Şimdi Ara

captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
22.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • pdf dosyası sanırım bozulmuş ama fb grubunda mevcut bir ara tekrar yükleyeceğim.
    bu da kılavuz çok yararlı bilgiler var indirip inceleyebilirsiniz.
    http://dosya.co/vzlgqblbcwyx/Tsubasa_Dream_Team_Başlangıç_21-02-2018.pdf.html.html

    oyunun türklerin açtığ fb gurubu çok yararlı bilgiler var adres

    https://www.facebook.com/groups/CaptainTsubasaTR


    Merhaba arkadaşlar oyun hakkında nette pek bilgi bulamadım. oynanış olarak eski ct2 ye benziyor ama bence hepsinden daha güzel ve zevkli . Bu başlık altında yardımlaşalım oyun hakkında bilgisi olanlar eklerse güzel bir kılavuz elde etmiş oluruz . kesin ve yararlı bilgiler geldikçe burayı editlerim

    neyse başlık boş durmasın diye oyunu çözdüğüm kadarıyla anlatmaya çalışacağım .

    oyunu otomatik yarı otomatik ya da full kontrolle oynayabiliyorsunuz ben genelde zayıf takımlara görev gitsin diye otomatik pilotta oynuyorum uğraşmıyorum dizi izlerken ya da başka işle uğraşırken görevlerden hediye gelsin diye oynamak için oynuyorum .

    oyunda aynı futbolcuların değişik versiyonları var ortaokullu hali genç hali pro hali vs.

    oyuncu rütbeleri şu şekilde zayıftan güçlüye

    n r sr SSR ve ur

    bunların bitiş levelleri farklı oluyor mesela sr max 60 lvl ise diğeri ssr 80 lvl e kadar geliştirilebiliyor daha yüksek güce çıkabiliyor. oyunda yapacağınız maçlardan kazandığınız kartlar yardımı ile oyuncuyu sr den ssr ye yükseltme vs yapabiliyorsunuz ama bence çok zahmetli.en temizi transferde ya da eventlerde çıkartmak . gördüğüm diğer güzel bir özellik ise aynı isimde olan oyuncuların skillerini birleştirebiliyorsunuz mesala 2 hyuganız var birinde çalım özelliği var diğerinde şut var . şut özelliği olan ile çalım özelliği olanı birleştirebiliyorsunuz sonradan üzerine attığınız oyuncu yok oluyor.

    oyuncu gelişimi ise bk ile oluyor bu bkleri oyunda yaptığınız maçlardan çeşitli etkinliklerden oyunlardan falan elde edebiliyorsunuz. Bk lerde rütbe rütbe aynı n sr srr tarzı rütbe ve renklere ayrılmışlar. mesela 1 lvl olan futbolcuya n basarsan 3 lvl oluyorsa ssr kitabı basarsan direkt 15 lvl geliştiriyor daha fazla exp veriyor. her bk nin verdiği exp farklı. birde exp veren bk dışında özel yetenek kitapları var onların üstünde antrenör resimleri oluyor üstünde de ne işe yaradığı yazıyor atak olanı basarsan futbolcu atağı artıyor defans vs bir kaç çeşidi daha var.

    oyunda hikaye ve lig ve online tarzı bölümleri var hikaye kısmında iyi dreamball veriyor bu dreamball ile transfer yapabiliyorsunuz. 1 futbolcuyu 5 db ye transfer yapabiliyorsunuz ama şansınıza içinden kim çıkarsa en ezik adam çıkma ihtimali çok yüksek ama 50 db biriktirir 10 lu transfer yaparsanız içinde en az 1 tane sr ve + garantili transfer yapabiliyorsunuz. 50 db biriktirip transfer yapmak daha mantıklı .

    oyunun lig kısmında değişik bir para birimi kazanıyorsunuz bu parayı oyun içinden başka itemlerle değiştirebiliyorsunuz bk ya da futbolcu alabiliyorsunuz. futbolcu almak çok uçuk değerlerde oluyor melasa ben 2 haftadır lig oynuyorum ssr misaki için 250 bin istiyor ben 65 70 anca biriktirdim.

    ssr oyuncu kazanmak için bence en temiz yol eventleri takip edip oynamak event listesini önceden görüp hatırlama için ekleyebiliyorsunuz saat gelince telefona bildirim düşüyor. rakipler senin puanına yakın ya da güçlü geliyor yenebilirsen bedavadan ssr oyuncun oluyor tabi bazende yenmek yetmiyor 1 -0 yenince bazen veriyor bazen vermiyor neye göre verdiğini çözemedim ama 3-0 falan ezip geçersen kesin alıyorsun.

    neyse çözemediğim olayları yazayım belki bilen vardır.
    1- futbolcuya skil öğretme yani futbolcu birleşme yapmadan oyuncuya özel şut ekleyebilir muyuz
    2- skillere lvl atlatma mesela nitta falcon lvl 1 şut bazı adamlarda lvl 2 oluyor bir kaç yer denedim ama yemedi.
    3.bk renkleri kırmızı yeşil mavi bunlar sanırım dayanıklılık vs artırıyor hangisi hangisini net bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur

    son olarak benim takım aşağıda . oyuncu ismim forum ismimle aynı . biraz tanıtım biraz yardım alma gibi oldu ama idare edin en azından başlığımız olsun kesin bilgiler gelince editlerim

    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı
    görselde görmüştürsünüz futbolcu yanlarında A s T Tarzı harfler var bunlar taş kağıt oyunu gibi birbirine etki ediyor A-->S--->T -->A.. diye döngü içinde. mesela aynı lvl futbolcular karşılaştığında A sye karşı daha avantajlı ama t de a ya karşı avantajlı


