Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
27
Favori
98.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortor

    Sunulan bütün çözüm önerilerini denedim. hepsinde çökmeler devam etti. Ekran kartı frekanslarını düşürmek biraz daha stabil hale getirdiyse de yine çökmeye devam etti oyun. Benim için KESİN çözüm, biostan cpu hyper threadingi kapatma oldu. kastettiğiniz sanallaştırma olayı bu ise - evet çözüm oldu benim için. bir de intel virtulisation ayarı var , bu çoğunlukla default olarak kapalı zaten. Ama sanırım siz bunu kastetmediniz.
    evet onu kastediyorum işte sanallaştırma diye geçiyor intelde hyper treathing midir nedir o amd de svm mode diye geçiyor onu kapatınca düzeliyormuş.ilginç bir sorun ne alaksı varsa artık sanallaştırmayla ?
  • o özelliği kapatınca oluşturulan sanal çekirdek değil de fiziki çekirdekler kullanılıyor sanırım. Kapattığımdan beri 10 saat oyun sürem var ve hiç çökme olmadı. Öncesinde 1 saat içinde defalarca çöküyordu oyun, bir sürü şeyi baştan yapmak zorunda kalıyordum.
  • Daha stabil bir sürücü
    https://www.guru3d.com/files-details/geforce-417-21-hotfix-driver-download.html
    Ayrıca
    Microsoft, w10 için yayınladığı KB4481887 numaralı güncelleme nedeniyle performans sorunu yaşayan kullanıcılarına son güncellemeyi bilgisayarlarından kaldırmasını önerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım mevcut PC bileşenlerimle Assassin's Creed serisi maceramın sonuna geldim. Assassin's Creed Origins'i nerdeyse ultra ayarlarda oynayan ben bu oyunu en dip grafik ayarlarında bile oynayamıyorum. Hem FPS'ler slayt gösterisi gibi akıyor hem de AC Origins'te daha iyi grafik yakalıyordum. Ya Ubi optimizasyon özürlü bir oyun çıkardı ya de mevcut PC bileşenlerimizi yenilememiz için kasıtlı olarak bu kadar kastıran bir oyun yapmışlar. Böyle giderse artık PS4 Pro'ya bakıcam bu oyundan.
  • Bendede benzer performas sıkıntıları var. The divison 2, battlefield gibi oyunlarda yağ gibi akan grafikler bu oyunda akmıyor akamıyor. Ben bu oyunu GTX 750 ti ile çoğunluk ile orta- bir iki özellik low ayarda 25-30 fps alıyordum. Ancak yeni Rx570 aldım. RX570 ile (high texture ayarları ile bellek kullanımı 3700-3800 mb yi buldu) high ayarlada 25-35 fps alıyorum özellikle şehir olan yerlerde orman olan kısımlarda ise 35-40 fps. Ancak youtube daki performans testlerine baktığımda high ayarlarda miller 40 fps alıyor stabil olarak. Bendeki oyun güncel olmadığından da olabilir. Ama emin olamadım. Yorumlarınızı bekliyorum. sistemim;
    İşelmci: İntel i7 4790 3.6 ghz
    Ram: Gskil 8 gb 1600 mhz ddr3 (özellikle ramden şüpheleniyorum.)
    Anakart: Asus H97 pro
  • unbqlqnced kullanıcısına yanıt
    İşlemciye oc yapın ben 3770k yı ilk çıktığında aldığımdan beri normal hızında kulanırdım bu oyun bana oc yaptırdı ve faydası oldu oyun işlemci canavarı.
    Ram kullanımı 6gb da kalıyor benim oyunda 8 tam sınır diyebiliriz ama pek çok oyun için yetersiz 8.

    Ayrı olarak benim core 2 duo dan i7 ye geçmeme sebep olan oyun ac3 dü bu ac oyunuda oc yapmama sebep oldu bir sonrakide i9 a geçmeme sebep olmasa bari gerçi şimdi bir düzen tutturdular origins ve bu yine benzer gereksinimlerde çıkar bir sonrakide umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 26 Mart 2019; 11:21:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unbqlqnced

