim ama şöyle bir gerçek var arkadaşlar. Rekabet varsa hem amd hem intel tarafında daha iyi işlemcileri daha ucuza alabileceğiz. Umarım Amd'nin Ryzen2 serisi söyledikleri kadar iyi çıkar ve Intel de buna güzel bir cevap verir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.