    Yanında sandık olan futbolcular oyunun verdiği futbolcular oluyor ne kadar geliştirsen de tam performans vermiyor sakın ur falan kasmaya çalışmayın idaretten ssr yapın üstünü kasmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 2 Mayıs 2019; 11:42:47 >







  • koç kartları şöyle diyelim elindeki nitta için ssr iken tüm + güçlerini koç kartları ile fulledin ve evolve edip ur yaptın. boşa gitmiyor şu oluyor +1300 atack alıyorsa ssr iken ur olunca +400 daha veriyor geliştirmen için atıyorum. bu şekilde.

    iki kart seviyesi geliştirilebilir sr ve ssr. elindeki genzo ssr olur ur olmaz. sr ssr oluyor ssr ur oluyor. bu da böyle

    Kadronda nitta napoleon ve misaki dışındakileri evolve etmene gerek yok bu arada diğer ssr kartların raid kartlar.

    Evolve yapman için her oyuncunun renginde evolve itemleri var mesela senin 3 ssr gatcha oyuncun var ve kırmızı. salı günü kırmızı evolve itemleri veriyor haftalık görevde ordan tamamlarsın. ssr evolve için legend drill çıkıyor hard seviyesinden genelde onu alman lazım 1 kart için 1 tane o biraz uğraştırır.

    Dikme olayı gerçekten güzel alternatif oluyor kolaylaştırıyor oyunu. topu atma olayını hızdan kazanmak için yapıyorlar bence dribbling düşük gibisinden.

    Kadro kısmını sana bırakıyorum sonuçta oyun keyf alıyorsan sorun yok. birde oyunda artık tüm kartlar gelişince clublere katılmak çok önemli. Mesela clubasa pas 7200 ile oyundaki en yüksek kart. ona c40 drive pass vermek gerekiyor. bu da clubler ile share play yaparak oluyor.

    Gene takıldığın bişey varsa cevaplarım teşekkür ettim.
  • 1- Oyuncuya yeni yetenek öğretirken sadece ana yeteneğini alabirsin. Mesela elinde kojiro varsa ve şutu yoksa raid yaparak c skill tiger shot olan hyuga toplayabilir birleştirip enchance ederek c40 yapabilirsin. buda A+ ve daha az stamina harcatan yetenek edinmenin yoludur. Aynı şekilde karl heinz var ise elinde ve şutu yok ise raid yaparak b60 fire shot yapabilirsin. buda aşağı yukarı s3 fire shot ediyor. staminadan epey kazandırıyor pvp maçlarda bu çok önemli.

    2- S level skill arttırma yolu oyunda bulunan kuluplere katılıp bağış yapman ve görevleri tamamlaman neticesinde sana verdiği puanlarla yine kulup ekranında bulunan çekilişe katılarak Black Ball kazanmaktır. Black Ball oyunda en nadir bulunan item. Online oynayarak yahut kuluplerden çekiliş yaparak edinebilirsin. Tavsiyem elinizde Genzo var ise ssg catch s yeteneğine vermeniz. online maçlarda belirleyici olan kaleciniz oluyor.

    3 - Sanırım passive yeteneklerden bahsetmişsin. Örneğin napoleon kırmızı detonate, yahut yeşil karl heinz var ise elinizde pasif yetenekleri fark yaratabiliyor. Bu iki kart Japon oyunculur hariç shot%10 arttırıyor. Elinizde 6500 shot power olan bir forvet bir anda 7800 şut gücü ile durdurulamaz olabiliyor. Her kartın bir pasif yeteneği var takımınızı bunlara göre kurmanızı tavsiye ederim.


    Onun dışında f2p oynayanlar için reroll zamanı şimdi. 30db ile 3ssr alabilirsiniz.tabi epey denemelisiniz biraz yorucu olsada basit bir yöntem yeni başlayanlar için ve 11inden memnun olmayanlar için. başlangıç kartı kaltz muhakkak olmazsa misugi derim. en azından iyi bir gk ve dm ile başlamak önemli oyuna oldukça nadirler. başlangıç kartı gk alamazsınız ayrıca. son olarak oyunda epey türk oyuncu var burdan birbirimize yardımcı oluruz her konuda.onun dışında sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım elimden geldiğince




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhtsuhh

    1- Oyuncuya yeni yetenek öğretirken sadece ana yeteneğini alabirsin. Mesela elinde kojiro varsa ve şutu yoksa raid yaparak c skill tiger shot olan hyuga toplayabilir birleştirip enchance ederek c40 yapabilirsin. buda A+ ve daha az stamina harcatan yetenek edinmenin yoludur. Aynı şekilde karl heinz var ise elinde ve şutu yok ise raid yaparak b60 fire shot yapabilirsin. buda aşağı yukarı s3 fire shot ediyor. staminadan epey kazandırıyor pvp maçlarda bu çok önemli.

    2- S level skill arttırma yolu oyunda bulunan kuluplere katılıp bağış yapman ve görevleri tamamlaman neticesinde sana verdiği puanlarla yine kulup ekranında bulunan çekilişe katılarak Black Ball kazanmaktır. Black Ball oyunda en nadir bulunan item. Online oynayarak yahut kuluplerden çekiliş yaparak edinebilirsin. Tavsiyem elinizde Genzo var ise ssg catch s yeteneğine vermeniz. online maçlarda belirleyici olan kaleciniz oluyor.