    Bendede benzer performas sıkıntıları var. The divison 2, battlefield gibi oyunlarda yağ gibi akan grafikler bu oyunda akmıyor akamıyor. Ben bu oyunu GTX 750 ti ile çoğunluk ile orta- bir iki özellik low ayarda 25-30 fps alıyordum. Ancak yeni Rx570 aldım. RX570 ile (high texture ayarları ile bellek kullanımı 3700-3800 mb yi buldu) high ayarlada 25-35 fps alıyorum özellikle şehir olan yerlerde orman olan kısımlarda ise 35-40 fps. Ancak youtube daki performans testlerine baktığımda high ayarlarda miller 40 fps alıyor stabil olarak. Bendeki oyun güncel olmadığından da olabilir. Ama emin olamadım. Yorumlarınızı bekliyorum. sistemim;
    İşelmci: İntel i7 4790 3.6 ghz
    Ram: Gskil 8 gb 1600 mhz ddr3 (özellikle ramden şüpheleniyorum.)
    Anakart: Asus H97 pro
    Arkadas cevap yazmis ama sakin ola islemciye OC yapayim demeyin. Farketmemis ama sizin islemci K serisi değil. Ekran kartina yapsanda 35 fps 38 olur en fazla. Rx570 videolarina baktim 35 ormanlik alanda hepsi siz nasil video izledinizki.
    Ayrica ddr4 ram-haliyle anakart ve islemci alirsaniz ancak 40fpslere cikarsiniz o ekran kartiyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo işlemcimin K lı olmadığının farkındayım OC yapamam zaten. Bendeki sıkıntı millet şehir atmosferinde de dahil olmak üzere high ayarlarda 35 stabil fps alıyor bende şehir atmosferinde 25 fps lere düşüyor ve stabil bir fps alamıyorum.
    Şu videoda low medium high ve very high kıyaslaması var
    Adam benim high aldığım fps yi very high da alıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=eUoqN7zfoi4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 26 Mart 2019; 23:8:0 >
  • Seriyi özellikle en çok yerden yere vurulan Unity ile Syndicate'i eleştirmekle hata etmişiz. Seri asıl Origins ve Odyssey ile bitmiş. O oyunlarda en azından tarih vardı, konu vardı, atmosfer vardı yani en azından ac'nin kendine özgü havasını yansıtıyordu. Bizleri o dönemlere götürüyordu.. Şu son 2 oyunda oda kalmamış. Tamamen ergen işi RPG olayına dönmüş iş. Eskiden tırmanmanın bile bir eğlencesi vardı şimdi bildiğin yürüyerek çıkıyoruz onunda keyfi gitmiş. Suikasçilik dene kavram zaten söz konusu değil değinmeyelim bile. Yapay zeka en dip seviyede. Çünkü malesef bu seride günümüz onlinecı RPG ci tamamen level atlamaya, ego tatmin etmeye, stres atmaya, yok senaryoymuş, atmosfermiş umurlarında dahi olmayan kesimin zevkine kurban edilmiş ona göre dizayn olmuş pek çok oyun gibi. Bahsettiğim grafikler değil atmosfer dikkatinizi çekerim... Birde RPG'ye karşı değilim yapacaksan Witcher gibi yada Dark Souls gibi efsane yap. Bu gibi ergen saçması olmasın...
  • Yeni oyun Assassin's Creed Viking olacak büyük ihtimal:) roma beklemeyin.
    Division 2 de easter egg bulunmuş Valhalla posteri var:) Bekle bizi Odin bekle bizi Thor :D

