Şimdi Ara

Apple bazı iPhone 7 modelleri için onarım programı başlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple bazı iPhone 7 modelleri için onarım programı başlattı!
     
    Apple, Eylül 2016'da tanıttığı iPhone 7 serisinin küçük bir partisinde yaşanan "servis yok" sorununu doğruladı. iPhone 7 cihazlarının küçük bir yüzdesini etkileyen problem için bazı ülkelerde Apple tarafından ücretsiz onarım programı başlatıldı. Apple; sorunun anakarttaki bir bileşenin düzgün çalışmamasından kaynaklandığını söylüyor. 
     
    Yaşanan bu sorun neticesinde bazı iPhone 7'ler hücresel ağa bağlı olduğu halde "servis yok" hatasına sebebiyet veriyor. Kullanıcılar, bu sorunla telefonun piyasaya sürüldüğü andan itibaren karşı karşıya kaldıklarını dile getirirken problemin özellikle uçak modunun açılıp kapatıldıktan sonra ortaya çıktığını belirtiyor. Apple'a göre, bu sorundan etkilenen telefonlar Eylül 2016 ve Şubat 2018 tarihleri arasında üretilen cihazlardan oluşuyor. Şirket ayrıca problemli telefonların Çin, Hong Kong, Japonya, Makao ve Amerika'da satıldığını söylüyor.
     
    Apple bazı iPhone 7 modelleri için onarım programı başlattı! 
     
    Apple, daha önce bu sorun ile karşı karşıya kalıp da problemin çözülmesi için Apple onarım merkezine ödediği ücretleri de tazmin edecek. A1660, A1780 ve A779 model numaralarına sahip bazı iPhone 7 modellerinde yaşanan bu sorun için Apple mağazalarında ücretsiz tamir programı başlatılmış durumda.   
     
    Şimdilik ülkemizde benzer sorunlarla Apple onarım merkezine başvuran müşterilerin sayısı fazla değil. Zaten Apple'da yaşan sorunun Çin, Hong Kong, Japonya, Makao ve Amerika'da satılan telefonlarda mevcut olduğunu söylüyor. Ancak telefonunuzu yukarıdaki ülkelerden birinden aldıysanız model numaranızı kontrol etmenizde fayda var. A1660, A1780 ve A779 model numaralı bir iPhone 7 cihazınız varsa Apple'ın başlatmış olduğu bileşen değişim programından size en yakın Apple mağazasını ziyaret ederek yararlanabilirsiniz. Son olarak Apple'ın ülkemizde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazları için herhangi bir değiştirme ve onarım kapsamı uzatma programının olmadığının altını çizelim.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.