    3 - Sanırım passive yeteneklerden bahsetmişsin. Örneğin napoleon kırmızı detonate, yahut yeşil karl heinz var ise elinizde pasif yetenekleri fark yaratabiliyor. Bu iki kart Japon oyunculur hariç shot%10 arttırıyor. Elinizde 6500 shot power olan bir forvet bir anda 7800 şut gücü ile durdurulamaz olabiliyor. Her kartın bir pasif yeteneği var takımınızı bunlara göre kurmanızı tavsiye ederim.


    Onun dışında f2p oynayanlar için reroll zamanı şimdi. 30db ile 3ssr alabilirsiniz.tabi epey denemelisiniz biraz yorucu olsada basit bir yöntem yeni başlayanlar için ve 11inden memnun olmayanlar için. başlangıç kartı kaltz muhakkak olmazsa misugi derim. en azından iyi bir gk ve dm ile başlamak önemli oyuna oldukça nadirler. başlangıç kartı gk alamazsınız ayrıca. son olarak oyunda epey türk oyuncu var burdan birbirimize yardımcı oluruz her konuda.onun dışında sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım elimden geldiğince

    hocam bu futbolcular nasıl daha fazla geliştiriliyor benimde ssr adamında ssr ama adamın şutu 6k benim 4k.. vurdun mu kaleciyi yamultuyor. attack bk falan okuyunca da belli bir yere kadar çıkma kapasitesi var gibi left 200 falan diyor 200 kaldı gibisinden.

    ek olarak şutların a b c versiyonları hangisi daha güçlü oluyor a mı daha yüksek.

    birde bazı skiller lvl2 oluyor bunlara nasıl lvl veriyoruz siyah topla mı

    mesela benim cannon voley ana skill başka napelyon alsam anaşutunu kendime 2. şut olarak atayamam mı skill değiş tokuş sadece ana skillerde mi oluyor başka yolu yok mu o zaman o oyuncuyu boşa geliştirdim

    skillere lvl atlatmayı çözdüm geniş zamanımda resimli anlatırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 1 Şubat 2018; 22:56:58 >




  • Öncelikle ssr oyuncuları geliştirirken koç kartlarını verip ek statlarını fullemelisin coinlerini israf etmemen için.Her oyuncunun belirli bir güç sınırı var aynı adamın şutu sana göre yüksekse dediğim gibi takımın pasif yeteneklerinden bonus alıyordur.

    Skill güçleri sırasıyla S>A>B>C şeklinde.

    S skilli arttırmak için ya blackball yahut aynı kart ile enchance tavsiye etmem 2.yöntemi. İleride işe yaramayan yahut fazlalık ssr kartlar için takas geleceği söyleniyor.

    Sadece ana skill ekleyebilirsin ama bunu napoleonlar için tavsiye etmem napoleon cannon shot raid gelebilir onu toplarsın. pierre ile 2li paslaşması var fena kart değil forvet için.

    Ayrıca forvetinin vole yahut kafa skill ana yetenek diyelim. Ya ceza sahasında topla buluşturacak yahut burası önemli az bilinir bu : top sürerken napoleon ile oyuncunun üzerine tıklarsan topu havalandırır. Birisi ona orta açmış gibi yani. Topun havadan gelip kafa mı yerden gelip vole mi olacağı tamamen random.

    BlackBall toplamak için yarın bol bol coin kasabilirsin. Bağış yapıp puan kazanarak çekiliş yapabilirsin bu yolla blackball alırsın yahut online oynayarak 10k medals ile.

    Bunların dışında başlangıçta herkes biraz hata yapıyor oyunda yanlış kart seçimi gibi standart. Kadron resimdeki gibiyse tavsiyem reroll yapmalısın muhakkak. İlk kartın kaltz olmalı dm oyunda toplam 4 tane oyuncu var. Çok nadir. Olmadı kaltz gelmiyor bir türlü defans alabilirsin.

    Reroll yapma yöntemini anlatıyorum. Uygulamayı yükledin kaltz aldın tamam 30 topa sr+ 10 kart vericek. Çek en az 2ssr ve içinde Genzo yoksa tekrar çekiliş yap.

    Ex Browser uygulaması ile data \ android\ com.klab.captain283.global dosyası var onun adını atıyorum a ver. Sonra ayarlardan uygulama ayarlarına gir captain tsubasa uygulasının veriyi sil de. Sonra dön tekrar o a adını verdiğin com.klab.captain283.global dosyasını eski adına getir. Bu yöntem tekrar tekrar çekiliş yapabilmen için. Diğer türlü uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yüklemek ister bu da haliyle uzun sürer.
    Oyunun başındaysan direk bence reroll yapmalısın. Misal kaltz al 30topa 10sr+ dan genzo ve yanında herhangi bir ssr çekip(forvet olabilir) son olarak 50 topa nankatsubasa denk getirirsen nokta transfer

    Ayrıca elindeki sr kartları satmanı tavsiye etmem. Onları ssr evolve edip satarsan 15 gold coin veriyor. 10 tane bu şekilde adam satıp ssr bileti alınıyor shoptan. Şansına kalmış bana Hyuga neo tiger ve Noble young emperor karl heinz çıkmıştı.

