Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk gunden itibaren cok ozenli ve temiz kullanılmış, ekran koruyucu ve kilif ile birlikte kullanılmıştır. O yüzden kickstandi laçkalaşmamış saglam diri şekildedir. Ölü pikseli dokunmatik arizasi vs yoktur. Ufak tefek kozmetik kusurlar hariç donanımsal bir problemi yoktur.

    Kusurlu kisimlarin fotoğrafları koyulmuştur. Açıklamaları; klavyede kullanıma bagli yipranmalar ve miknatisli bağlantı noktasinda kolayca yapıştırılarak tamir edilebilecek fonksiyona etki etmeyen ayrılma mevcuttur. Ancak fotoğrafta göreceğiniz üzere klavyeyi havada asılı tutacak kadar sağlam şekildedir. Sarj giris kisminda ufak bir eziklik mevcuttur. Orjinal sarj cihazi bozuldugundan bilgisayara baglanti yapilan kismi piyasadan temin edilmistir ve ayni seyin yasanmamasi icin bilgisayara baglanan boyun kismi dayanikli olmasini sağlamak icin sarılmıştır.

    En önemli noktalardan biri olan pil kismi... Bataryasi diridir. 39.398 mwH full charge kapasitesi vardir. (tam kapasite 42.157)Yaninda 2 adet surface pro 3 orjinal kalemi 2 adet sarj cihazi(birinin bilgisayarla olan baglanti kismi yok) Ayrica dahli hafizayi arttırmak icin satin aldigim yaklasik 200 tl degerindeki samsung evo plus 128 gb microsd kart verilecektir.

    Arkadaşlar belki de 20 yıldır akliniza gelebilecek her çeşit bilgisayar kullandım hiçbirinden bu kadar memnun olmadım diyebilirim. İster projelerinizi sunumlarını hazirkayacak derste not olacak laptop arayan universite öğrencisi olun ister IT departmanında calisin ister cizimleriniz icin kullanacaginiz tablet arayan sanatci olun ister kitap okumak icin rutin internet gezintisi icin bir alet arıyor olun ihtiyaciniza cevap verir.

    Fiyat:3150 TL

    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram

    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB RamMicrosoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram
    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram
    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram
    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram
    Microsoft Surface Pro3 - i5/256 GB/8GB Ram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.