Şimdi Ara

Netflix, YouTube gibi dijital servislere RTÜK denetimi geliyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
29.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Cinsellik / şiddet olan yapımlar engellenir artık.İnternetten indireyim dersiniz.Sonra Almanya'da olduğu gibi torrent kullanana ceza gelir.Cezadan kaçıyım diye vpn kullanırsınız.Hepsi yasaklanır vpn'lerin. Benim gibi anime falan izleyen varsa onlarda engellenir tamamen.

    Daha sonra oyunlara falanda gelir.


    Torrent kullanana ceza mı var almanyada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    var hatta bu işi kenidine gelir kapısı yapan avukatlar var

    gidiyor ISP ye ver bakalım bu ay kimler encok data kullanmış sonra bunları inceleyip mahkemeye gidiyor ve alıyor parayı senden

    not: eve baskın falan olmuyor ama digital kayıtlardan ve iplerden yakalıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Zaten opusmeli diziye karsiyim ben keyifle yanimizda cocuk varken dizi izleyemez olduk. Mini etekli kizlar var icki var sigara var cok ama cok kotu seyler var.



    Tv acmadan once cocuk var mi yok mu bakmak zorunda miyiz?

    hocam iyisinde netfilix youtubeden bahsediyoruz,yani ebeveyn kontrolünde kullanılabilir tv gibi değil.cibsel içerik gösteren filmi çocukların yanında izlemezsin istemiyorsan sende izlemezsin gibi.

    youtube gibi yerler içinde geçerli bu pc yi çocuğa verirken filitrelersin olur biter.
  • Ülke resmen diktatörlükle yönetilmeye başlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix bir açıklama yapsa da içimizi soğutsa, dindar nesil diye diye sığır bir nesil yetiştirme derdindeler!
  • yaw kardeşim parası ile değilmi ahlakına uygun değilse üye olmasın cok ahlaklı oldugunu iddia eden arkadaslar ( sözüm rtük e polemik yaratmayın )

    sigara yı buzluyorsunda ne oluyor içen gene içer kardeşim neyin kafasındasınız

    siz önce internetteki escort pazarlama sitelerini kapatın...

    ****ı sizin kadar tanırım kimdir nedir bilmem ama dün tv de atışmışlar sanırım diyanet sen diye bir diyanet kurumu ile kanal d de gösterdi

    oktar derki diyanet sene "türkiyede 220 bin kadın genel evlerde çalışacak vergi alıcaksın ve bu vergiden diyanet sen maaşını alıcak bu nasıl bir anlayıstır"

    valla vergi daireleri bu paralar genel evden geldi diyanete vermiyelim diye ayırmıyorlardır heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ ICEMAN -- 6 Şubat 2018; 9:32:22 >
  • Bir dakika bu şaka olmalı. Cebimden para vererek üye olduğum platformda canım ne isterse onu izlerim kardeşimm.

  • atv ahaber gibi kanallardan sonra netflixte de mi Cumhurbaşkanı cıkıp konusma yapacak artık

  • Ailemle netflikste dizi seyrederken bir sansür seçeneğim olmasını ben istiyorum. Homofobiye ve kadın ayrımcılığına karşı savaşacağım diye her popüler dizide erkek öpüştürülmesine tarafgir olmak zorunda mıyım?

    Seçeneğim olmasını istiyorum kardeşim... Çocuğumun sigarayı blurlu görmesine bile tahammülüm yok belki... Ne var yani, yok mu böyle bir hakkım.