    Yani özetlersem ilk ssr sonraki reroll en az 2ssr 3.sünde 1 veya 2 mağazadanda 2 sssr ile toplam 6 -7 ssr gatcha oyuncu ile başlanıyor .
    bende biraz hata yaptım başlarda ama ana hesapta 400lere dayandı kıyamıyorum duruyor öyle
    alt hesabım ile oynuyorum bakabilirsin. henüz mağazadan ssrx2 biletleri almadım.9 ssr olucak. club transfer yarın misugi vericek onu da alıp devam

    7 gatcha ssr birde clubasa var.captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı


    bu da oyundaki tüm oyuncuların stat listesihttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1E9rwAbRXrU2wjjMe6521z2HxMQnPKdVY8RfVzxzCzyE/edit?usp=sharing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhtsuhh -- 2 Şubat 2018; 0:22:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhtsuhh

    Öncelikle ssr oyuncuları geliştirirken koç kartlarını verip ek statlarını fullemelisin coinlerini israf etmemen için.Her oyuncunun belirli bir güç sınırı var aynı adamın şutu sana göre yüksekse dediğim gibi takımın pasif yeteneklerinden bonus alıyordur.

    Skill güçleri sırasıyla S>A>B>C şeklinde.

    S skilli arttırmak için ya blackball yahut aynı kart ile enchance tavsiye etmem 2.yöntemi. İleride işe yaramayan yahut fazlalık ssr kartlar için takas geleceği söyleniyor.

    Sadece ana skill ekleyebilirsin ama bunu napoleonlar için tavsiye etmem napoleon cannon shot raid gelebilir onu toplarsın. pierre ile 2li paslaşması var fena kart değil forvet için.

    Ayrıca forvetinin vole yahut kafa skill ana yetenek diyelim. Ya ceza sahasında topla buluşturacak yahut burası önemli az bilinir bu : top sürerken napoleon ile oyuncunun üzerine tıklarsan topu havalandırır. Birisi ona orta açmış gibi yani. Topun havadan gelip kafa mı yerden gelip vole mi olacağı tamamen random.

    BlackBall toplamak için yarın bol bol coin kasabilirsin. Bağış yapıp puan kazanarak çekiliş yapabilirsin bu yolla blackball alırsın yahut online oynayarak 10k medals ile.

    Bunların dışında başlangıçta herkes biraz hata yapıyor oyunda yanlış kart seçimi gibi standart. Kadron resimdeki gibiyse tavsiyem reroll yapmalısın muhakkak. İlk kartın kaltz olmalı dm oyunda toplam 4 tane oyuncu var. Çok nadir. Olmadı kaltz gelmiyor bir türlü defans alabilirsin.

    Reroll yapma yöntemini anlatıyorum. Uygulamayı yükledin kaltz aldın tamam 30 topa sr+ 10 kart vericek. Çek en az 2ssr ve içinde Genzo yoksa tekrar çekiliş yap.

    Ex Browser uygulaması ile data \ android\ com.klab.captain283.global dosyası var onun adını atıyorum a ver. Sonra ayarlardan uygulama ayarlarına gir captain tsubasa uygulasının veriyi sil de. Sonra dön tekrar o a adını verdiğin com.klab.captain283.global dosyasını eski adına getir. Bu yöntem tekrar tekrar çekiliş yapabilmen için. Diğer türlü uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yüklemek ister bu da haliyle uzun sürer.
    Oyunun başındaysan direk bence reroll yapmalısın. Misal kaltz al 30topa 10sr+ dan genzo ve yanında herhangi bir ssr çekip(forvet olabilir) son olarak 50 topa nankatsubasa denk getirirsen nokta transfer

    Ayrıca elindeki sr kartları satmanı tavsiye etmem. Onları ssr evolve edip satarsan 15 gold coin veriyor. 10 tane bu şekilde adam satıp ssr bileti alınıyor shoptan. Şansına kalmış bana Hyuga neo tiger ve Noble young emperor karl heinz çıkmıştı.

    Yani özetlersem ilk ssr sonraki reroll en az 2ssr 3.sünde 1 veya 2 mağazadanda 2 sssr ile toplam 6 -7 ssr gatcha oyuncu ile başlanıyor .
    bende biraz hata yaptım başlarda ama ana hesapta 400lere dayandı kıyamıyorum duruyor öyle
    alt hesabım ile oynuyorum bakabilirsin. henüz mağazadan ssrx2 biletleri almadım.9 ssr olucak. club transfer yarın misugi vericek onu da alıp devam

    7 gatcha ssr birde clubasa var.captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı


    bu da oyundaki tüm oyuncuların stat listesihttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1E9rwAbRXrU2wjjMe6521z2HxMQnPKdVY8RfVzxzCzyE/edit?usp=sharing


    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı



    sağolun hocam yeni kadrom üstte

    peki bu ssr yaptığımız adamları ur yaparsam verdiğim koç kartları falan hep sıfırlanıyor mu boşa mı gidiyor.

    Birde neden her oyuncu ur olmuyor mesala ssr tsubasa var evolve kısmında listede var ama wakabayashi yok.

    sr kartı nasıl ssr yapıyoruz aynı şey bk içinde geçerli mi sr ile sr mi birleştirmek lazım

    bu arada topu havaya dikme süpermiş geçen birisi topu kendi koşu yoluna atıp duruyordu dikmeye çalışıyordu demek . bu ne yapıyor diyordum kesin öyle bir şey yoksa sağımdan atıp solumdan geçecek değildir herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 2 Şubat 2018; 10:2:47 >




  • koç kartları şöyle diyelim elindeki nitta için ssr iken tüm + güçlerini koç kartları ile fulledin ve evolve edip ur yaptın. boşa gitmiyor şu oluyor +1300 atack alıyorsa ssr iken ur olunca +400 daha veriyor geliştirmen için atıyorum. bu şekilde.

    iki kart seviyesi geliştirilebilir sr ve ssr. elindeki genzo ssr olur ur olmaz. sr ssr oluyor ssr ur oluyor. bu da böyle

    Kadronda nitta napoleon ve misaki dışındakileri evolve etmene gerek yok bu arada diğer ssr kartların raid kartlar.

