Şimdi Ara

Kiracı tarafından dolandırıldık.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba aranızda mutlaka avukat vardır yada başka şekillerde bu tarz bişi yaşamış olan birisi vardır diye sorma gereği hissetdim.Şimdi bi arkadaşımın başına gelen olay bu.Bağcılar atışalanında evleri var.Ev baya eski bi apartmanda (20 yıllık felan) onun içinde kendisi gidip yaşamıyor fakat herkes gibi kiracıya veriyor vs.Son kiracısı cıktıktan sonra kendisi emlakcı yerine kendisi vermek istedi.
    Evi aynı mahallede bakkalı olan birisine vermek üzere anlaştılar Fakat bu kiralamayı gerçekleştiren bakkal(Dolandırıcı) gitmiş evi başka birisine ben emlakcıyım diye kiralamış.Daha sonra eve gidip baktığımızda olayı farketdik.Elimizdeki sözleşmeyide yeni gelen kişiye durumu belirtip çıkmasını söyledik fakat gelen kişi deposite ve emlakcıya komisyon verdim deyip bu arkdasada bi miktara ücret verip durumunu anlatdı arkadaşda insani olarak baktığımız için duruma kabul etdi.(Oda dolandırıldı bi nevi) Kiracı Sözleşmesi yaptılar tekrar.
    Fakat bu kiracıda ilk ay sonrasında devamlı evde bişi eksik deyip kirayı eksik vermeye başladı.(Kombi bozuldu,petek bozuldu vs deyip)
    Şimdi gelinen en son noktada ev sahibi kirayı almaya gitdiğindede isterse dava açabileceğini bir yıllık sözleşme olduğunu söylemiş kavga etmişler arkadaşla.Aynı apartmanda başka birinede ben bu yıl kiramı vericem sözleşme olduğu için fakat sonrasında bana dava açsın dava sonuçlanana kadarda bedava oturucam demiş.Şimdi bu kiracıyı nasıl cıkartırız?
    ikinciside resmen gasp gibi bişi oldu bu işin hiç bi cezası yokmu? Hemen herşeyin kanıtları var elimizde Cezası yokmu?



  • Çok zekiymiş. Sözleşme olmaması veya olması farketmez ne kadar oturuyorsa o kadar parasını alırsınız. Bir avukatla görüşmek şart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yasalar değişti kiracıyo hemen atamıyorsun yapacagınız şey basit.3 kez ihtar gönderiyorsunuz 3.de çıkarılıyorlar polis zoruyla.Dediğim gibi 3. De çıkarabiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladigim kadariyla bakkalla sozlesme imzalanmadan gitmis emlakciyim diye baskasina kiralamis bakkali dolandiriciliktan mahkemeye verin evde oturan kisi icinde hukuk forumlarina sorabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.