  • Faustino kullanıcısına yanıt
    seriden bağımsız bir oyun olarak değerlendirince bile mi kötü diyorsun hocam? ben en son ac 2 oynadım ps3te, seriyi pek takip etmiyorum ama odyssey bir oyun olarak acayip derecede hoşuma gitti. sıkı bir witcher hayranı olarak (şehir dışındayım) eve gider gitmez odyssey alıp oynamak istiyorum.
    haritası, yapacak ve toplayacak bir sürü şey olması falan baya çekiyor beni, suikastçilikten bağımsız olarak çok eğlenceli bir oynanışı var gibime geliyor hep, yanılıyor muyum acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel hocam siz bakmayın beğenmediği için kötüleyenlere. Open world rpg seven insan bu oyuna bayılır. Benim oyunla ilgili eleştirilerim şöyle. İtemizasyon daha anlamlı olabilirdi. Yani bir diablo sistemi beklemiyorum itemlerde ama yine de legendary bir item düşürünce heyecanlandırsaydı güzel olurdu. Hikaye dlc de güzel değil. Ana oyunu çok beğendim ama. Bir de nightmarede oynamama rağmen combat çok kolay. Zor isteyen oyuncuya seçenek olarak , ciddi zorluk seviyeleri sunulsaydı daha iyi olurdu. Belki ng+ ta değişir ama sanmıyorum. Ve son olarak fiyatı tabi. Fiyat meselesi sadece yayıncıyla ilgili değil, ülkemiz şartları da işin içine girince ne yazık ki çok yüksek fiyatlara satılıyor. Uzun lafın kısası oyun hakikaten oynamaya değer kaliteli bir oyun. Seri ile alakası kalmamış. Evet bu doğru ama kötü bir değişim değil. Oynamayı düşünenlere tavsiyem , türü seviyorsanız mutlaka deneyin. Yüzeysel eleştirilerle , seriye uzak bir hale büründüğü için kötüleyenleri ciddiye almayın. Deneyin ve kendiniz karar verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ama hem fiyattan yakınıp hem denemeyi salık vermen biraz trajikomik olmuş :) şaka bir yana genelde oyunlar iyice ucuzlasın diye beklerim ama odyssey için yüz - yüz elli lirayı gözden çıkardım, o yüzden fiyat konusunda pek yapacak bir şey yok, şartlar böyle maalesef :(
    diğer açılardan ise tam aradığım şey dediklerin, baya geniş bir dünya, gezip görecek bir sürü farklı yer ve olay. item sistemi daha güzel olsaymış daha iyi olurmuş tabi, o silahları, süslü set zırhları falan bulmak daha ödüllendirici olsaymış keşke. neyse, kusursuz oyun yok sonuçta.
    cevap için tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde her oyunu 2 saat deneyip iade edebiliyorsunuz. Bu yüzden deneyebilirsiniz dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum. Diğer assasin's creed oyunlarında ne kadar gizlilik vardı ki bunlarda aranıyor(AC-1 i hariç tutuyorum). Ben Ac2-brotherhood-revelation,Ac3,Ac4,rogue,sydicate oynadım. Ac3-Ac4 rogue ve sydicate fazla katlamadım birde. Bu oyunlarda gizlik dediğiniz çatıdan gidip milletin üstüne balıklama atlamak. Sonra yirmi kişilik tüm gruba çatır çatır tek atmak. Valla isteyen orginste de odyssey de de gizlilik ile gidip tüm kaleyi kimseyi uyandırmadan alabilir. Hatta 20 kişilk bir gruba girin bakın sağ çıkabiliryormusunuz hatta o gruba 2-3 tane bounty hunter geldimi tam çurguna.
  • Assassin's Creed Odyssey - Main Theme / Legend of the Eagle Bearer - Acoustic Cover


    En iyi soundtracklardan insanı başka diyarlara götürüyor resmen:)
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    ortalama yüz saat civarı sürüyor diye biliyorum oyun, iki saatte pek anlaşılmaz diye düşünmüştüm :)
    peki bu oyunu dlcleri ile birlikte mi almak lazım hocam? dlcler de malum bir oyun parası olduğundan değer mi emin olmak için soruyorum. birisi atlantis ile alakalı iki dlcsi var oyunun sanırım, bunlar hikayeye ek olarak yeni mekanlar, itemlar vs de ekliyor mu oyuna?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2 adet DLC var ve her bir DLC 3 er bölümden oluşuyor.1 bölümün ne kadar uzun sürdüğüne oyunun standard sürümünden tahmin edebilirsin.

    Şahsen bana standart sürümüyle bile gayet dolu bir oyun geldi.Yan görevlerle beraber sağı solu dolaşarak etrafı keşfederek filan 100 saatin üzerinde rahat sürer bu oyun.

    Ben 51 saat oynamışım.Haritanın neredeyse yarısı daha hiç açılmadı.Gayet dolu bir oyun.
  • Oyunun mekaniklerini görmek, zevkinize uygun olup olmadığını anlamak için bence yeterli bir deneme süresi 2 saat. Keşke eskiden olduğu gibi oyunlarda süre sınırı olmayan demolar olsaydı ama 2 saatle yetinmek zorundayız ne yazık ki. Dlc hikayesini ben beğenmedim. Ama season pass içeriği tek başına indirime girmiyor. Bu yüzden gold paketi indirimde yakalamak daha mantıklı bence. Sadece ana oyun almış olsanız bile saatlerce sürecek bir oyun. Her köşeyi inceleyerek, tüm yan görevleri yaparak giderseniz benim gibi, sadece ana oyun 100 saati bulur. Biraz da seçtiğiniz kombat zorluğuna bağlı tabi. Nightmare ilk başta çok zormuş gibi geliyor ama biraz item toplayıp kombata alışınca kolaylaşıyor. Sıkılmamak adına nightmare oynamak iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4.73 gb yüklemeyi yapması gerekirken sürekli hata veriyor ne yapmam gerekiyor sizler de de böyle bir sorun oluştumu acaba ? Aktif internetin oldğundan emin ol dio yarıda bıraktı 3.29 gb indirdi ve daha da ilerlemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.