    Evolve yapman için her oyuncunun renginde evolve itemleri var mesela senin 3 ssr gatcha oyuncun var ve kırmızı. salı günü kırmızı evolve itemleri veriyor haftalık görevde ordan tamamlarsın. ssr evolve için legend drill çıkıyor hard seviyesinden genelde onu alman lazım 1 kart için 1 tane o biraz uğraştırır.

    Dikme olayı gerçekten güzel alternatif oluyor kolaylaştırıyor oyunu. topu atma olayını hızdan kazanmak için yapıyorlar bence dribbling düşük gibisinden.

    Kadro kısmını sana bırakıyorum sonuçta oyun keyf alıyorsan sorun yok. birde oyunda artık tüm kartlar gelişince clublere katılmak çok önemli. Mesela clubasa pas 7200 ile oyundaki en yüksek kart. ona c40 drive pass vermek gerekiyor. bu da clubler ile share play yaparak oluyor.

    Gene takıldığın bişey varsa cevaplarım teşekkür ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhtsuhh -- 2 Şubat 2018; 11:26:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhtsuhh

    koç kartları şöyle diyelim elindeki nitta için ssr iken tüm + güçlerini koç kartları ile fulledin ve evolve edip ur yaptın. boşa gitmiyor şu oluyor +1300 atack alıyorsa ssr iken ur olunca +400 daha veriyor geliştirmen için atıyorum. bu şekilde.

    iki kart seviyesi geliştirilebilir sr ve ssr. elindeki genzo ssr olur ur olmaz. sr ssr oluyor ssr ur oluyor. bu da böyle

    Kadronda nitta napoleon ve misaki dışındakileri evolve etmene gerek yok bu arada diğer ssr kartların raid kartlar.

    Evolve yapman için her oyuncunun renginde evolve itemleri var mesela senin 3 ssr gatcha oyuncun var ve kırmızı. salı günü kırmızı evolve itemleri veriyor haftalık görevde ordan tamamlarsın. ssr evolve için legend drill çıkıyor hard seviyesinden genelde onu alman lazım 1 kart için 1 tane o biraz uğraştırır.

    Dikme olayı gerçekten güzel alternatif oluyor kolaylaştırıyor oyunu. topu atma olayını hızdan kazanmak için yapıyorlar bence dribbling düşük gibisinden.

    Kadro kısmını sana bırakıyorum sonuçta oyun keyf alıyorsan sorun yok. birde oyunda artık tüm kartlar gelişince clublere katılmak çok önemli. Mesela clubasa pas 7200 ile oyundaki en yüksek kart. ona c40 drive pass vermek gerekiyor. bu da clubler ile share play yaparak oluyor.

    Gene takıldığın bişey varsa cevaplarım teşekkür ettim.


    merhaba hocam etkinliklerden kart topluyorum neden bu 3 oyuncu hariç yükseltmeme gerek yok. birde ssr ile ssr arasında nasıl bu kadar uçurum olabiliyor adam ssr 6500 vuruyor benim nitta 4500 anca vuruyor full doluyum koç kartlarıda okulu maxta. yanında sandık resmi olanlar sanırım oyun hediyesi bu yüzden ezik gibiler ondan mı yükseltmemeliyim

    birde sanırım eski ct2 gibi her skil her adama özel değil wakabayashi golden el tarzı tek elle yakalama skilini gördüm aynı şey başka adamlar içinde geçerli bu başka oyuncu skillerini kendi adamıma nasıl yediririm.

    birde alman schneider falan nasıl ssr alacağım etkinlikte çıkan adamda fire şut yok transferlerde çok dandik oluyor sr üstü alamadım hiç. transferde ip ucu var mı çıkarmak için. bir kaç kere bilet verdi onda da oyun hata verdi kaç kere silme noktasından döndüm. geçen adam full ur karşıma çıktı allahtan merhametli çıktı karşılıklı smilelerden sonra 2 den sonra ellemedi defanstan karşılıklı şut falan deneye deneye takıldık oynayanlar iyi olmasa bırakıcam lig tarafında hedefe hep aynı yere atarak değişik değişik hediyeler daha verimli olmaya başladı transfer ipucu da yakalarsam bir şeyler olacak. youtube de adamlar video çekmiş ssr dolu açılıyor benim sarı oluyor kart bi dönüyor sr dandik adam

    ek olarak bugün işizaki ve jitow u ssr yapma imkanım var sence değer mi yoksa ilerde etkinlikten falan ssr defans verir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 8 Şubat 2018; 11:23:36 >




  • Nittan maksimum 5783 şut gücüne ulaşır.Bunu arttırmanın yolları team skilllerdir. Bazı kartların birden fazla versiyonları var.

    Raidten aldığın kartlar genelde statları düşüktür. Yetenek farmlamak için kullanılır.

    Teach skill bölümünden aynı kartların ana yetenekleri öğretilebilir.

    Transferden iyi oyuncu çıkması tamamen şans 180 dream ball açtım 1 tane ssr çıktı misal bana dreamfestte.
    İşin sırrı dreamball biriktirip dreamfestte açmakta yatıyor çünkü dreamfest karekterleri epey güçlü ve sadece dreamfestlerde çıkar.ssr çıkma oranı %3ten %5e çıkarılır. Ben biraz şanssızdım ama epey ssr alan oluyor.

    Birdahaki dreamfest jito vericek alma şansın var. idareten sr kartlarını ssr yapabilirsin tabi.