  • Havadaki oksijene artık bir vergi gelsin. Bedavadan içimize hava çekip çekip salıyoruz. Aynı şekilde atık hava vergiside olsun. Öyle vergini vermeden gas çıkaramasın. Bütün dünya bizim sarayımızı kıskanıyor. Biraz sıkacaz artık kendimizi. Yeterki sarayımızda bir tas çorba kaynasın.
  • Kendi çocuklari yurtdisinda gemicik ticaretinden ülkemize vergi vermeyince suc yok. Ama vatandaş tv izliyo diye vergi odeyecek. Ifade özgürlugu kisitlamalari vs aklima bile getirmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek derdimiz bu olsaydı be meclisdeki saygıdeğer şahıslar
  • Aşkı memnu gibi diziler yerine black mirror izlese bizim halk çok daha ahlaklı olurlar. Saçmasapan bi karar, sonucunda insanlar netflixten çıkıp yeniden torrente döner, netflix türkiyeden çekilir ve biz yine kaliteden uzaklaşmış oluruz.

  • Diyecek kelime bırakmadınız arkadaş helal olsun. En büyük sansür, bu kendine yönetici vasfını takmış karakterlere gelmeli de pek o taraklarda bezimiz yok. Eleman çıkar televizyonun karşısına, köy ağzıyla koskoca ülkelerin başkanlarına bol keseden sallar, hakaretler havada falan uçuşur hava alanı trafiği gibi mübarek, sonra çıkar bir tane kuruluştan bozma deli saçması bir platform, vay efendim bu filmde cinsellik var, vay efendim burada küfür var, hakaret var diye önüne gelene ceza kesmeye başlar. Neymiş efendim, genel izleyici kitlesi bundan yanlış etkileniyormuş yok küçük çocuklar hakareti falan öğreniyormuş. Kardeş, 2 gün önce senin meclisteki vekilin başka bir vekile ana avrat düz gidiyordu bu neyin kafası. Ülkede ki o ''GENEL KİTLE'' zaten bozulmuş, normal olsalar sizin gibi kuruluşlar bu ülkede yer bulabilir mi zannediyorsunuz ? O kitlenin kafasını salak salak, kendi ideolojik fikirlerine göre çöp fikirlerle dolduran hacıları hocaları sansürleyin de sokaktaki kadına çoluğa çocuğa mutant gibi bakan tipler türemeyi bırakır belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonatika -- 6 Şubat 2018; 9:35:13 >




  • Saçmalık. Parasını ödediğim yerde istediğimi izlerim. Tabi rahat duramadınız illa, nereye sataşalım diye kafa yordunuz. Netflix çok durmaz artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: susesa

    Ailemle netflikste dizi seyrederken bir sansür seçeneğim olmasını ben istiyorum. Homofobiye ve kadın ayrımcılığına karşı savaşacağım diye her popüler dizide erkek öpüştürülmesine tarafgir olmak zorunda mıyım?

    Seçeneğim olmasını istiyorum kardeşim... Çocuğumun sigarayı blurlu görmesine bile tahammülüm yok belki... Ne var yani, yok mu böyle bir hakkım.



    kardeş payitaht ve diriliş var sizin için ne sigara var ne homofobi ne cinsellik.
  • 2019 seçimlerini kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Netflix, youtube gibi dijital içerikleri bu ülkede insanların çoğu kullanıyor ve bu uygulamaya tepki göstereceklerdir. Bir karışmadığınız onlar kalmıştı!

  • Ahlaklı kanal filmbox.İşte bu ya !



    Arkadaş kafaya bak ! Sanki belli olmuyor.Daha dikkat çekiyor oysa ,ben çocuk olsam heyecanlanır bakarım hemen kalkar araştrırım falan yani.Dikkat çekici çünkü ,cezbediyor.

    Ama sorsan ahlak koruyor..
  • seyretmek isteyen bir şekilde seyrediyor devir dijital devir
  • Netflix durmaz bu ülkede. Hükümetin para sevdası yüzünden tüm güzelliklerden mahrum bırakılıyoruz, zaten netflixi, dizileri,filmleri sansürsüz, yüksek kalitede mis gibi izleyelim diyen kesim satın alıyor, sen ne diye buna sansür getiriyorsun. Çıldırıcam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.