    Kadron oldukça yetersiz kardeşim ama canını sıkmana gerek yok. Eski mesajlarda bahsettiğim yöntem ile reroll yapıp kadronu doldurabilirsin. Epey zamanını alacak olsada kötü bir hesapla haftalar geçirip oyundan soğumaktan iyidir.

    Id numaranı yazarsan seni ekleyebilirim bu arada oyunda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhtsuhh -- 8 Şubat 2018; 12:14:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhtsuhh

    Nittan maksimum 5783 şut gücüne ulaşır.Bunu arttırmanın yolları team skilllerdir. Bazı kartların birden fazla versiyonları var.

    Raidten aldığın kartlar genelde statları düşüktür. Yetenek farmlamak için kullanılır.

    Teach skill bölümünden aynı kartların ana yetenekleri öğretilebilir.

    Transferden iyi oyuncu çıkması tamamen şans 180 dream ball açtım 1 tane ssr çıktı misal bana dreamfestte.
    İşin sırrı dreamball biriktirip dreamfestte açmakta yatıyor çünkü dreamfest karekterleri epey güçlü ve sadece dreamfestlerde çıkar.ssr çıkma oranı %3ten %5e çıkarılır. Ben biraz şanssızdım ama epey ssr alan oluyor.

    Birdahaki dreamfest jito vericek alma şansın var. idareten sr kartlarını ssr yapabilirsin tabi.

    Kadron oldukça yetersiz kardeşim ama canını sıkmana gerek yok. Eski mesajlarda bahsettiğim yöntem ile reroll yapıp kadronu doldurabilirsin. Epey zamanını alacak olsada kötü bir hesapla haftalar geçirip oyundan soğumaktan iyidir.

    Id numaranı yazarsan seni ekleyebilirim bu arada oyunda

    tm hocam o zaman jito beklesin işhizakiyi yapayım . bundan sonra db harcamayım hep dandik adam veriyor etkinlik falan gelirse toplu halde yaparım

    id : 816 637 047

    ek olarak klüp baya zayıf 3 kişiyiz çıkmakta istemiyorum bakalım biraz daha böyle gideceğim

    oyun takım adı forum ismim ile aynı teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 8 Şubat 2018; 13:12:58 >




  • Arkadaşlar bende oyunda yeni sayılırım cok pismem lazım..
    Sorum ise altın var baya onlarla transfer falan yapamıyormuyum ? Yoksa yuvarlak toplardan mı cıkıyor bu sadece? Takımımı güclendirmem lazım da nasıl ?:) Transfer etmek olmalı bence eğer yoksa ...
  • Merhaba, her mevkide ssr oyuncum var bir tek kaleci wakabayashi sr kaldi. Bu evolve modundan ssr a yuksetmek icin gereken kartlari nasil kazanabiliyoruz? Ucretli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İskambilTR

    Arkadaşlar bende oyunda yeni sayılırım cok pismem lazım..
    Sorum ise altın var baya onlarla transfer falan yapamıyormuyum ? Yoksa yuvarlak toplardan mı cıkıyor bu sadece? Takımımı güclendirmem lazım da nasıl ?:) Transfer etmek olmalı bence eğer yoksa ...

    altının bir faydasını göremedim anca oyunculara bk basıp geliştirirken altın istiyor transfer de işe yaramıyor

    dreamball o yuvarlak toplar en garantisi onlar da oyunda ki hikaye bölümünü geçtikte kazanabiliyorsun ya da ilk kez geçtiğin bir eventi kazanırsan veriyor. 5 db ile 1 transfer yapabiliyorsun ama onlar ezme çıkıyor sana önerim 50 tane biriktirip toplu halde yapman bu şekilde yaparsan içlerinde en az 1 tane sr falan çıkma ihtimali oluyor.

    ikinci transfer yöntemi ise maç başlamadan önce arkadaş seçtiriyor bir nevi sponsor tarzı mesela kimisi %5 atak başkası %3 şut gücü veriyor bunlara maç sonunda arkadaşlık teklif edip sonra ki maçlarda bunlardan faydalanırsan FP friend point veriyor bu arkadaşlık puanını transfer kısmında aşağılara inince görürsün bozdurup transfer yapabiliyorsun bk de verebiliyor futbolcu da.

    üçüncü transfer yöntemi ve en kolayı eventler. mesela ben dün ssr defans aldım . özel eventler oluyor onları geçebilirsen oyuncu veriyor ben dün de fire şutlu almanı aldım.

    dördüncü ise günde 1 kere transfer kısmından reklam izleyip alabiliyorsun aynı şekil bk ve futbolcu çıkabiliyor.

    ilerde kulüplere üye olursan kazandığın lig maçlarında puan veriyor bu puanları oyun içinde ki oyunda harcayıp hediye alabiliyorsun transfer bileti vs çıkabiliyor ama şimdilik sonraki aşama gibi.. bu kısmı tam çözemedim ama yaptığın bağışlardan da verebilir çünkü maç kazandığım halde hediye puanı vermiyor büyük ihtimal kulüp bağışlarından veriyor

    transfer etmek yetmiyor players kısmında training var oradan güçlendirmesini istediğin adamı seçip altta çıkan 10 tane + işaretine basıp koç ve mavi kırmızı yeşil bk leri ekleyip o adama okutman lazım böylece lvl atlıyorlar. özellikleri yükseliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 11 Şubat 2018; 11:11:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    Merhaba, her mevkide ssr oyuncum var bir tek kaleci wakabayashi sr kaldi. Bu evolve modundan ssr a yuksetmek icin gereken kartlari nasil kazanabiliyoruz? Ucretli mi ?

    bu kartları en kolay eventlerde kazanıyorsun maç yüklenirken hangi rengin hangi gün olduğunu anlatan bir etkinlik takvimi gözüküyor event kısmını takip et.

    2. yöntem shop kısmından exchange shop kısmı. burada kazandığın lig maçlarında ki madalyaları takas edebiliyorsun. o bölüm çok güzel oraları kurcalamanı öneririm.

    ama en temizi dediğim gibi event kısmı bende her kart fazla fazla var maçı hızlandırıp orta seviye maçı tüm gün oynuyorum en son mavi kartlarım 100 kadar olmuştu koyuyorum cebime o oynuyor

    ücretsiz kazanıyorsun anlatımım biraz kötü ama umarım anlamıştırsın mesela bugün koç kartları veriyor onlarıda almanı öneririm skillerin yanında ki diğer kutuyu dolduruyor mesala yumruk 3000 + 500 oluyor maxı biraz daha dolduruyor kaç kaldığını left yazan yerden görebilirsin.

    kolay gelsin




  • 2 sorum daha olcak. birincisi aynı konu :)shop kısmı exchange shoptan nasıl temin edilebiliyor. orda bende öyle bir seçenek çıkmıyor. aşağıda bende exchange kısmında çıkan itemler.captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    bana lazım olan itemler ise şunlar
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    İkincisi bazı oyuncular yanında çıkan bu sandık simgeleri ne ifede ediyor bilen var mı ?captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    2 sorum daha olcak. birincisi aynı konu :)shop kısmı exchange shoptan nasıl temin edilebiliyor. orda bende öyle bir seçenek çıkmıyor. aşağıda bende exchange kısmında çıkan itemler.captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    bana lazım olan itemler ise şunlar
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    İkincisi bazı oyuncular yanında çıkan bu sandık simgeleri ne ifede ediyor bilen var mı ?captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı





    hocam orada ki sekmede lig kısmı var orası tıklanmıyor mu lig maçlarını kazandığında aldığın puanlarla oradan alabiliyorsun.

    yanında sandık olanlar sanırım oyunun bize verdikleri oluyor eventlerden falan gelenler geliştirsende pek bir işe yaramıyor yani atıyorum hediye ssr tsubasa 3500 şut veriyorsa normal çekişle kazanan tsubasa 4500 vurur örneği salladım ama anlamıştırsın. cidden baya fark ediyor üstte ki hocamız onu daha iyi açıklamıştı üstte ki mesajlarda var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    2 sorum daha olcak. birincisi aynı konu :)shop kısmı exchange shoptan nasıl temin edilebiliyor. orda bende öyle bir seçenek çıkmıyor. aşağıda bende exchange kısmında çıkan itemler.captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    bana lazım olan itemler ise şunlar
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    İkincisi bazı oyuncular yanında çıkan bu sandık simgeleri ne ifede ediyor bilen var mı ?captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı





    hocam bugün kart etkinliği var kaçırma gerekirse dreamball harca enerjini fulle kart kazan bana 2 tane ur yapma kartı çıktı deli gibi kart kasıyorum oynayanlar kaçırmasın




  • Selamlar.Oyunu 42 gündür oynuyorum ve 72. seviyeye gelebildim.Oyunu ilk hafta tabiri caise rastgele oyunadım eğer hhtsuhh rumuzlu arkadaşın yazdıklarını okuduktan sonra oyuna başlasaydım çok daha bilinçli oynardım.Oyun genel anlamda tatmin edici gerek grafikler olsun gerek oynanabilirlik gerek hikaye ve bölümler.Bence en büyük sorun parayla malzeme aldırma zorunluluğu.Çünkü parasız oynayarak ne kadar kasarsanız kasın yada tüm etkinlikleri sonuna kadar değerlendirim yine de şansa ihtiyacınız var.Az önce Dream Collections etkinliğinde zar zor biriktirdiğim 50 dreamball ile transfer yaptım.İşime yarayacak sadece 1 adet oyuncu geldi.İkinci olarak oyunun Japonya - Çin versiyonlarında daha iyi oyuncular hediye olarak veriliyor ve farklı modları da olduğunu sanıyorum bir resimde öyle görmüştüm.Festival de gelen oyuncuların ve takımımın resimlerini koyuyorum.ID NUMARAM : 226656584

    Benimde bir kaç sorum var umarım cevabı olan arkadaşlar vardır.

    1 Kulüp kurmak için ne gerekli ve kurucuya ekstra neler sağlıyor.
    2 Share modda maça katılan arkadaşlardan bazıları maç sonundaki hediyeleri vermiyor bunun bir sebebi var mı yoksa tamamen rastgele mi ?
    3 Online ve Lig modlarında herhangi bir püf nokta var mı ? Özellikle Online modda çok zor rakipler geliyor.
    4 Kulüpteki bazı üyeler 1 günde 30 seviye birden atladı bunu nasıl yapabiliyorlar ?
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığıcaptain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığıcaptain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı




  • egzersayz kullanıcısına yanıt
    Baslamaya niyetlenmistim ama mesajinizdan anladığım kadarıyla oyun pay to win. Bu yuzden vazgeçtim. Beni vakit kaybindan kurtardığınız için teşekkkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redtwister


    quote:

    Orijinalden alıntı: İskambilTR

    Arkadaşlar bende oyunda yeni sayılırım cok pismem lazım..
    Sorum ise altın var baya onlarla transfer falan yapamıyormuyum ? Yoksa yuvarlak toplardan mı cıkıyor bu sadece? Takımımı güclendirmem lazım da nasıl ?:) Transfer etmek olmalı bence eğer yoksa ...

    altının bir faydasını göremedim anca oyunculara bk basıp geliştirirken altın istiyor transfer de işe yaramıyor

    dreamball o yuvarlak toplar en garantisi onlar da oyunda ki hikaye bölümünü geçtikte kazanabiliyorsun ya da ilk kez geçtiğin bir eventi kazanırsan veriyor. 5 db ile 1 transfer yapabiliyorsun ama onlar ezme çıkıyor sana önerim 50 tane biriktirip toplu halde yapman bu şekilde yaparsan içlerinde en az 1 tane sr falan çıkma ihtimali oluyor.

    ikinci transfer yöntemi ise maç başlamadan önce arkadaş seçtiriyor bir nevi sponsor tarzı mesela kimisi %5 atak başkası %3 şut gücü veriyor bunlara maç sonunda arkadaşlık teklif edip sonra ki maçlarda bunlardan faydalanırsan FP friend point veriyor bu arkadaşlık puanını transfer kısmında aşağılara inince görürsün bozdurup transfer yapabiliyorsun bk de verebiliyor futbolcu da.

    üçüncü transfer yöntemi ve en kolayı eventler. mesela ben dün ssr defans aldım . özel eventler oluyor onları geçebilirsen oyuncu veriyor ben dün de fire şutlu almanı aldım.

    dördüncü ise günde 1 kere transfer kısmından reklam izleyip alabiliyorsun aynı şekil bk ve futbolcu çıkabiliyor.

    ilerde kulüplere üye olursan kazandığın lig maçlarında puan veriyor bu puanları oyun içinde ki oyunda harcayıp hediye alabiliyorsun transfer bileti vs çıkabiliyor ama şimdilik sonraki aşama gibi.. bu kısmı tam çözemedim ama yaptığın bağışlardan da verebilir çünkü maç kazandığım halde hediye puanı vermiyor büyük ihtimal kulüp bağışlarından veriyor

    transfer etmek yetmiyor players kısmında training var oradan güçlendirmesini istediğin adamı seçip altta çıkan 10 tane + işaretine basıp koç ve mavi kırmızı yeşil bk leri ekleyip o adama okutman lazım böylece lvl atlıyorlar. özellikleri yükseliyor.



    Teşekkürler ...
    Biraz zor gibi geldi.. Tamam eventlerden oyuncu kazanıyorsun da hep değil :) Sansına diyelim. :) Bide exp kartları kazanması var level yükseltmesi var calım hareketleri sutlar ...vs :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egzersayz

    Selamlar.Oyunu 42 gündür oynuyorum ve 72. seviyeye gelebildim.Oyunu ilk hafta tabiri caise rastgele oyunadım eğer hhtsuhh rumuzlu arkadaşın yazdıklarını okuduktan sonra oyuna başlasaydım çok daha bilinçli oynardım.Oyun genel anlamda tatmin edici gerek grafikler olsun gerek oynanabilirlik gerek hikaye ve bölümler.Bence en büyük sorun parayla malzeme aldırma zorunluluğu.Çünkü parasız oynayarak ne kadar kasarsanız kasın yada tüm etkinlikleri sonuna kadar değerlendirim yine de şansa ihtiyacınız var.Az önce Dream Collections etkinliğinde zar zor biriktirdiğim 50 dreamball ile transfer yaptım.İşime yarayacak sadece 1 adet oyuncu geldi.İkinci olarak oyunun Japonya - Çin versiyonlarında daha iyi oyuncular hediye olarak veriliyor ve farklı modları da olduğunu sanıyorum bir resimde öyle görmüştüm.Festival de gelen oyuncuların ve takımımın resimlerini koyuyorum.ID NUMARAM : 226656584

    Benimde bir kaç sorum var umarım cevabı olan arkadaşlar vardır.

    1 Kulüp kurmak için ne gerekli ve kurucuya ekstra neler sağlıyor.
    2 Share modda maça katılan arkadaşlardan bazıları maç sonundaki hediyeleri vermiyor bunun bir sebebi var mı yoksa tamamen rastgele mi ?
    3 Online ve Lig modlarında herhangi bir püf nokta var mı ? Özellikle Online modda çok zor rakipler geliyor.
    4 Kulüpteki bazı üyeler 1 günde 30 seviye birden atladı bunu nasıl yapabiliyorlar ?
    captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığıcaptain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığıcaptain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı

    size yine 1 tane gelmiş bana elimde olan nitta geldi sr ek şutu da yok o kadar db boşa gitti üstüne ligte kazandığım transfer kartıda fos çıktı onlarda iyi oyuncu vermedi. şuan tek amacım ligten kastığım puanla ssr transfer kartından kaleci çıkarmak ve ur yapmak. kalecim sr den ssr olduğu için 1 seviye daha evrilmiyor. bu etkinlik falan foss.. olay kartlarda bitiyor db ile enerji fulleyip eventlerde hızlı maç seçip 2 3 dk da 3 5 arası kart kasabiliyorum bundan sonra transfer yapmayı durduracağım anca garanti verirse yaparım gaza geldim yaptım hepsi uçtu bu arada siz 42 günde iyi yükselmişsiniz ben daha yeni yeni ur yapmaya başlıyorum kartları hallediyorum

    diğer arkadaşı da haberdar ettim o baya bilgili bizi bir aydınlatırsa seviniriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 13 Şubat 2018; 23:8:31 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.